Grymma veckan!

Publicerad på 27 Jul 2019 - 11:50

USandeback

USandeback

Ulrik Sandebäck

27 Jul 2019 - 11:50

Vi på Rekatochklart tar aldrig semester.
Och tur är väl det!
För våra rekare fullkomligt öser in spel – den här veckan är tex Dagens Bästa Spel obesegrat.
Full pott måndag, tisdag, onsdag, torsdag – och så push/void i går.
Det bästa av allt?
Detta är långt ifrån unikt.
Nu hoppas vi helgen blir lika het...
***
Lördag igen och då har vi som vanligt ett fint utbud.
***
Så här lägger jag upp Stryktipset i dag.
***
Spikarna tar vi först:
***
3. AFC Eskilstuna - Hammarby 2.
Stryket: 71%
bet365 1.50
Stockholmsklubbarna räddar AFCs ekonomi genom att vallfärda till bortafajterna i Eskilstuna. I dag är det lapp på luckan på Tunavallen (7000) och det är väldigt mycket Bajen-fans där. Så publikt kommer det kännas som Bajen lirar hemma. 
Kvalitén på lagen är nästan lika stor som trycket på läktaren – inte minst sedan AFC Eskilstuna har släppt sin försvarschef Felix Michel till AIK. Bajen bara öser på, och måste ses med toppchans här.
***
6. Trelleborg - IK Frej Täby 1.
Stryket: 64%
bet365 1.94
TFF tog en tung trea senast mot Öster och har en allt fräschare trupp. Nu saknas bara Zoran Jovanovic och Christian Thobo Köhler samt då långtidsskadade Jasmin Sudic. I övrigt ser det mycket bra ut. Frej har dunkel form – en poäng på de senaste fem matcherna – och jag tror man får det för tufft här. Sund etta.
***
8. Horsens - FC Köpenhamn 2.
Stryket: 76%
bet365 1.45
FCK har börjat säsongen klockrent. Två raka i ligan och en komfortabel bortavinst (2–0) i Champions League-kvalet. Man är i full harmoni. Man har även klasspelare i Dame N'Doye, Andreas Bjelland, Viktor Fischer, och Pierre Bengtsson med flera. Horsens håller inte alls samma klass och får det normalt för svårt här.
***
Jag tycker också J-Södra (69%) är en vettig spik hemma mot Degerfors. J Södra är i toppslag, samtidigt som "Degen" inte glänser, skadan på Nikola Ladan (8/4) märks allt mer tydligt. Nu har man även sålt Rasmus Alm (15/5) till Elfsborg, och tilltänkta ersättaren är avstängd. 
Jag lirar även raka ettan till 1.97 hos bet365.
Alltså ren rygg på den här reken!
***
Dagens drag?
Östers IF!
Det till 23% borta mot Norrby!
ÖIF har nu förstärkt laget med Johan Persson (Hif), James Keene (Sydafrika) samt Johannes Vall (IFK Norrköping). Utöver den här trion är en sådan finessfull spelare som Simon Helg nu startklar. Nu saknas bara Stefan Karlsson. Norrby har tappat fart efter "sommarvilan", man har blivit sönderläst.
Den fräcke spikar Öster.
Och i dag är jag fräck...
***
Ett annat streckvärt lag är Örgryte (21%) borta mot Varberg. Varberg har också tappat fart på slutet, Astrit Seljmani (skyttekungen) har dragits med skada. Men startar troligen idag. ÖIS får nu slå från underläge – tror det kan passa laget bra.
***
Det här blir min lördag!
Kör nu J Södra & Öster!
///Ulrik.

 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto