Nu kör vi, PL!

Publicerad på 9 Aug 2019 - 11:19

USandeback

USandeback

Ulrik Sandebäck

9 Aug 2019 - 11:19

Då rullar Premier League igång i kväll.
21:00
Liverpool FC - Norwich City
Hur den slutar?
Pool vinner.
Bekvämt.
Mitt spel?
Liverpool över 7.5 hörnor till 1.75 hos bet365.
Jag gillar även Robiiins två specialspel starkt.
Läs dessa här!
***
Norwich är nykomling i ligan efter att med ett frejdigt spel vunnit Championship. Nu ska man växla om och lyckas man inte byta spelidé lär man bli uppätet levande i den här serien. Man har bara värvat för 50 miljoner kronor – alltså ingen satsning på något sätt.
Teemu Pukki är hopppet...
Vettig spelare så klart men ingen stjärna på den här nivån.
Jag tror ett naivt Norwich kommer försöka gå framåt direkt i kväll, men lär bli synat.
Rejält!
Troliga elvor.
Liverpool:
Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Wijnaldum, Fabinho, Henderson; Salah, Firmino, Origi
Norwich:
Krul; Aarons, Klose, Godfrey, Byram; McLean, Vrancic; Buendia, Stiepermann, Hernandez; Pukki

***
Givetvis kul att världens bästa liga rullar igång, men samtidigt lite deppigt. Det här är ett tecken på att sommaren lider mot sitt slut.
***
Så här tippar jag att Premier League slutar.
1. Manchester City bet365 1.50
Ett tråkigt val, så klart. Har till den här säsongen satsat nästan två nya miiljarder kronor.... Fått in begåvning i bla innermitten Rodri Hernández (Atletico) för 70 milj euro, samt Juves högerback João Cancelo för 65 milj euro. Kommer mala på och till slut vinna serien med runt tio pinnar?

2. Liverpool FC bet365 3.60
Haft ett lugnt sommarfönster. CL-vinnaren har fått behålla samtliga av sina stjärnor och har inte värvat någon som går in i elvan. Är samspel, helt i harmoni, och mycket tyder på ett nytt silver. 

3. Arsenal bet365 51.00
Mitt drag. Är inne på att Arsenal är bättre än vad spelbolag och experter hävdar. Värvningen av Nicolas Pépé tror jag kommer ge en boost både på och utanför planen. Det här är en ytter som The Gunners verkligen behöver. Fartfylld poängspelare, gjorde 22 mål och 11 assist för Lille förra säsongen. Kommer göra succé även i PL! Har nu även plockat in rutin i mittförsvaret då man köpte 32-årige David Luiz från Chelsea sent under detta fönster. Luiz kommer göra mycket nytta hos rivalen.
Mitt bästa spel? Arsenal vinner utan Man City och Liverpool till 6.00 i odds hos bet365.

4. Tottenham bet365 19.00
Lite skakigt hos Spurs där Christian Eriksen fortfarande ryktas lämna. Har köpt in Tanguy Ndombélé (Lyon) för 60 milj euro. Kommer bli intressant att se vad en sådan som Ryan Sessegnon kan göra i en toppklubb. Talang har han haft länge. Tappat Kieran Trippier. Min känsla är att det inte sprakar om Spurs längre. Fyra med ett nödrop?

5. Chelsea bet365 34.00
Tappet av Eden Hazard kommer så klart bli kännbart. Gick till Real Madrid för en dryg miljard...  Jag tror dock att en kulturbärare som David Luiz (Arsenal) kommer att bli oerhört saknad. Nye Frank Lampard kommer inte direkt till ett dukat bord. Att tappa Luiz, startade 36 av 38 matcher förra säsongen, samt då Hazard är en mardröm. Missar CL-spelet, tippar jag.

6. Everton bet365 151.00
Fick helt oväntat in italienska A-landslagsmannen Moise Kean från Juventus. Grym transfer! Även förstärkt mitten med Jean-Philippe Gbamin, André Gomes och Fabian Delph. Även yttern/ytterbacken Djibril Sidibé, fransk A-landslagsman, ordinarie i VM-kvalet, är ett bra förvärv (lån från Monaco). Är Everton med lirare som Pickford, Richarlison, Walcott och Sigurdsson till och med redo att utmana The Big 6. Jag tror faktiskt det...
Mitt spel: Everton att sluta topp 6. bet365 4.50.

7. Manchester United bet365 41.00
Jag dissar Manchester United den här säsongen. OGS-effekten är borta och det är mest gnäll igen. Har fått in en världsback i Harry Maguire (Leicester) samt högerbacken Aaron Wan-Bissaka (Palace) samt Swanseas Daniel James. Tre bra spelare, men för drygt 1.7 miljarder kronor!? För dom pengarna borde man fått mer kreativitet. Har tappat Romelu Lukaku, Antonio Valencia, Ander Herrera. Jag har ingen känsla alls för United den här säsongen.
Årets flopp?
Mitt spel: Man United att inte bli topp 4. bet365 1.72.

8. Wolverhampton bet365 151.
Fortsätter sin tuffa satsning på att få in unga lovande spelare. Nu har Patrick Cutrone (Milan) förstärkt. Precis som Laziosduon Pedro Neto och Bruno Jordão. Bygger alltså för framtiden. Tror inte man är moget topp 6 redan den här säsongen. 

9. Leicester bet365 301.
Har tappat sin stjärna Harry Maguire (Man United), men ser ändå starkt ut. Gjort klart med Belgiens A-landslagsman Youri Tielemans (kom på lån förra säsongen). Tycker även värvningen av vasse Ayoze Pérez (Newcastle) ser mycket intressant ut, precis som nye Dennis Praet (Sampdoria). Gjort ett bra fönster med andra ord. Leicester är fortsatt starkt i mittförsvaret med Jonny Evans som nu lär få spela med framtidsämnet Caglar Soyuncu.

10. West Ham 
Tappet av Marko Arnautovic kommer så klart märkas. Han hade behövts för att utmana de bästa lagen. Har ersatt honom med Sébastien Haller (Frankfurt). Haller gjorde det mycket bra förra säsongen i Bundesliga (15 mål) och i Europa League (5 mål). Det sprakar liksom inte om West Ham längre och man får vara klart nöjd om man når rätt sida på tabellen (topp 10). Jag tror man fixar det, men är inte helt övertygad. Mycket hänger på just Sébastien Haller.

11-17
Southampton
Crystal Palace
Bournemouth
Watford
Aston Villa
Newcastle
Sheffield United

18. Brighton Att åka ur bet365 2.75
Har plockat in Adam Webster och Neal Maupay från Championship samt Leandro Trossard från Genk. Känslan är att man den här säsongen  väger för lätt. 

19. Burnley  Att åka ur bet365 3.00
Har fått in intressant spelare i Jay Rodríguez, äntligen tillbaka i PL efter sin tuffa knäskadad när han var på väg in i England A inför brasse-VM. Drinkwater, lån från Chelsea, är också nyttig. Men det känns bara som det inte brinner om laget längre. Mättnadskänsla? Kan få det tufft.
 
20. Norwich Att åka ur bet365 1.90
Min känsla är att laget kommer spela för naivt. Har ingen plan b och inte värvat in några tunga gubbar. Åker ur – så det sjunger om det!
***
Så slutar det alltså.
Eller jag tippar det...
Lär hända massor av oväntade saker – men Manchester City står stadigt.
***
Långskottet?
Nicolas Pépé att vinna skytteligan till 34.00 hos bet365.
***
Jag hämtar oddsen från bet365 - bolaget som är bäst på PL ihop med Unibet & LeoVegas.
Alla tre har bra bonusar 100% upp till 2000.
För alla bonusar se här!
***
Ha nu en härlig härlig start på PL-helgen.
///Ulrik.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Grundat1910vinneriår -  9 Aug - 18:54
Hoppas såklart också att både dom och Brighton hänger kvar eftersom vi har "svenska" tränare i båda klubbarna. :)
USandeback -  9 Aug - 17:33
Grundat1910vinneriår
Tror du kan få rätt, även om jag smyghåller lite på Palace, älskar veckomatcherna på Selhurst Park. Hoppas dom hänger kvar iaf.
Grundat1910vinneriår -  9 Aug - 16:57
Jag tror att dessa 3 åker ut
Norwich blir sist, håller exakt med dig = naivt + inga investeringar i truppen, helt galet egentligen.!
Burnley, håller med även här.!
Sen tror jag att Crystal Palace åker ut.
Zaha drar i Januari sen är det ren utförsbacke från ca 14e platsen i Dec ner i The Championship för Roys boys under våren.


USandeback -  9 Aug - 15:42
Grundat1910vinneriår
Vettiga synpunkter, tack.
Tycker vi är rätt överens :)

Vilka tror du åker ur?
Grundat1910vinneriår -  9 Aug - 12:14
Håller med i topp2
Under topp2 är det i långa loppet väldigt jämnt tycker jag det ser ut som.Tror att Gunners kan få det svårt mot topp8-lagen då försvaret ser rätt så skakigt ut trots värvningen av Luiz (grym deal dock). Tänk även på att Gunners var genomusla på bortaplan förra året, bättring iår? Tveksamt, har för mig att Unai E har rätt så dåligt bortafacit genom sin karriär.

Spurs får reaktion på sin fina säsong? En trupp som iofs är förstärkt men övriga i (den tunna) truppen har iprincip spelat hea tiden sedan 2017, tar det ut sin rätt? Jag tror det. Tappat lite av gnistan? YEPP..!! Jag tror det + som du skriver, Erikssen out eller inte? En annan tanke med Spurs, dom förlorade faktiskt hela 13 matcher förra året, galet många och dom klarade sig på att dom inte kryssade mer än 2 st DET håller inte en säsong till.
Wolves har EL att tänka på för första gången, ung trupp, blir svårt att hålla jämna steg under iaf hösten (så länge dom är kvar i EL) och får lida för det under hela säsongen.

EFC har gjort det riktigt bra och har nu även fin bredd i truppen, jag tror att dom kan ha närmat sig sig topp6 och framförallt topp4 med dagens trupp. Med tanke på att dom inte har EL osv att tänka, nya spelarna och kvalitet på deras gamla trupp så tycker jag att det är sjukt bra värde på deras 17 ggr på en Topp4 (dock inte all-in såklart) Tvpeng för att följa under säsongen. Den mer försiktiga tar topp6 till fina 4,50.