Bettingbonusar & Bonusguide

BONUSGUIDE FÖR NYA KUNDER
Regler & villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt. 18+

Bettingbonusar och oddsbonusar

Betting bonusar och odds bonusar är något som så gott som alla spelbolag använder för attrahera nya kunder. Bonusar är något som blivit väldigt populärt och de kommer i många olika former och har många olika namn. De vanligaste bonusarna är de som erbjuds nya kunder och de kan kallas betting bonusar, odds bonusar, startbonusar, insättningsbonusar och välkomstbonusar. Den vanligaste typen är en insättningsbonus där du som spelare sätter in pengar och spelbolaget sedan matchar din insättning. Till 50 procent, 100 procent, 200 procent och så vidare. 100% bonus upp till 1000 kronor är en väldigt vanlig betting bonus.

Betting bonusar och odds bonusar är till stor hjälp för nya spelare som vill prova olika spelbolag utan att ta för stor ekonomisk risk. Du får din bonus då du registrerat ett nytt konto hos spelbolagen och gjort din första insättning. En startbonus. Ibland kan du även få en bonus utan att du behöver göra en insättning. Det kallas då ofta för gratisspel, free bet eller ett riskfritt spel. Oftast behöver du dock göra en insättning även för att ta del av dessa bonusar. Det finns också bonusar där du får ett förhöjt odds eller förhöjd vinst, en så kallad boost. Något som blir allt vanligare.

Sveriges bästa bonusguide för sportspel

Här på Rekatochklart hittar du Sveriges bästa bonusguide där du hittar de bästa och högsta betting bonusarna hos de största och mest seriösa spelbolagen. Vi har valt att fokusera på de insättningsbonusar som har de bästa villkoren för att du som spelare ska få en sådan bra deal som möjligt. Vi är även stolta över att kunna erbjuda unika och exklusiva odds bonusar som du bara hittar här på Rekatochklart och som bara är tillgängliga för våra läsare. Klicka på Bettingbonusar eller Bonusar i menyn för Sveriges bästa betting bonusar för sportspel.

De bästa odds bonusarna på fotbolls VM

Fotbolls VM är det största som finns inom bettingvärlden och VM i Ryssland 2018 är inget undantag. VM är det största som finns både vad gäller spelbolagens utbud av oddsmarknader och betting bonusar. Om du är ute efter att hitta de bästa betting bonusarna är ett fotbolls VM den bästa tiden som finns. Särskilt de gånger då Sverige kvalat in till turneringen. Spelbolagen kommer erbjuda en uppsjö av gratisspel och free bets, oddsboost och vinstboost, vanliga insättningsbonusar och andra typer av specialare, lojalitetsbonusar och odds bonusar. Det här är den bästa tiden som finns för betting bonusar!

Odds bonusar på Allsvenskan

Då allsvenskan i fotboll är en av de mest populära ligorna och spelobjekten i Sverige så är det naturligt att spelbolagen på den svenska marknaden ofta erbjuder extra bra betting bonusar och andra erbjudanden på allsvenskan. De bästa bonusarna går att hitta precis innan den allsvenska säsongen börjar och under de första omgångarna. Under samma tid är det även vanligt med oddsboosts och förhöjda odds på allsvenskan samt diverse gratisspel och free bet på svensk fotboll.

Detsamma gäller för andra populära ligor som Premier League, La Liga, Serie A, Champions League och Europa League. Betting bonusar och gratisspel på Premier League är väldigt vanliga och spelbolagen satsar även hårt på odds bonusar på Champions League.

Unika och exklusiva betting bonusar

En unik eller exklusiv betting bonus är en bonus som du bara hittar här på Rekatochklart och som enbart är tillgänglig för Rekatochklarts läsare. På grund av att Rekatochklart är Sveriges största bettingcommunity med massor av Svenska Spelare så erbjuder spelbolagen ibland bonusar som gäller endast på vår sajt. Det är något som vi är stolta över att kunna erbjuda våra trogna läsare.Gratisspel och free bets på sportspel

Gratisspel och free bets, även kallat riskfria spel, är väldigt vanliga bonusar inom betting. Dessa gratis spel och bonusar kan användas både som bonusar till nya kunder och som lojalitetsbonusar till spelare som redan varit medlem hos spelbolagen under en tid. Den här typen av erbjudanden kallas free bets eller gratisspel för att du som spelare får tillbaka insatsen om ditt spel resulterar i förlust. Helt enkelt ett riskfritt spel.

Oddsboost och vinstboost på sportspel

Två av de nyaste formerna av betting bonusar är oddsboost och vinstboost. Det här är två olika sorters bonusar så var noga med att du inte förväxlar dem då namnen är så lika. Oddsboost som även kallas prisboost på sajter med dåliga svenska översättningar innebär att du får ett förhöjt odds på ett lag eller en match. Exempelvis oddset 10.00 i stället för 1.50 på Manchester United. Oftast finns det begränsningar för hur mycket du kan satsa till dessa förhöjda odds.

Vinstboost på sportspel innebär att spelbolaget dubblar vinsten på ditt första spel eller exempelvis dina första tre spel. Vinstboost är vanligast för nya kunder och är en form av startbonus som erbjuds i stället för en insättningsbonus.

Boostade och förhöjda odds kan man få både som ny kund som en startbonus och som en existerande kund som en lojalitetsbonus. Oavsett om du är ny kund eller kund sedan gammalt så fungerar en oddsboost på samma sätt. Du erbjuds ett förhöjd odds av spelbolaget.Vilket spelbolag erbjuder den bästa odds bonusen?

Det här är en fråga som vi på Rekatochklart ofta får men som tyvärr är omöjlig att ge ett rakt och enkelt svar på. Det beror helt på vad du som spelare gillar och föredrar. Bortsett från spelbolagets utbud av spelmarknader och odds så handlar det om du föredrar en vanlig insättningsbonus, förhöjda odds i form av en oddsboost, vinstboost, gratisspel och free bets, lojalitetsbonusar, vilka omsättningskrav eller oddskrav du är ute efter med mera. Läs mer om de olika betting bonusarna i vår bonusguide och hitta en eller flera bonusar som passar just dig.

Hur väljer du den bästa betting bonusen?

Det finns flera saker att tänka på när du som spelare ska välja den bästa odds bonusen. Vi tipsar här om de fem viktigaste sakerna att tänka på när du väljer insättningsbonus. Det första och kanske det viktigaste långsiktigt är att välja rätt spelbolag. Välj ett spelbolag som har ett bra och stort utbud som passar just ditt spelande. Om de inte erbjuder de spel eller oddsmarknader som intresserar dig spelar det ingen roll hur bra bonusen är. Omsättningskravet är det näst viktigaste och vi rekommenderar dig att välja en bonus med så lågt omsättningskrav som möjligt.

Övriga saker som är viktiga då du ska välja rätt betting bonus är kravet för lägsta odds och kraven för hur många matcher du måste spela på. Ju lägre odds du kan välja och ju färre matcher du måste spela på desto lättare att omsätta din startbonus.

Villkor och regler för odds bonusar och betting bonusar

Nästan alla spelbolag har olika villkor och regler för sina insättningsbonusar och betting bonusar. Det kan handla om flera olika saker som exempelvis omsättningskrav, vilket odds man måste spela till, hur många matcher som får inkluderas i spelet. Singelspel, dubblar, tripplar, fyrlingar med mera. En annan sak som regleras när det gäller odds bonusar och betting bonusar är hur högt beloppet är och hur många procent i insättningsbonus du får. En annan sak att tänka på är att välja ett seriöst spelbolag. Här på Rekatochklart samarbetar vi enbart med de mest seriösa spelbolagen. Du hittar dessa bolag i vår bonus guide under Bonusar och Bettingbonusar.

Omsättningskrav på en odds bonus

Det är viktigt att veta hur en betting bonus fungerar och vilka omsättningskrav den har. Nästan alla bonusar har omsättningskrav så läs villkoren och reglerna noga när du vill ta del av en insättningsbonus. Ibland kan de krav som ställs vara lite svåra att förstå och inte alla oddsmarknader är inkluderade. Hos de största och mest seriösa spelbolagen brukar det dock inte vara några problem eller konstigheter.

Ibland räcker det att du som spelare bara omsätter själva bonusen, ibland räcker det med insatsen men väldigt ofta måste du omsätta både insatsen och bonusen för den odds bonus du valt. Ett vanligt omsättningskrav för en startbonus på 100% upp till 1000 kronor är fem gånger insatsen plus bonsubeloppet till exempelvis oddset 2.0.

En viktig sak vad gäller omsättningskrav för betting bonusar och odds bonusar är att inte ha för bråttom då du ska välja dina spel. Stressa inte bara för att kunna plocka ut din bonus så snart som möjigt utan var metodisk och välj rätt spel. Läs rekarna och speltipsen som våra experter tillhandahåller här på Rekatochklart för att hitta spel som är genomarbetade och rekade efter grundliga analyser. Chansa heller inte för mycket utan betta på speltips som du tror på. Jämför också olika betting bonusar för att hitta den insättningsbonus som passar dig och ditt spelande och din strategi bäst. Det finns massor av odds bonusar och startbonusar att välja bland i vår bonusguide här på Rekatochklart.

Lojalitetsbonusar och insättningsbonusar

En lojalitetsbonus är en odds bonus du får när du redan är medlem hos ett spelbolag och spelat hos spelbolaget under en tid. Lojalitetsbonusar delas ofta ut inför stora event, matcher och turneringar eller i samband med löning då de flesta spelare har gott om pengar att satsa.

Spelbolagen delar ut lojalitetsbonusar för att belöna lojala kunder som stannar kvar hos spelbolaget. Man gör det ofta för att få spelarna att spela oftare eller för att satsa lite mer. Som spelare är det viktigt att välja rätt lojalitetsbonus med rätt villkor och även rätt spelbolag som är fair och inte har för stora omsättningskrav eller oddskrav. Precis som för odds bonusar och betting bonusar som oftast delas ut som välkomstbonusar så finns det olika typer av lojalitetsbonusar. Du kan få dem som förhöjda odds och oddsboost och vinstboost. Insättningsbonusar eller gratisspel och free bets. Ett annat sätt är en prestationsstege där du som spelare belönas då du når olika nivåer.

Andra erbjudanden och kampanjer

Det finns väldigt många olika erbjudanden och bonusar och spelbolagen uppfinner hela tiden nya odds bonusar eller varianter på redan existerande betting bonusar. Det här är särskilt vanligt inför stora mästerskap som fotbolls VM, starten av Premier League eller andra evenemang eller turneringar som är populära i olika länder. Var noga med att hålla koll på vilka erbjudanden och kampanjer som finns tillgängliga. Det gynnar dig som spelare och kommer löna sig i längden och göra dig till en vinnare.