DD Tips Åby 16/2

Publicerad på 16 Feb 2023 - 09:43

DrTrav

DrTrav

16 Feb 2023 - 09:43

Dagens Dubbel Åby 16/2

DD-1 4.6.8
DD-2 1 Crono Delleselve

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m Auto
4 Bahia försökte jag fälla som stor favorit på V86 senast men det blev ett billigt lopp och hon kunde rinna undan från ledningen. Det ser ut som att det är bra chans att nå ledningen nu också och i den positionen ska hon förstås räknas tidigt men jag är inte säker på att lång distans är något plus och det finns intressanta utmanare.

6 Dira Necessitas tror jag faktiskt är en bättre häst än favoriten och det skiljer ganska mycket i spelprocent i skrivande stund. Däremot har han haft väldigt svårt att sköta sig och risken att han galopperar är stor. Om Ken Ecce skulle lyckas få runt honom felfri kan det bli åka av och jag blir inte förvånad om han slår en sådan som Bahia utvändigt.

8 Always As Marke är en stark häst som känns gynnad av den dryga distansen. Han kan öppna snabbt från start och det finns en liten chans att nå ledningen även om det är mer sannolikt att Bahia tar hand om den positionen. Det borde kunna lösa sig ganska bra med positioner hur som helst och han är given på min kupong.

10 Devi Jameson och 9 Hard Center har snabba asvlutningar och skulle kunna vara två roliga skrällbud om det blir lite tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 6 Dira Necessitas
Spets efter 500m: 4 Bahia / 8 Always As Marke
Skrällen: 10 Devi Jameson
Rankingen A:6.4.8 B:10.9.1.2.7.5 C:11.3

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
1 Crono Delleselve tror jag mest på och han visade att formen är fortsatt intakt senast på V75 och han har stött på betydligt tuffare konkurrens. Han går ner i klass till den här starten och även om jag tror det blir svårt att försvara innerspåret så han har en vass speed till slut. Förhoppningsvis kan han lifta med på innerspåret och ta dom till slut via open stretch. DD-spik.

5 Andover Heaven tror jag mest på och kommer han till ledningen bör det här vara en bra chans men det är en oviss spetsstrid och om han kommer till spets låter jag vara osagt. Han blev däremot väldigt pigg i ledningen senast och vann med knapp marginal som storfavorit och måste hålla sig mer lugn nu.

9 Honor får hoppas på tempo från det här utgångsläget och det är väl ingen omöjlighet med flera startsnabba ekipage från framspår. Hon är bra för klassen och är given på kupongen.

3 Arturo Beach håller jag som knapp spetsfavorit i loppet och han är klart gynnad av det är kort distans. Vi får se hur Marc Elias lägger upp taktiken men känslan är att man gärna kör i ledningen och även om han inte vunnit lopp på ett och ett halvt år ska han ses med chans.

Min Vinnare: Crono Delleselve
Spets efter 500m: 3 Arturo Beach / 5 Andover Heaven
Skrällen:
Rankingen: A:1 B:5.9.3.2.10.8.7 C:11.12.6.4

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto