DD Tips Åmål & Rättvik 3/6

Publicerad på 3 Jun 2022 - 11:35

DrTrav

DrTrav

3 Jun 2022 - 11:35

DD-tips Rättvik & Åmål Fredag 3/6

DD-1 2 Jatzy Jazz
DD-2 1,2,5

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 -  1680m auto
2 Jatzy Jazz är en speedig individ som fått perfekta förutsättningar ikväll. Från bricka två är hon min troliga ledare av loppet och över kort distans kommer Jatzy Jazz sen leda länge. Hon vann från just ledningen senast och då stannade klockan på 11,4 sista 700m. Även om hon står aningen hårt inne på pengarna nu så är ledningen guld värd på Åmål och i min bok ska segerchansen från spets vara god, Spik på DD. 

Framhåller även 9 Straight Flush som stod för en bra insats senast, då lämnade han övriga i fältet efter att attackerat på bortre långsidan. Visserligen var inte motståndet av högsta klass, men intrycket var mersmakande och med rygg på Jatzy Jazz från start ikväll kommer Straight Flush kunna få ett passande lopp.

5 Endwithastar kommer också från bra prestation senast. Detta är en individ som tål att göra en del jobb själv över 1680m. Skulle man dessutom vara med i den främre träffen från start kommer man även vara med i slutstriden på Åmål.

Min Vinnare: 2 Jatzy Jazz
Spets efter 500m: 2 Jatzy Jazz
Skrällen:
Ranking: A 2 B 9,5,4,11,7,10 C 6,8,12,3,1

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
1 Conch On Inn inledde sin tävlingskarriär med tre segrar på sina fyra första starter och efter det spåddes en ljus framtid i årgångsloppen. Men tyvärr fortsatte inte utvecklingen i samma raka kurva utan stilen blev sämre och efter fyra raka galopper blev det vila för Conch On Inn. Nu har Joakim Elfving startat igång sin fyraåring igen och för två starter sedan gjorde han det bra som tvåa bakom Kentucky River som vann klass II-finalen under Elitloppshelgen på ett imponerande sätt. Ikväll är motståndet enklare för Conch On Inn och håller han sig bara till trav hela vägen här ligger vägen öppen för ledningen och därifrån är Conch On Inn sen svårslagen.

På tillägg hittar vi duktiga 5 Mellby Ironman som nu kommer med ett lopp i kroppen för sin nya tränare Daniel Wäjersten. Då gjorde han det bra efter galopp och nu med genomköraren innanför västen lär formkurvan vara framflyttad en hel del ikväll. Från sitt innerspår på tillägg handlar det initialt om att inte bli fast och löser Wäjersten bara den uppgiften finns kunnande och fart för att utmana om segern tillslut.

Nämner även 2 Go Peppergirl som var klart förbättrad senast och har ett bra utgångsläge ikväll. Han skulle kunna få ryggen på Conch On Inn från start och väl från rygg ledaren är detta en häst som kan spurta kvickt med lucka.

Min Vinnare: 1 Conch On Inn
Spets efter 500m: 1 Conch On Inn
Skrällen: 2 Go Peppergirl
Ranking: A 1,5 B 2,10,12,9,3,7,4 C 8,6,11,13

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto