DD Tips Axevalla 13/12

Publicerad på 13 Dec 2022 - 09:28

DrTrav

DrTrav

13 Dec 2022 - 09:28

DD-tips Axevalla Tisdag 13/12

DD-1 1,3,4,6,7,8
DD-2 3 Dynamite Sensation

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Ett fint lopp med 100.000kr i förstapris.

6 Elegance Kronos är en tvååring med höga förväntningar på sig. Hon kommer med två raka segrar på kontot och ser ut att bara bli bättre för varje start. Senast vann hon med lätthet från spets och det var sparade krafter med in i mål. Ikväll räknar jag med att Björn Goop kommer köra offensivt från start och det sannolika är att Elegance Kronos sitter i spets efter en bit. Väl i den positionen ska det sen vara bra segerchans för Elegance Kronos.

8 Laiza Westwood är med sina sex framträdanden den mest rutinerade tvååringen i loppet. Hon har stått för bra tider sett till omgivningen och även om inte utgångsläget är det bästa är Laiza Westwood tidig bakom favoriten ikväll.

Nämner även 3 Pearl Line som vann på bra sätt för två starter sedan, då stannade klockan på 11,8 sista 800m. Ikväll är utgångsläget tilltalande och hon ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Elegance Kronos
Spets efter 500: 6 Elegance Kronos
Skrällen: 3 Pearl Line
Rankingen: A: 6 B 8,3,4,7,1 C 5,9,2

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
En som kommer med bevisad form till kvällens start är 3 Dynamite Sensation. Jag räknar med att man ikväll kommer göra allt man kan för att hålla ut 4 Agassi Broline från start och lyckas man med det ökar också segerchanserna rejält. Dynamite Sensation kommer med två raka segrar på kontot och det är från just ledningen samtliga fyra seger har bärgats. Ikväll är det dessutom debut över kort distans vilket är intressant. I min bok sitter Dynamite Sensation i spets efter en bit och i den positionen går jag sen rakt ur på honom. Spik.

Motbud
4 Agassi Broline gör ikväll en spännande comeback efter tre månaders frånvaro. Formen är givetvis svårbedömd men från stallet rapporteras det att Agassi Broline tränar positivt och att han ska vara väl förberedd inför dagens uppgift. Agassi Broline är kvick iväg från start och skulle Björn Goop dessutom hitta tidigt till spets ikväll är detta hästen att slå. Men jag är inne på att det väntar svar invändigt och med tanke på att det nu är comeback kommer jag vilja gå emot.

Nämner även 2 Theycallmesixten som har gjort många bra lopp under året men som kanske inte var som bäst senast. Formen är vacklande men skulle André Eklunds fyraåring studsa tillbaka här och prestera bra igen finns det gott om kunnande i Theycallmesixten.

Min Vinnare: 3 Dynamite Sensation
Spets efter 500: 3 Dynamite Sensation
Skrällen: 2 Theycallmesixten
Rankingen: A: 3 B 4,2,7,5,8,11 C 9,12,6,1,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto