DD Tips Axevalla 15/11

Publicerad på 15 Nov 2022 - 12:39

DrTrav

DrTrav

15 Nov 2022 - 12:39

DD-tips Axevalla Tisdag 15/11

DD-1 3,9,12
DD-2 8,11,12

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
3 Danilo H.B. har nu gjort fyra starter för Eric Martinsson och två av dessa har slutat med seger. Senast vann man man enkelt över kort distans. Men notera att det var första segern över distansen och att man presterat bra över 2600m tidigare. Utan strul från sitt innerspår på tillägg ikväll är känslan att Eric Martinsson har sin häst iordning och tillsammans med Carl Johan Jepson kommer ekipaget stå för en bra insats ikväll.

12 Farfars Dream var senast ute i en Breeders Crown-semfinal, han kom dessvärre aldrig in i matchen då från bricka tolv. Nu har man återigen ett tufft utgångsläge men motståndet är inte av samma kaliber. Han vann ett V75 lopp under sommaren och trivs över den längre distansen. I min bok står han på tur för en bra prestation ikväll och han streckas tidigt.

9 Max Håleryd blev tilldelad segern i efterhand senast. Han var tvåa imål, men efter att den som var först över linjen blev diskad så kunde Max Håleryd stoltsera med segern istället. Detta är en individ som har visat fin form på slutet och har tillsammans Björn Goop i vagnen vunnit två av fyra lopp. Ikväll är utgångsläget spännande med springspår på tillägg och prickar Boop bara staren är Max Håleryd en given segerkandidat ikväll.

Nämner även 11 Paramount Tile som vann på bra sätt senast. Klockan stannade på 1,13 sista 700m och intrycket var mersmakande.

Min Vinnare: 3 Danilo H.B.
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Paramount Tile
Ranking: A 3,12,9 B 11,2,1,7,8 C 4,5,6,10

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
En fin spårtrappa där flera V75 meriterade hästar kommer till start.

12 Dats So Cool är en individ som nu gjort det bra en längre tid och som ofta är ute i V75 sammanhang. Utgångsläget är såklart ett minus men formen är bra enligt rapporterna. Med lite tempo på loppet från start ikväll är jag inne på att det kommer bli tufft att stå emot Dats So Cool över Axevallas långa upplopp den sista biten.

8 Infinitus imponerade vid sin seger näst senast, då vann han på bra sätt från ledningen här på Axevalla. Efter det testade man senast lyckan i Monté SM på Åby, men det slutade med galopp. Infinitus är kvick iväg från start och med ett offensivt upplägg är det inte helt otänkbart att vi hittar Infinitus i spets efter en bit. Väl i den positionen trivs hästen bra och måste ses som ett givet bud ikväll även om utgångsläget inte är det bästa.

Vill även nämna 11 Billy Idol Jet som galopperade i utgången av sista kurvan senast när attacken väl skulle sättas in. Formintrycket var innan galoppen bra och detta är en individ som trivs när han får ligga på rulle och spara speeden till upploppet.

7 Bransbys Juke Box har skördat fina framgångar på V75 tidigare och var bland annat ute Harper Hanovers lopp under Elitloppshelgen tidigare i år. Senast hade man bricka 12 på V75 och kom aldrig in i matchen. Men nu är förutsättningarna bättre och det är anmält barfota runt om vilket är optimalt. Dessutom ska Kim Eriksson köra för första gången vilket är spännande.

Min Vinnare: 12 Dats So Cool
Spets efter 500m: 8 Infinitus
Skrällen: 11 Billy Idol Jet
Ranking: A 12,8,11,7 B 9,5,6,2,1 C 3,4,10

Lycka till
Drtrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto