DD Tips Axevalla 23/1

Publicerad på 23 Jan 2023 - 11:20

DrTrav

DrTrav

23 Jan 2023 - 11:20


DD-tips Axevalla Måndag 23/1

DD-1 2,3
DD-2 5,6,8

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
3 Obama Zon vann säkert från ledningen för två starter sedan och har tidigare visat att han kan öppna bra i voltstart. Även om det blev galopp för tre starter sedan så är han min ledare av loppet ikväll och felfri är han också hästen att slå för övriga.

Men tidig är också 2 Luan Amor V.S. där tränaren Ulf Stenströmer verkar hitta rätt nu. För två starter sedan var det segern som rök när galoppen kom på upploppet och även senast stod Luan Amor V.S. för en bra insats. Hon har visat sig var effektiv från start och skulle Ulf Ohlsson hitta till ledningen bakom Luan Amor V.S. kommer ekipaget inte bli helt lätt att passera felfritt.

Skrällen är 9 Baron Muscles som inför den senaste starten hade två raka andraplatser på kontot. Skulle formen vara bibehållen ikväll kan det mycket väl vara så att Baron Muscles kan profitera på att de två ovan nämnda kör lite för hårt mot varandra.

Min Vinnare: 3 Obama Zon
Spets efter 500: 3 Obama Zon / 2 Luan Amor V.S.
Skrällen: 9 Baron Muscles
Rankingen: A: 3,2 B 9,11,6,8,7 C 1,5,10,4

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Fönix Vang har en passande uppgift på pappret ikväll. Han kommer nu med två raka segrar på kontot och är hästen som visat högst kapacitet i loppet. Senast vann han trots ett par galoppsteg i sista sväng. Även om det såklart krävs att han håller sig på benen ikväll så kommer Fönix Vang med toppform nu och har dessutom ett bättre utgångsläge än vad han haft på slutet. Fönix Vang har visat sig vara mycket vass på speed och kan vinna kvällens lopp på flera olika sätt. I min bok är detta en toppchans felfri, men visst finns det också en viss galopprisk att oroa sig för.

8 All In Face är tidig därbakom. Han var tvåa i ett Klass II-lopp på V75 under sommaren och har efter det varit ute i tuffa sammanhang. Utgångsläget är inte det bästa och han har dessutom inte startat sedan i november vilket gör formen svårbedömd. Men sett till kapacitet och kunnande är All In Face en tidig utmanare bakom Fönix Vang.

Skrällen är 5 Jane Attack som fick göra jobbet utvändigt ledaren senast. Nu är det amerikansk vagn vilket är första gången för Hans Crebas och skulle sjuåringen få en mer passande resa ikväll känns 2% i underkant och detta är en kioskvältare som inte ska nonchaleras vid gardering.

 Min Vinnare: 6 Fönix Vang
Spets efter 500: 6 Fönix Vang
Skrällen: 5 Jane Attack
Rankingen: A: 6 B 8,5,13,10,2,9 C 12,7,11,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto