DD Tips Axevalla 31/1

Publicerad på 31 Jan 2023 - 09:25

DrTrav

DrTrav

31 Jan 2023 - 09:25

Dagens Dubbel 31/1

DD-1 5 Zurigo D.V:S
DD-2 2.3.5.11

4 rader x 60kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m Auto
5 Zurigo D.V.S har bra form för dagen. Han följde upp femteplatsen på V75 näst senast med en seger på Färjestad över aktuell distans. Det är en stark häst som trivs över den dryga distansen och det låter som man kommer att köra honom offensivt. Jag är inne på att Magnus Jakobsson skulle kunna köra sig till ledningen efter en bit men om så inte skulle bli fallet tål han att göra jobbet utvändigt om ledaren också.

3 Broadway Frazer var ute i samma lopp som Zurigo D.V.S på V75 näst senast och var före honom i mål den gången men han fick en bra resa i ryggen på vinnaren. Senast gick han i mål med sparade krafter och formen verkar vara på sin plats och från ett bra läge bör han kunna vara med där framme, även om han inte vinner lopp speciellt ofta.

7 Hollywood Trick håller jag som loppets bästa häst men han har varit ifrån tävlandet ett par månader och känns dessutom klart missgynnad av att tävla med skor. Jag tror inte att det är någon toppform direkt i årsdebuten men han ska givetvis med på kupongen på rent kunnande.

9 Olle Då stumnade från ledningen senast men var ursäktad av en krävande bana. Normalt är han kanske bäst i den främre träffen men styrkan finns och han skulle gynnas vid överpace.

Min Vinnare: 5 Zurigo D.V.S
Spets efter 500m: 5 Zurigo D.V.S / 3 Broadway Frazer
Skrällen: 3 Broadway Frazer
Rankingen A:5.3.7 B:9.1.8 C:4.6.2.10

Dagens Dubbel 2 - 1640m Auto
3 Kadabra Dream vann på en 12-tid senast han var ute över aktuell distans och är som allra bäst när han får ett lopp i ryggar och kan spara på sin speed till slut. Det finns många som kan flytta på sig från start och känslan är att det kommer bli ett hårt tempo, vilket skulle gynna honom.

2 Special Topsecret är snabb från start och även om det kan komma att kosta lite att nå ledningen tror jag hon lyckas hålla ut sina konkurrenter. Det är tufft mot hingstar och valacker men hon har matchats i tuffa gäng och har bättre form än vad man kan utläsa av raden.

5 Remus Eck föll som storfavorit senast och var inte att känna igen för dagen men om han studsar tillbaka till formen han hade innan dess kommer han bli tung att stå emot över upploppet.

11 Benedetta Jet är fartfylld och trivs över distansen. spår 11 över kort distans drar ner chanserna men det kan som sagt bli bra tempo där framme och löser det sig med positioner kan det gå vägen.

Min Vinnare: 3 Kadabra Dream
Spets efter 500m: 2 Special Topsecret
Skrällen: 11 Benedetta Jet
Rankingen A:3.2.5 B:11.10.4.8.7.12 C:6.9.1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto