DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9

Publicerad på 30 Sep 2022 - 00:25

DrTrav

DrTrav

30 Sep 2022 - 00:25

DD Tips Axevalla & Bollnäs 30/9

DD1: 1,4,5,6,7
DD2: 7 Nordetia

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
5 Honfleur Mearas har en spännande uppgift ikväll. Hon är kvick iväg från start och trivs som bäst i spets. Senast forcerades Honfleur Mearas hela vägen till ledning från bricka tio, men fick tillslut se sig slagen av duktig Chatty Kronos. Men nu är utgångsläget bättre och i ledningen har det blivit fem segrar på sex försök. Dessutom trivs hon bra på hemmabanan Axevalla och med Magnus Jakobsson i vagnen är detta ekipaget att slå för övriga.

4 Beatrice Trio har utvecklats bra under året och vann bland annat en V75 final för fem starter sedan. Nu har hon fått ta klivet upp i klassen och senast hette motståndarna Honey Mearas och Kali Smart. Nu slipper hon motstånd av den kalibern och skulle hon lyckas hålla ut Honfleur Mearas från start ikväll är mycket vunnet. Det är en etta som försvinner i och med kvällens start så räkna med att man från stall Zukanovic är angelägna att införskaffa nya startpoäng här.

1 So Superb är skrällen i loppet. Hon skulle kunna få ett passande smyglopp härifrån. Senast visade hon bra fart efter galopp och med lite klaff längs vägen är detta en individ som kan flytta på sig den sista biten.

Min Vinnare: 5 Honfleur Mearas
Spets efter 500m: 5 Honfleur Mearas
Skrällen: 1 So Superb
Ranking: A 5 B 4,1,7,6,11,9 C 3,10,8,12,2

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar omgången med att spika Daniel Redéns spännande treåring, 7 Nordetia. Den väl stammade Propulsion avkomman inledde karriären med tre raka segrar. Senast var man ute i ett uttagningslopp till Kriteriet men fick aldrig fritt och gick imål med sparade krafter. Bricka sju ikväll är inte optimalt men Nordetia har visat att han kan öppna bra och tillsammans med Örjan Kihlström är jag inne på att man tidigt får överta ledningen här ikväll. Väl i spets ser sen uppgiften överkomlig ut och Nordetia är min vinnare. Spik.

Motbud
8 Caradja har visat fin utveckling iår, hon kvalade bland annat in till finalen av långa E3 tidigare under året. Detta är en tuff tjej som inte räds att göra en del jobb på egen hand och trots att utgångsläget inte är det bästa så ska hon inte nonchaleras sett till sin kapacitet.

Nämner även 9 Cassiopeja Af Teda som fått ett spännande smygläge. Skulle det bli tempo på loppet från start så gynnas Cassiopeja Af Teda som tidigare visat att han kan avsluta vasst.

Min Vinnare: 7 Nordetia
Spets efter 500m: 7 Nordetia
Skrällen: 9 Cassiopeja Af Teda
Ranking: A 7 B 8,9,11,4,6, C 2,5,1,3,10

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto