DD Tips Bergsåker 2/2

Publicerad på 2 Feb 2023 - 10:22

DrTrav

DrTrav

2 Feb 2023 - 10:22

Dagens Dubbel Torsdag 2/2

DD-1 1,2,6,8
DD-2 4 Bourne Dominion

4 rader x 50 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
1 Global Dash har segrat i tre av sina sex starter i livet men gör nu en comeback efter lite vila. Det ska bli spännande att se om vilan och träningsperioden för framåt Global Dash ytterligare ikväll. Formen är visserligen svårbedömd men utgångsläget är bra och kapaciteten vet vi finns där. Håller ha upp ledningen från start är mycket vunnet och detta är hästen att slå.

2 Justin Bieber Sisu kommer med formen på topp och har två raka segrar på kontot nu. Från ett tilltalande utgångsläge kommer Justin Bieber Sisu vara garanterad ett passande lopp och han är ett givet streck på kvällens kupong.

8 Tequila Trot är en annan individ med högt grund kunnande men som återkommer efter lite vila. Formen är svårbedömd och utgångsläget är ett minus. Men skulle Tequila Trot vara väl förberedd inför kvällens uppgift ska han räknas tidigt trots allt.

Min Vinnare: 1 Global Dash
Spets efter 500m: 1 Global Dash
Skrällen: 8 Tequila Trot
Ranking: A 1 B 2,8,5,4,3,11 C 7,6,9,10,12

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
4 Bourne Dominion var senast ute på V75 och var då spelad som favorit på toton. Men i loppet det blev dessvärre en tidig galopp och dagen var förstörd. Bourne Dominion har dessförinnan presterat bra i två raka starter och har tidigare visat att han klarar av spår fyra i volten. Däremot kan vi nog räkna med en lugn start ikväll men trots det ska Bourne Dominion räknas tidigt. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand och utan för mycket strul längs vägen här är detta min vinnare i avslutningen. Jag spikar.

Motbud
8 Dream Sensation var inte som bäst senast men har dessförinnan visat upp sin höga kapacitet när han inkasserat tre raka seger. Skulle han studsa tillbaka snabbt ikväll och prestera som vid segrarna kommer Dream Sensation vara en tidig utmanare i loppet.

11 Krakas visade senast återigen toppform när han avslutade mycket rappt över upploppet. Skulle tempot bli uppskruvat ikväll gynnar det Jan-Ove Olsens sjuåring som kommer kunna fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 4 Bourne Dominion
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Krakas
Ranking: A 4 B 8,11,12,9,6,7,3 C 2,1,10,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto