DD Tips Bergsåker & Solvalla 25/1

Publicerad på 25 Jan 2023 - 10:33

DrTrav

DrTrav

25 Jan 2023 - 10:33

Dagens Dubbel Bergsåker & Solvalla 25/1

DD-1 1.10
DD-2 2.11

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m Auto
10 M.T Montpellier är en rejäl häst som tål ett offensivt upplägg vilket han inte minst visade senast när han enkelt kunde plocka ner L.L Labero från dödens. Det är således toppform för dagen men det är trots allt bakspår över kort distans och även om det är en spårtrappa kan det strula.

1 Bird Lane och 2 Stinaalvina Zonett gör upp om ledningen initialt men det lär knappast bli någon utdragen körning med tanke på att man kommer från samma stall. Jag har mest feeling för 1 Bird Lane som känns klart på gång för dagen och hon gick i mål med gott om krafter sparade över mål senast. Det blir nog svårt att ta emot stallkamraten från start men Ulf Ohlsson som kör Stinaalvina Zonett kommer nog att göra vad han kan för att Bergh ska få chansen från vinnarhålet till slut.

6 Kissinger Boko är snabb från start men jag tror inte att man tar sig förbi Stinaalvina Zonett och risken är att han får göra jobbet utvändigt om ledaren. Distansen är annars rätt och är han väl förberedd efter paus ska han räknas.

5 Loveyouecus möter mycket tuffare hästar nu än senast men intrycket var ruskigt fint och form ska inte underskattas.

Min Vinnare: 10 M.T Montpellier
Spets efter 500m: 2 Stinaalvina Zonett / 1 Bird Lane
Skrällen: 1 Bird Lane
Rankingen A:10.1.2 B:6.4.8.5.11.12.9 C:3.7

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
2 Everglo Lemon har kanonform för dagen och är alltjämt under utveckling. Han är snabb från start och kommer han till ledningen vinner han med största sannolikhet där här loppet ,men jag är inne på att han kan bli lite mer synad nu. Han kan mycket väl vinna även den tunga vägen men jag provade att gå emot honom senast och gör ett nytt försök nu.

11 Global Above All är bortvald av Anders Eriksson men Örjan Kihlström upp är knappast något negativt. Senast hamnade han fel på det när han ville söka sig framåt till dödens och blev hängandes i tredjespår men han var riktigt bra vid segern näst senast och formen är det inget fel på. Han lever främst på sin styrka och skulle gynnas vid överpace

4 Ceboruco kräver fäste och skulle gynnas av en hård bana. Han var jättefin senast när han vann överlägset efter att ha flugit till spets från spår sju bakom bilen. Det är tuffare emot den här gången men han växer i ledningen och jag kan inte tänka mig att man vill släppa till favoriten om man spetsar.

5 Drizzle som vann på V75 i december samt 8 Ductus som gick väldigt bra efter galopp senast kan också utmana om favoriten blir lite synad där framme.

Min Vinnare: 2 Everglo Lemon
Spets efter 500m: 4 Ceboruco/2 Everglo Lemon
Skrällen: 11 Global Above All
Rankingen A:2.11 B:4.5.8.10.1.12.3 C:9.7.6

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto