DD Tips Bjerke 5/11

Publicerad på 4 Nov 2022 - 10:45

DrTrav

DrTrav

4 Nov 2022 - 10:45

DD Tips Bjerke Lördag 5/11

DD1: 3 Cronos Degli Dei
DD2: 1,2,3,6,7,9,10

7 rader x 30kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
3 Cronos Degli Dei kommer med imponerande fem raka segrar på kontot och intrycken i loppen har varit mersmakande. Alessandro Gocciadoros fyraåring kördes senast passivt men när luckan väl kom och han vreds på ute i spåren med 500m kvar lämnade han sina konkurrenter över upploppet. För två starter sedan visade han startsnabbhet bakom bilen och segern blev tillslut enkelt från spets. Idag är utgångsläget passande och det troliga idag är att Ready Cash avkomman tidigt sitter i spets och i den positionen är Cronos Degli Dei hästen att sen slå för övriga. Men även från andra utgångslägen är Cronos Degli Dei en given segerkandidat. Spik.

Motbud
9 Seven Nation Army fick senast visa upp sitt kunnande när han vann på bra sätt. Detta efter att ha några tveksamma prestationer i ryggen. Nu pekar formkurvan uppåt och fyraåringen trivs med bakspår som idag. Får han spara speeden in i det sista kan han avsluta mycket kvickt den sista biten.

5 Get A Wish, den danska derbyvinnaren som vann försök och final på ett positivt sätt. Nu är det täta starter vilket är ett frågetecken, men det som är positivt är att Get a Wish aldrig behövde gå i botten senast. Till låg procent kan detta vara en spelvärd skräll för den som garderar.

Min Vinnare: 3 Cronos Degli Dei
Spets efter 500: 3 Cronos Degli Dei
Skrällen:
Rankingen: A: 3 B 9,5,7,4,1,6 C 8,2,10

Dagens Dubbel 2 - 2100m auto
6 Rose Hill D.E. är en raket från start och kommer dessutom med bra form här. Vi i sverige kanske minns henne från sin sejour hos Svante Båth men numera tränas detta fyraåriga sto av Rick Ebbinge. Trots spår en bit ut idag är jag inne på att hennes snabbhet tar henne tidigt till ledningen och väl i den positionen kan sen Ebbinge välja taktik. Men oavsett om det blir spets eller rygg på ledaren så är hon garanterad ett bra lopp och ska ses som en given segerkandidat.

3 Callas är ingen blixt från start men kommer från ett bra utgångsläge kunna sitta bra till i loppet trots allt. Tränaren Frode Hamre låter optimistisk på förhand. Callas är vass på speed och skulle hon idag få smyga med in i det sista kommer hon inte bli lätt att stå emot över upploppet här.

Nämner även 7 Elvira Damgård som är en rejäl individ som staplat segrarna på hög den senaste tiden. Senast var hon på besök i Sverige och vann då via ett starkt slutvarv. Elvira Damgård är allround och kan dessutom öppna bra från start. Skulle hon hitta en bra position från start måste hon räknas tidigt i ett lopp som detta.

Min Vinnare: 6 Rose Hill D.E.
Spets efter 500: 6 Rose Hill D.E.
Skrällen: 7 Elvira Damgård
Rankingen: A: 6 B 3,7,10,9,2,1,4,11 C 12,8,5

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto