DD Tips Bjerke & Solvalla 8/2

Publicerad på 7 Feb 2023 - 19:29

DrTrav

DrTrav

7 Feb 2023 - 19:29

DD Tips Bjerke/Solvalla Onsdag 8/2

DD1: 4,5,9
DD2: 1 So Far Away Ås

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m auto
5 Boh Erre har sedan flytten till Frode Hamre visat upp högt kunnande. Han har segrat i tolv av sina 17 starter för honom. Boh Erre är väldigt startsnabb och har därmed tagit många av sina segrar från ledningen. Även om han möter några startsnabba konkurrenter ikväll så är Boh Erre den troliga ledaren återigen och väl in den positionen kommer han sen bli svårslagen. Given tipsetta.

9 Jonathan Bank A.B. vann från rygg på Boh Erre senast de möttes och även om utgångsläget är annorlunda denna gången så har Jonathan Bank A.B. även visat att han besitter stryka för att gör en de själv i loppen. Är tidig vid gardering.

4 Thai Targaryan är stallkamrat med Boh Erre. Även Thai Targaryan är startsnabb och med spår invändigt stallkamraten känns scenariot med tidig ledningen och sen släpp till Boh Erre sannolikt. Thai Targaryan besitter sen fart för att utmana om baar luckan uppenbarar sig i tid.

Min Vinnare: 5 Boh Erre
Spets efter 500m: 5 Boh Erre
Skrällen: 4 Thai Targaryan
Ranking: A 5 B 9,4,10,7,2 C 11,3,1,8

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
1 So Far Away Ås har enkelt tagit hand om ledningen i de tre senaste starterna. Senast blev det dock galopp på upploppet när Kenneth Haugstad drog ned det norska huvudlaget. Det var troligtvis segern som rök där. För två starter sedan vann man däremot från ledningen via 11,7 sista 800m. Vid båda starterna har So Far Away Ås sett formstark ut. Huvudscenariot ikväll är att So Far Away Ås håller upp innerspåret från start och väl i ledningen trivs han sen bra. So Far Away Ås är hästen att slå för övriga.

6 Holy Ground har två vinster på sju försök för sin tränare Ulrika Wällstedt. Holy Ground visade mersmakande form senast när han vann från ledningen. Med tanke på det intrycket ska Holy Ground räknas tidigt även ikväll.

Skrällen är 4 Promotheus som vann enkelt senast och från stallet meddelar man att det är toppform på Promotheus inför ikväll. Utgångsläget är bra och med tanke på Promotheus startsnabbhet bör han tidigt sitta bar till i loppet och till låg procent ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 So Far Away Ås
Spets efter 500m: 1 So Far Away Ås
Skrällen: 4 Promotheus
Ranking: A 1 B 6,4,10,9,2,11,3, C 8,7,12,5

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto