DD Tips Boden 1/12

Publicerad på 1 Dec 2022 - 11:28

DrTrav

DrTrav

1 Dec 2022 - 11:28


Dagens Dubbel Boden Torsdag 1/12

DD-1 1.2.7.10
DD-2 6 M.M Hot One

50kr x 4 rader = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto

1 Nikita Sunrise har matchats på V75 och är en kapabel dam. Senast testade man lite utrustningsändringar som inte föll väl ut och det blev dubbla galopper. Hon är normalt inte osäker och den starten är bara att glömma och lyckas hon försvara sitt innerspår blir hon svårslagen men det finns ett par snabba utifrån och innerspåret kan bli en fara.

7 Roller Coaster Ås var inte som bäst senast och det är möjligt att vi kan ana ett litet formtapp men lägger vi den insatsen åt sidan har han varit bra mer eller mindre varje gång sedan flytten till Christian Månsson. Motståndet är lämpligt och vid normal författning är han ett tidigt bud.

2 Double Trouble E.P kan mycket när han är som bäst och har gått bra tider i såväl Norge som Finland. Han kan öppna snabbt från start och kommer han från ledningen utan att det kostar för mycket, leder han loppet länge.

10 Got To Dash är snabb från start och har snabba hästar att ta rygg på i starten och det skulle kunna lösa sig bra för honom trots ett bakspår. Han agerade lite trögt senast men nu åker biken på igen och den har han gått bra med tidigare.

Min Vinnare: 1 Nikita Sunrise
Spets efter 500m: 1 Nikita Sunrise / 2 Double Trouble E.P/ 3 Vien Ici
Skrällen: 10 Got To Dash
Rankingen A:1.7 B:2.10.8.4.3 C:6.12.11.5.9

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
6 M.M Hot One har kanonform och hade förmodligen haft tre raka segrar i raden om han inte tappat stilen näst senast. Han möter några bra här men jag är ändå inne på att han vinner loppet från ledningen om han sköter sig. Tre galopper i raden oroar och det är ingen jag litar på men det kan ändå vara en chansspik till 12% i avslutningen.

4 Grappelli fick trava utvändigt om tipsettan genom hela loppet senast och kunde aldrig riktigt utmana. Han är snabb iväg från start och även om han normalt borde få svårt att ta emot M.M Hot One, är det den troliga ledaren om M.M Hot One skulle göra bort sig. Han har gått i ledningen vid två tillfällen tidigare och har ännu inte förlorat i den positionen.

Jag nämner även 9 Kahlua Bishop tidigt. Han har inte radat upp segrar dom senaste två åren men innan dess var det en häst som besökte vinnarcirkeln frekvent i tidigare regi. Nu tycker jag att han har visat smygform på slutet och att Maria Bodin som kört hästen i fyrtio raka starter ger Mika Forss chansen nu är såklart ett enormt kuskplus.

Min Vinnare: 6 M.M Hot One
Spets efter 500m: 6 M.M Hot One
Skrällen: 9 Kahlua Bishop
Rankingen A:6.4 B:9.5.1.8.12.2.10.3 C:11.7

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto