DD Tips Bollnäs 11/3

Publicerad på 11 Mar 2022 - 13:40

DrTrav

DrTrav

11 Mar 2022 - 13:40

DD-tips Bollnäs Fredag 11/3
DD-1 7 Berra Steel
DD-2 3,7,11
3 rader x 70kr = 210kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Mitt drag i loppet är 7 Berra Steel som visserligen inte vunnit på ett tag men har istället tampats i tuffa lopp. Detta är en individ med bra kapacitet för klassen och satte nosen först över linjen sju gånger under 2021. Skulle Daniel Wäjersten få igång sin travare på nytt ska han ha en bra segerchans i ett lopp som detta. När han just nu endast är streckad på 7% så känns han väldigt tidig i min bok och jag spikar på DD.
2 Underbarosåfin kommer med bra form till kvällens start. Senast vann han enkelt från ledningen och med endast två ekipage på startvolten ikväll ligger vägen öppen för ledningen på nytt. Väl i den positionen kommer sen Underbarosåfin vara hästen att slå för övriga. Leder länge.
Vill även framhålla 8 Don’t be Weak som vi ofta fått bekanta oss med på lördagarna under V75. Detta är en bra häst i grunden och som är betydligt bättre än vad resultatraden skvallrar om. Ikväll är motståndet överkomligt och med springspår på 20m tillägg talar mycket för att Don’t be Weak kommer kunna få ett passande lopp här ikväll.
Min Vinnare: 7 Berra Steel
Spets efter 500: 2 Underbarosåfin
Skrällen: 7 Berra Steel
Rankingen: A: 7,2,8 B 9,3,10,4 C 11,6,1
Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
3 Eigelands Fredrik är en häst med bra kapacitet men som efter tre raka segrar på kontot inte var helt i balans senast och fick dagen förstörd av en galopp. Enligt tränaren var den troliga förklaringen att Eigelands Fredrik inte fungerade på underlaget den dagen. Nu är det anmält barfota igen vilket har visat sig passa bra för Jörgen Westholms travare som trivs i ledningen. Han kan öppna kvickt och blir det bara felfri avgång ikväll sitter Eigelands Fredrik troligen tidigt i ledningen och därifrån blir han sen svår att slå. Men med tanke på att han inte är helt att lita på och är favorit på DD så kommer jag grader.
7 Spang Ole har visat bra utveckling på slutet och kommer nu till Sverige där man får ha körspö, vilket brukar kunna bli en bra effekt på vissa hästar. Dessutom får man skickliga Oskar Kylin Blom i vagnen vilket känns spännande. Till låg procent ska man räknas tidigt vid gardering.
Nämner även 11 Ängsbrage som imponerade på mig vid den segern för två starter sedan. Till kvällens start är det dessutom anmält amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. Blir det tempo på loppet ikväll gynnas Ängsbrage som inte heller ska nonchaleras vid gardering.
Min Vinnare: 3 Eigelands Fredrik
Spets efter 500: 3 Eigelands Fredrik
Skrällen: 7 Spang Ole
Rankingen: A: 3,7,11 B 8,5,4,12,1 C 2,6,9,10
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto