DD Tips Bollnäs 3/2

Publicerad på 3 Feb 2023 - 10:11

DrTrav

DrTrav

3 Feb 2023 - 10:11

DD-tips Bollnäs Fredag 3/2

DD-1 3 Joe Frazier Boko
DD-2 1,2,5,6,7

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi kvällens andra spik, 3 Joe Frazier Boko. Han gör ikväll en spännande årsdebut och kanske känns det motsägelsefullt att spika någon som gör just årsdebut. Men förutsättningarna är passande. Han är kvick iväg från start och är min troliga ledare av loppet när sen de främsta motbud har sämre utgångslägen är jag inne på att Joe Frazier Boko kommer kunna fuska bort en bit av loppet och rinna undan tillslut. Spännande till låg procent ikväll.

Motbud
7 Anchor Man. är nu tillbaka i Sverige efter en sejour i Frankrike. Han har dessutom fått ett par lopp i kroppen vilket borde för fram formen en bit till ikväll. Anchor Man är härdad på V75 den senaste tiden och även om resultaten uteblivit så är han en given utmanare till min spik nu när motståndet är enklare.

10 Jamaica Boko är en häst som jag gillar och senast handlade det om comeback i ett lopp på V86. Då avslutade han sylvasst den sista biten och nu med lopp i kroppen bör formen knappast vara sämre. Han är visserligen beroende av det det blir lite tempo på tillställningen ikväll. Men oavsett är hans avslutning alltid att räkna med.

Min Vinnare: 3 Joe Frazier Boko
Spets efter 500m: 3 Joe Frazier Boko
Skrällen: 10 Jamaica Boko
Ranking: A 3 B 7,10,4,9,5,12,6 C 2,8,11,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
5 Farmpilot är en jämn och säker individ som sällan gör ett dåligt lopp. Det har blivit åtta segrar på 23 starter och även om spåret inte är det bästa ikväll så är detta en förnuftig häst som jag tror kommer klara det bra. Senaste vann han från dödens på bra sätt och dessförinnan har han visat sig vara en allround individ som kan vinna på många sätt. Farmpilot är både stark och snabb kommer han bara till från start ikväll är jag inne på att detta är en bra segerchans.

1 Spang Vinvar har nu gjort sex starter för Henrik Svensson och utvecklingen pekar uppåt för varje gång. Ikväll är förutsättningarna passande med spår ett på start. Oavsett om det blir ledningen eller inte så är Spang Vinvar garanterad ett passande lopp och ska tidigt räknas in i snackar om de som kan vinna loppet.

6 Sol Storm besitter högt kunnande men är lite ojämn i sina prestationer. Men ikväll är utgångsläget passande och skulle han sköta sig har Sol Storm flertalet gånger visat att hans kapacitet räcker långt i klassen.

Min Vinnare: 5 Farmpilot
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Sol Storm
Ranking: A 5 B 1,6,7,2,14,10,4,3 C 13,12,8,15,11,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto