DD Tips Bollnäs 3/3

Publicerad på 3 Mar 2023 - 11:38

DrTrav

DrTrav

3 Mar 2023 - 11:38

DD-tips Bollnäs Fredag 3/3

DD-1 6 Huddlestone
DD-2 2,10

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik 6 Huddlestone. Lars Wikströms sjuåring är onekligen i toppform för dagen. Senast var han ute i en V75 final och blev tvåa efter att fått ett snällt lopp u ryggar. Dessförinnan har Huddlestone imponerande tre raka seger på kontot. För två starter sedan vann han ett försök på V75 efter att öppnat 08,7 första 500m. Kort distans är ett plus, och med tanke på hans startsnabbhet är Huddlestone min givna ledare av loppet. Väl i den positionen har det blivit åtta segrar på tolv försök. Men med tanke på att det är enklare motstånd på pappret ikväll blir jag inte heller chockad om Huddlestone skulle vinna detta lopp från dödens. I min bok är detta en toppchans på förhand och jag väljer att spika trots hög procent.

Motbud
8 Donners Am är en rejäl individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Senast handlade det om comeback efter ett längre uppehåll. Men Donners Am visade ingen ringrost, utan vann direkt på bra sätt. Ikväll är utgångsläget såklart missgynnande och även om det väntar grovjobb för Donners Am ikväll är han en tidig utmanare till min spik.

Nämner även 9 Dwayne Zet som besitter bra grundkapacitet och är vass på speed. Ikväll ser det ut som Dwayne Zet skulle kunna lifta med i draget och skulle han sen sitta bra till när upploppet närmade sig kommer Dwayne Zet kunna speeda snabbt den sista biten.

Min Vinnare: 6 Huddlestone
Spets efter 500m: 6 Huddlestone
Skrällen: 9 Dwayne Zet
Ranking: A 6 B 8,9,7,2,10,5,12 C 4,1,3,11

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
Lång distans och jag är inne på att det står mellan två hästar. Daniel Wäjerstens 2 Star Muscle som kommer sitta i spets och Robert Berghs 10 Mellby Indigo. En klassisk Wäjersten & Bergh uppgörelse att vänta alltså!

Star Muscle fick ge sig senast på V75 men han höll trots allt bra. Han har visat bra kunnande vid segrarna i programmet och formen finns där. Han är min troliga ledare av loppet och väl i den positionen kommer han sen bli svårslagen. Fem gånger tidigare har Star Muscle gått i spets och facit är två segrar och två andraplatser. Får man bestämma tempot en bit av loppet ökar också segerchansen.

Men jag dubblar som sagt med Robert Berghs 10 Mellby Indigo. Från ett spännande springspår på tillägg lär Mellby Indigo snabbt vara ifatt hästarna på start. Detta är en stark individ som trivs över distansen. Mellby Indigo har fem segrar på åtta starter över aktuell distans. Att han dessutom tävlar barfota fram nu är plus och jag ser fram emot en spännande duell här i avslutningen.

Min Vinnare: 2 Star Muscle
Spets efter 500m: 2 Star Muscle
Skrällen: 15 Miss Lovelace
Ranking: A 2,10 B 15,12,6,8,11,13,3 C 7,5,1,14,9,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto