DD Tips Bollnäs & Umåker 4/11

Publicerad på 3 Nov 2022 - 23:47

DrTrav

DrTrav

3 Nov 2022 - 23:47

DD-tips Bollnäs & Umåker Fredag 4/11

DD-1 3,7,11
DD-2 7 Holy Moses Mearas

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
7 Vice Versa Diamant gjorde det bra som tvåa från dödens sista 1000m senast. För tre starter sedan visade han att distansen inte är några problem, då blev det seger efter han travat under sista 1300m på 1.12. Vice Versa Diamant är en rejäl sort som trivs att tugga på i hårt tempo och från ett bra utgångsläge på mellanvolten är jag inne på att man tidigt kommer sitta bra till och är således mitt förstaval.

3 Västerbo All In vann senast på enkelt sätt från spets och visade då att formen är bra. Ikväll har man pånytt läge för att tidigt ta hand om ledningen och även om det är lång distans ikväll så kommer Västerbo All In leda loppet länge.

11 Made Of Stars är annan stark individ som trivs över den längre distansen. Made Of Stars är van att tampas mot tuffa konkurrenter och nu ser motståndet aningen enklare ut på förhand vilket gör att Jörgen Westholms häst inte ska nonchaleras vid gardering.

Nämner även 5 Fire Of Noa som visade bra form senast via en rapp avslutning. Detta är en häst som besitter hög kapacitet men som inte alltid är helt fläckfri i auktionen. Men skulle han få travet att stämma ikväll kan detta vara en outsider i loppet.

Min Vinnare: 7 Vice Versa Diamant
Spets efter 500: 3 Västerbo All In
Skrällen: 5 Fire Of Noa
Rankingen: A: 7,3,11 B 5,2,6,8,10 C 4,1,9,13,12

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
7 Holy Moses Mearas har varit ute i tuffa lopp på slutet och kliver nu ner en aning i klass. Han var dock inte som bäst senast men från stallet meddelar man att man tror sig veta vad den sämre insatsen berodde på och att man till ikväll förväntar sig en bättre insats från Holy Moses Mearas. Med styrkan som sitt främsta vapen är kort distans inte optimalt men räkna med att man kör offensivt från start och kommer man bara behändigt fram i dödens ska man med en normal prestation ha bra segerchans trots allt.

3 M.M.Hot One står aningen tufft inne i loppet. Men utgångsläget kanske väger upp? M.M.Hot One är nämligen rapp i benen och ska ha bra chans att hitta till sin favoritposition spets omgående. Väl i ledningen kommer sen M.M.Hot One kunna springa fort över den korta distansen. Skulle Holy Moses Mearas dessutom inte vara på topp kan M.M.Hot One mycket väl rinna undan från spets ikväll.

Nämner även 1 The Trick Vick som också kan öppna bra och är garanterad ett passande smyglopp ikväll. Uppenbarar sig bara luckan tillslut kan detta vara skrällen i loppet.

Min Vinnare: 7 Holy Moses Mearas
Spets efter 500: 3 M.M.Hot One
Skrällen: 1 The Trick Vick
Rankingen: A: 7 B 3,1,9,4,8,10,5 C 12,6,11,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto