DD Tips Färjestad 23/2

Publicerad på 23 Feb 2023 - 09:49

DrTrav

DrTrav

23 Feb 2023 - 09:49

Dagens Dubbel Färjestad 23/2

DD-1 2 Ask Viktor
DD-2 2.5.6.8

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Volt
2 Ask Viktor blir min andra spik i omgången. Det är några tuffa hästar på tillägg men jag tycker inte att Ask Viktor är ett dugg sämre än dessa och han står perfekt inne på pengarna. Formen går inte heller att klaga på och jag spikade honom med framgång för tre starter sedan när han fullkomligt krossade sina konkurrenter och vann med många längder. Han har testat på lite tuffare konkurrens därefter och uppvisat fortsatt form och här är det väldigt passande förutsättningar för att leda loppet från start till mål.

Motbud
9 Fantomet är segervan och är härdad i lite tuffare konkurrens och han kommer från en bra prestation på Bjerke där han skrällvann till 24 gånger pengarna. Han har ett passande springspår på tillägg och med bara två hästar i den främre volten kan han hamna väldigt bra på det direkt.

6 Garli Kongen är bra för den klass han befinner sig i och även om han slutade oplacerad senast gick han en bra tid för sammanhanget senast i tuff konkurrens hemma i Norge. Han borde ha gått framåt med det loppet i kroppen men samtidigt är det ett lite minus att han behöver tävla med skor nu.

Min Vinnare: 2 Ask Viktor
Spets efter 500m: 2 Ask Viktor
Skrällen:
Rankingen A:2 B:9.6.7.8.10.13.15.12 C:4.11.14.5.1.3

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
2 Madame Norrgård är utan tvekan rätt favorit i loppet och när hon håller sig till rätt gångart brukar det också sluta med seger. Jag tror att hon har respekt med sig och kliver hon iväg felfritt är det sannolikt att hon kan överta ledningen efter en bit men hon kan vinna det här även från dödens. Däremot är hon som sagt oberäknelig och det är inga garantier att hon tar sig igenom loppet utan galopp.

6 Lady Breeze håller jag som knapp spetsfavorit i loppet. Om Madame Norrgård kommer fram tidigt vill man nog släppa ledningen men skulle favoriten komma bort vill man nog prova henne i ledningen. Det blir amerikansk sulky nu och formen är bra.

8 Magical Mile gick bra på V75 senast och går ner lite i klass. Det var ett gott intryck över upploppet senast och den amerikanske sulkyn som hon är anmäld med nu har gett bra effekt tidigare.

Skrällen är 4 Uptown Skift som tagit sin enda seger från ledningen och även om hon är som allra bäst barfota hade det varit spännande att se henne i den positionen.

Min Vinnare: 2 Madame Norrgård
Spets efter 500m: 2 Madame Norrgård / 6 Lady Breeze / 4 Uptown Skift
Skrällen: 4 Uptown Skift
Rankingen A:2 B:6.8.4.9.10.1 C:3.5.7

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto