DD Tips Färjestad 5/12

Publicerad på 5 Dec 2022 - 10:43

DrTrav

DrTrav

5 Dec 2022 - 10:43

DD Tips Färjestad Måndag 5/12

DD1: 4 Mellby Jewel
DD2: 1,2,4,6,7,9

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
4 Mellby Jewel bör närma sig formen nu med två lopp i kroppen. I comebacken för två starter sedan blev hon störd och galoppen är inget Mellby Jewel ska lastas för. Senast fick hon snabb revansch och vann på bra sett efter att gjort jobbet i dödens sista 1000m. Ikväll är utgångsläget passande och när motståndet i stort sätt håller samma klass som senast är det givet att ranka Mellby Jewel etta. Jag spikar även på Dagens Dubbel.

2 Ticket Brodda är inte helt att lita på. Hon galopperade redan innan bilen släppte senast och har galopperat i sex av de tio senaste starterna. Men Ticket Brodda är härdad i tuffa sammanhang. Hon kan öppna bra men nu med innerspåret bakom bilen känns det lite som fågel eller fisk från start. En felfri Ticket Brodda som sitter i spets är hästen att slå. Men det är givetvis också viss galopprisk från start ikväll.

Skrällen är 11 Global Cutthecrap som senast stod för en positiv insats när man efter ett offensivt upplägg senast visade full form. Global Cutthecrap lever på styrkan och skulle det bli lite överpace på loppet här kommer Global Cutthecrap plocka många placeringar den sista biten.

Min Vinnare: 4 Mellby Jewel
Spets efter 500: 4 Mellby Jewel / 2 Ticket Brodda
Skrällen: 11 Global Cutthecrap
Rankingen: A: 4 B 2,11,7,8,9,5,10 C 3,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
1 Victorious Bonanza är en segermaskin som står noterad för nio segrar på 21 starter. Han kommer nu med två raka seger från ledningen. Utgångsläget är passande pånytt då Victorious Bonanza är kvick iväg från start. På förhand är han den troliga ledaren av loppet och med tanke på form och kunnandet är Victorious Bonanza sen hästen att slå.

Lyfter även tidigt fram 6 Timotejs Jackpot som kommer med bra form. Han har gjort det bra på slutet och har visat att hans kapacitet duger bra i dagens sammanhang. Han är ingen blixt från start men Timotejs Jackpot är tuff och rejäl. Han riskerar att få göra en del jobb på egen hand ikväll men skulle favoriten ha en sämre dag så är jag inte främmande för att Timotejs Jackpot är tuffast tillslut ikväll.

9 Mael är en speedig individ som ikväll fått ett passande smygläge. Att han pausat inför ikväll för att formen är ett litet frågetecken. Men skulle luckan uppenbara sig i tid ikväll kan mycket väl Mael speeda ner samtliga den sista biten.

Min Vinnare: 1 Victorious Bonanza
Spets efter 500: 1 Victorious Bonanza
Skrällen: 9 Mael
Rankingen: A: 1,6 B 9,2,4,7,5,3,10 C 11,8,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto