DD Tips Färjestad 7/1

Publicerad på 7 Jan 2023 - 12:23

DrTrav

DrTrav

7 Jan 2023 - 12:23

DD Tips Färjestad Lördag 7/1

DD1: 1,7,10,14
DD2: 7 Likeaboss

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
10 So Superb stod för en rejäl prestation senast, då knäckte han ledaren Filippa B.J. från dödens men fick tillslut ge sig mot Carry Cash som avslutade rappt. Men att So Superb var den moraliska vinnaren är inget att säga om. Från stallet låter man dessutom än mer positiva inför dagens start. Utgångsläget är bra och från sitt andra spår i volten kan Ole Johan Östre välja taktik utifrån hur loppet blir kört. Detta är en allround individ som kan vinna på olika sätt och som med insatsen senast på näthinnan kommer rankas först i loppet.

Hästen att slå från ledningen är troligtvis 1 Parfait A.F. som visserligen gjorde bort sig med dubbla galopper senast men som normalt sett inte ska vara osäker. Från stallet meddelar man att Parfait A.F. är klart gynnad av att gå i ledningen eller på innerspår och det kan man förstå då han bryter lite när han tvingas attackera från kön. Därför är förutsättningarna optimala idag. Han har fem segrar på sex försök i spets och till 16% är Parfait A.F. tidig på kupongen.

Nämner även 14 Green Mamba som vann enkelt senast och har bra kapacitet för loppet. Detta är en fin individ som Marcus Lilius körde bort näst senast och med tanke på intrycket vid de två segrarna däremellan så ska han knappast nonchaleras från sitt springband här. Klaffar det från start finns både kunnande och fart för att blanda sig i segern tillslut.

Min Vinnare: 10 So Superb
Spets efter 500: 1 Parfait A.F.
Skrällen:
Ranking: A 10,1,14 B 7,11,4,6,13,12,9,15 C 5,2,3,8

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
Min idé i avslutningen är 7 Likeaboss. Detta är en individ som alltid visat mycket talang. Han inledde karriären med fem raka segrar och gör alltid sitt i loppen. Inställningen är fenomenal och nu under vintertid kommer hans egenskaper till sin rätta fullt ut. Han tävlar alltid med skor och tål dessutom om det skulle bli tuffa förutsättningar. Så med tanke på den snö som väntar i veckan är det inget som påverkar Likeaboss negativt. Dessutom är distansen ett plus och voltstart är inga problem. Senast handlade det om en liten comeback för Likeaboss, men han visade ingen ringrost utan vann från dödens på mersmakande sätt. Vi fick även se att rycktussar gav en väldig effekt för Likeaboss. Nu med lopp i kroppen lär formen knappast vara sämre heller. Även om det troligtvis väntar en del jobb på egen hand idag också så är detta min vinnare i avslutningen.

Främsta motbudet på förhand är 6 Maestro Zon som senast avslutade bra på V75. Formen bör peka uppåt här och det troliga är att han sitter i ledningen efter en bit. Oskar J Andersson som även kört Likeaboss kommer sen kunna avgöra vad som är bäst för Maestro Zon. Men det troliga på förhand är att man kör i spets och väl i den positionen är man sen hästen att slå för Likeaboss.

En som gynnas om det blir tempo på loppet är 11 Ares Face som är en rejäl sort som alltid går hela vägen in i mål. Han fungerar bra med skor och skulle älska om det blir tuffa förhållanden att tävla i idag. Given på kupongen vid gardering.

Min Vinnare: 7 Likeaboss
Spets efter 500: 6 Maestro Zon
Skrällen: 11 Ares Face
Ranking: A 7 B 6,11,4,10,12,5,2,9,1 C 3,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto