DD Tips Färjestad 8/11

Publicerad på 8 Nov 2021 - 11:09

DrTrav

DrTrav

8 Nov 2021 - 11:09

DD Tips Färjestad Måndag 8/11

DD1: 1,11,12
DD2: 1,3,9

9 rader x 30kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
Draget i loppet är 11 Global Weather som ikväll gör comeback efter drygt ett års frånvaro. Sexåringen har bara hunnit göra tolv starter i livet men har vunnit hälften av dessa. Han har visat upp en härlig inställning och även om spår fyra i volten inte är optimalt så har Global Weather har aldrig galopperat i volt tidigare. Han har presterat bra direkt efter uppehåll tidigare och tränare Magnus Jakobsson vet hur man sätter hästar i ordning direkt. Kapacitetsmässigt står sig Global Weather sig bra i loppet och när vi får 7% på strecken i nuläget är detta ett givet streck på kupongen. Även om det finns några bra motbud så ska det bli spännande att följa Global Weather i comebacken här.

1 Glamour Majyc har endast gjort två starter i år men visade senast att formen är på uppgång då han vann säkert på en regntung bana. På stilen fanns det en del övrigt att önska men Glamour Majyc visade upp fin inställning. Ikväll är det debut över lång distans men med tanke på styrkan hästen besitter känns det inte som något negativt. Han är den givna ledaren av loppet på förhand och väl i den positionen är man hästen att slå för övriga.

Nämner även 12 Testa di Cavolo som även han har lite problem med stilen emellanåt. Men när det flyter och han presterar på topp så finns både kunnande och fart för att runda samtliga i ett lopp som detta. Han är stark och rejäl och tål att göra en hel del jobb själv under loppet har bara Nicklas Westerholms sexåring vaknat på rätt sida är man ett givet streck ikväll.

Min Vinnare: 11 Global Weather
Spets efter 500m: 1 Glamour Majyc
Skrällen:
Ranking: A 11,1,12 B 4,6,8,3,9 C 5,2,10,7

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Björn Goop väljer själv att köra 9 The Fastlove i loppet. Hon var i den senaste starten ute på V75 och satt fast med sparade krafter. Före det har The Fastlove visat upp bra form. Ikväll är det anmält amerikansk vagn och från bricka nio kommer hon kunna sitta bra på det direkt. Dessutom skulle hon gynnas av om det blir tempo på loppet. I ett öppet lopp på förhand är detta mitt förstastreck.

1 Handle With Care håller bra kapacitet för loppet, men han kommer bli över från start och behöver förlita sig en del på turen. Formen är dock på topp och hittar bara kusken Jorma Kontio ut i ett andraspår kommer detta sto kunna runda många den sista biten.

3 Habit Silvio är Björn Goops andra häst i loppet. Hon lämnade lite att önska i den senaste starten efter att hon fått fin draghjälp i tredjespår men hade sen inget att säga till om över upploppet. Men ikväll är utgångsläget mer passande och hon är kvick iväg från start. För två starter sedan vann hon från ledningen och skulle Habit Silvio hitta till den positionen ikväll är hon hästen att slå. Det är anmält amerikansk vagn och barfota bak precis som vid segern på Årjäng.

Nämner även 7 Golden Opportunity som var trea på V75 senast med krafter kvar i rygg på ledaren. Utgångsläget är något långt ut men hon kan öppna kvickt och visade för två starter sedan att hon trivs bra i ledningen. Formen är bra och kommer hon till ledningen leder Golden Opportunity länge.

Min Vinnare: 9 The Fastlove
Spets efter 500m: 3 Habit Silvio
Skrällen: 6 Ninja's Queen
Ranking: A 9,1,3 B 7,6 C 5,2,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto