DD Tips Gävle 1/11

Publicerad på 1 Nov 2022 - 12:42

DrTrav

DrTrav

1 Nov 2022 - 12:42

DD-tips Gävle Tisdag 1/11

DD-1 2,4,9
DD-2 5 Creme Brulee Font

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Här hittar vi ett drag till låg procent. 2 Barry Wadd har stått för flera starka prestationer på slutet utan att få någon riktig utdelning på det. För två starter sedan slutade gick han imål som fyra i en bronsfinal och såg inte helt tom ut när mållinjen passerades på 1.11,5 över 2140m. Senast valde man efter tuff körning inledningsvis att släppa spets och satt då fast med sparade krafter in i mål. Känslan är att formen är på topp och att Barry Wadd är förtjänt av att få lite utdelning snart. Utgångsläget är bra och och kan han bara undvika strul längs vägen kan det bli retroaktiv utdelning ikväll. Endast 6%!

9 Beacon Kronos har inte haft tur med spårlotten på slutet. Han har lottats till ett bakspår ikväll för tredje gången i rad. Men kvällens lilla startfältet får ändå ses som ett plus för Beacon Kronos här. Han hade inte startat på tre månader inför den senaste starter och nu med det loppet i kroppen bör formkurvan peka uppåt ikväll. Kunnande och kapacitet vet vi finns och löser det sig bara någorlunda med positionerna längs vägen så är Beacon Kronos i högsta grad segeraktuell här.

4 Mission Beach är kvick iväg från start och kan vara den som hittar till spets initialt. Oavsett vilken taktiken Marcus Lilius som sitter i vagnen sen väljer så är ekipaget garanterat ett bra lopp. Till spännande spelprocent är även detta ett ekipage jag streckar tidigt.

8 Kia Ora är en bra häst det vet vi alla om, men vi vet och om att det normalt sett är väldigt svårt att vinna sprinterlopp med spår åtta bakom bilen. När hon dessutom ser ut att bli favorit ikväll så väljer jag att stå över.

Min Vinnare: 2 Barry Wadd
Spets efter 500: 4 Mission Beach
Skrällen: 4 Mission Beach
Rankingen: A: 2,9 B 4,1,8,6 C 7,3,5

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar omgången med att spika, 5 Creme Brulee Font. Detta är en individ som nu har gjort nio starter i år och bara missat en topp-3 placering vid ett tillfälle. Hon kommer nu med två lopp i kroppen efter lite vila och ska således vara påväg mot toppformen igen. Creme Brulee Font är allround och inte beroende av något speciellt lopp för att vinna utan presterar hon bara på normal nivå ikväll kommer hennes kunnande och kapacitet göra henne svårslagen ikväll. Dessutom sitter formstarke Jörgen S Eriksson i vagnen också. Spik.

Motbud
4 Ballerina Indika är jämn och stabil i sina prestationer och har visat att hon besitter bra kunnande för klassen. Ho kan öppna över medel och skulle Ballerina Indika vara den som hittar till ledningen i loppet är det främsta motbudet till min spik på förhand.

Nämner även 7 Global Courtesy som är bättre än vad resultatraden antyder. kommer han bara till vettigt från sitt utgångsläge ikväll kan detta vara en outsider som inte ska nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Creme Brulee Font
Spets efter 500: 4 Ballerina Indika
Skrällen: 7 Global Courtesy
Rankingen: A: 5 B 4,7,11,2,10,3,6 C 1,12,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto