DD Tips Halmstad 27/2

Publicerad på 27 Feb 2023 - 10:34

DrTrav

DrTrav

27 Feb 2023 - 10:34


DD-tips Måndag 27/2

DD-1 4,6,7,8,9,10
DD-2 7 Zola Love

6 rader x 40 = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
4 Only Cash O.C. gjorde senast comeback efter ett längre uppehåll och visade då ingen ringrost. Hann vann tillslut enkelt från spets och nu med lopp i kroppen bör formen knappast vara sämre ikväll. Only Cash O.C. är en speedig individ som trivs med förutsättningarna ikväll och när dessutom Kim Eriksson förstärker i vagnen är ekipaget min tipsetta.

6 Victory galopperade innan start senast men visade trots detta bra form i sin upphämtning, klockan stannade på 14,6 i 1900m. Det blev även sparade krafter med sig över linjen och Victory skrevs upp i boken för nästagångare. Visserligen är han inte helt enkel och har galopperat i sju av sina tolv starter men kapaciteten är hög när han väl fungerar. Även om kort distans inte är någon fördel så har han vunnit över distansen tidigare.

7 Ici Moi är jämn och stabil i sina insatser och skulle han bara komma vettigt till från start är detta en spännande skräll i loppet. Han ska tävla med amerikansk vagn för första gången vilket är spännande.

Min Vinnare: 4 Only Cash O.C.
Spets efter 500m: 4 Only Cash O.C.
Skrällen: 7 Ici Moi
Ranking: A 4,6 B 7,8,10,9,,2,1 C 5,3


Dagens Dubbel 2 -1640m auto
7 Zola Love är mitt förstaval här i avslutningen. Detta är ett sto som är kvick i benen och som kan öppna kvickt. Hon har tagit fyra av sina sex segrar från spets så räkna med att Kim Eriksson kommer sända iväg vad han kan från start ikväll. För två starter sedan testade hon kort distans för första gången och vann då på överlägset sätt. Senast blev det oväntat galopp på upploppet i ett tuffare lopp. Med en normalprestation här ikväll är jag inne på att övriga får svårt att rå på Zola Love ikväll.

4 Cassiopea Font är en som kommer utmana om ledningen initialt. Hon har tagit samtliga tre segrar på svensk mark från spets och är dessutom är hon anmäld med amerikansk vagn ikväll vilket är ett plus. Det som dock är negativt är att det är skor på hovarna men Cassiopea Font ska trots allt räknas som ett tidigt motbud i loppet.

1 Tjurkhults Stella gjorde senast debut för Peter H Sjöberg och vann då direkt på bra sätt. Nu med lopp i kroppen bör även formkurvan vara vassare nu. Utgångsläget är spännande och Tjurkhults Stella är garanterad ett bra lopp oavsett om det blir spets eller inte. Till låg procent är detta en tidig skräll att betala för vid gardering.

Min Vinnare: 7 Zola Love
Spets efter 500m: 7 Zola Love / 4 Cassiopea Font / 1 Tjurkhults Stella
Skrällen: 1 Tjurkhults Stella
Ranking: A 7 B 4,1,9,11,12,5,6 C 10,8,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto