DD Tips Jägersro 7/3

Publicerad på 7 Mar 2023 - 10:09

DrTrav

DrTrav

7 Mar 2023 - 10:09

Dagens Dubbel Tisdag 7/3

DD-1 1,2,7,10
DD-2 3 Lover Brodde

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
2 Maleiwa har inlett karriären lovande och har nu fyra segrar på åtta starter. Dessutom är hon obesegrad från ledningen efter två försök, samtidigt som hon även visat sig kunna avsluta vasst när rygglopp bjuds. Med andra ord verkar Maleiwa vara en allround individ som ikväll fått passande förutsättningar. Oavsett om det blir ledning från start ikväll eller inte så kommer Maleiwa både med fart och form för att vara en given segerkandidat. Tipsetta i min bok.

7 Marita har även hon inlett karriären lovande med tre segrar på sina sex starter. Inför senaste starten var hon obesegrad felfri och gick sen ut i ett tufft Margaretalopp. Från ett tufft utgångsläge höll hon trots allt farten bra hela vägen in i mål även om segern aldrig var nära. Nu är motståndet enklare igen och med en normal prestation är Marita ett givet segerbud i loppet.

10 Attention Please går ikväll ner i klass efter att varit ute på V75 i fyra raka starte. Utgångsläget är inte det bästa, men med minsta klaff från sitt bakspår finns både fart och hårdhet som kommer räcka långt för Attention Please.

Min Vinnare: 2 Maleiwa
Spets efter 500m: 2 Maleiwa / 3 Gone
Skrällen: 10 Attention Please
Ranking: A 2,7 B 10,14,3,11,5 C 8,6,9

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
3 Lover Brodde är kvick iväg från start och kommer utmana om spets initialt. Båda Lover Broddes segrar är nämligen tagna från ledningen och kommer han till spets är mycket vunnet. Senast handlade det om årsdebut samt debut för Ola Samuelsson och Lover Brodde gjorde det klart okej som trea. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan även peka uppåt och kommer man bara förbi 1 Nyras Lars R som är svårbedömd från start är Lover Brodde min vinnare.

Men om 1 Nyras Lars R. däremot travar iväg felfritt och lyckas hålla upp innerspåret från start kan det sen bli svårt att rå på honom. Han har en del galopper i programmet vilket gör honom svårbedömd för oss som spelare. Men farten finns där och på förhand är främsta motbudet för Nyras Lars R han själv.

Nämner även 2 Walk Of Life som är allround. Ikväll är utgångsläget passande och han kommer kunna få ett bra lopp. Han har visserligen varit struken för efter senast och kommer med en svårbedömd form. Men med en normal prestation är Walk Of Life tidig vid gardering ikväll.

Min Vinnare: 3 Lover Brodde
Spets efter 500m: 3 Lover Brodde / 1 Nyras Lars R.
Skrällen:
Ranking: A 3 B 1,2,6,8,5,9 C 4,11,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto