DD Tips Kalmar 14/1

Publicerad på 14 Jan 2023 - 10:42

DrTrav

DrTrav

14 Jan 2023 - 10:42

DD Tips Kalmar Lördag 14/1

DD1: 2 Digital Summit
DD2: 3,11

2 rader x 100 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
Här hittar vi omgångens andra spik 2 Digital Summit, tyvärr får vi inte 14% som senast. Men på förhand är detta en toppchans som ja inte kan gå emot trots hög procent. Han visade tidigt högt kunnande men har tagit tid på sig att blomma ut. Men nu hos Joakim Lövgren har Digital Summit vuxigt på sutet och senast fick vi verkligen se hur bra han är när prestationen är på topp. Formen sitter där och att det nu är kort distans, det ser jag inte som ett minus när förutsättningarna blev som de blev. Känslan är att Joakim Lövgren kan köra lite hur han vill idag från bricka två och ändå har Digital Summit en toppchans att vinna. Jag ser inga hinder på förhand och kommer spika trots hög procent.

Motbud
5 Hurricane River har jag lyft fram som en skräll på slutet och han har gjort det bra. Senast fick han göra en hel del på egen hand och trots detta såg han ut att utmana om segern innan galoppen kom. Men idag är distansen ett minus och jag har svårt att se hur han ska lyckas brotta ner Digital Summit med ett tuffare lopp.
En annan som besitter högt kunnande men som fått ett tufft utgångsläge är 10 Behind Bars. Han visade upp hela sitt register vid segern för två starter sedan och skulle min spik komma bort idag på något sätt är detta en tidig utmanare trots bricka tio.

8 Eros Zola har radat upp segrarna och kommer nu med fyra raka. Hans kapacitet gör honom till en av de bättre i klassen men utgångsläget idag blev iskallt. Skulle det däremot lösa sig på något sätt är han ändå en given utmanare.

Min Vinnare: 2 Digital Summit
Spets efter 500: 1 Call Me Brodda
Skrällen:
Ranking: A 2 B 5,10,8,6,9,3,12 C 1,7,4,11

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
3 Affinity Face har verkligen stuckit ut vid sina senaste segrar. Det har lyst om hästen formmässigt och idag är utgångsläget tilltalande. Han är min troliga ledare av loppet och i den positionen är han förstavalet i ett öppet stolopp. Från stall Kolgjini är detta stallets bästa chans i omgången meddelar Dante.

Bäst kapacitet i loppet har 12 Eenymeenyminymoe D.K. som senast fick ett tufft lopp och har efter det fått vila lite. Flemming Jensen meddelar dock att Eenymeenyminymoe D.K. tränat bra och att hon besitter ett rejält slutvarv och en avslutning som kommer bita bra över upploppet. Men vi ska inte räkna med någon toppform här direkt. Trots detta är de inte uteslutet att hon bara blåser förbi samtliga den sista biten.

Skrällen i loppet är 11 Jeans’n Passion som håller betydligt bättre form än vad som går att utläsa ur programmet här. Hon fick ett omöjligt lopp för två starter sedan, men visade trots allt bra form och skulle hon få smyga med i de rätta ryggarna här idag besitter Jeans’n Passion en speed som mycket väl kan leda till en skräll. Endast 9%.

Min Vinnare: 3 Affinity Face
Spets efter 500: 3 Affinity Face
Skrällen: 11 Jeans’n Passion
Ranking: A 3 B 12,11,4,8,2,1,9 C 5,10,6,7

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto