DD Tips Örebro 4/3

Publicerad på 3 Mar 2023 - 11:41

DrTrav

DrTrav

3 Mar 2023 - 11:41

DD Tips Örebro Lördag 4/2

DD1: 1,6,7,8,9
DD2: 1,5

10 rader x 20 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
6 Bahia trivs i spets och kommer nu med två raka segrar från just den positionen. Samtliga segrar i Sverige är tagna från spets och från ett passande utgångsläge med springspår på start kommer Bahia vara hästen att slå för övriga om hon kommer dit på nytt. Bahia trivs att tugga på i jämnt hårt tempo och rankas etta i detta öppna Diamantsto försök.

En som kommer utmana om segern felfri är 7 Madame Norrgård. Hon är fortsatt obesegrad de gånger hon travar hela vägen. Men med sju galopper på tolv starter har Madame Norrgård visat att hon inte är helt att lita på. Kapaciteten är däremot hög och hon känns given på kupongen här idag.

9 Idoanythingforlove gick i mål med sparade krafter så sent som i lördags, krafter som kan komma väl till pass idag istället. För tre starter sedan gjorde hon det bra och visade då upp bra kunnande. Att det nu är anmält barfota runt om är spännande. Första gången alla skorna rycktes hos Bergh stod Idoanythingforlove för en mersmakande prestation från dödens. Till 4% är hon tidig idag.

8 Cassandra Ferm kommer med en utvecklingskurva som pekar uppåt och är en individ som både är snabb och stark. Kapacitetsmässigt står hon bra inne i loppet på start och skulle det lösa sig med positionerna längs vägen kan man inte nonchaleras Cassandra Ferm här.

Min Vinnare: 6 Bahia
Spets efter 500m: 6 Bahia
Skrällen: 9 Idoanythingforlove
Ranking: A 6,7 B 9,8,1,5,14,10,12 C 2,3,11,15,3,4

Dagens Dubbel 2 - 2609m auto
Vi avslutar med ett spännande lås där jag tror båda ekipagen gynnas kraftigt att få tävla barfota runt om idag.

5 Golden Boy Sisu gjorde det bra i comebacken senast, segern blev enkel och med tanke på det loppet i kroppen lär formkurvan vara uppåt nu. Detta är en individ med hög grundkapacitet som nu ska gå barfota runt om vilket är ett plus. Han kan öppna över medel och bör få en bra position direkt från start. Tillsammans med Ulf Ohlsson idag är jag inne på att detta är ett ekipage övriga kommer få svårt att rå på tillslut.

Dubblar dock systemet med 1 Debonair Mary som är en individ under härlig utveckling för dagen. Dessutom höjde hon sig med rycktussar för två starter sedan och ska vara klart gynnad av att få barfota idag. Från ett tilltalande utgångsläge är Debonair Mary ett måste för mig i avslutningen.

Nämner även 3 Global Above All för er som garderar bredare. Han är mer stark än snabb och gynnas idag av den längre distansen. Däremot väntas en hel del jobb på egen hand idag då Global Above All kommer kommer få en långsam start. Men formen är bra och vid bredare gardering är Global Above All tidig.

Min Vinnare: 5 Golden Boy Sisu
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Debonair Mary
Ranking: A 5,1 B 3,2,12,7,5,10 C 9,4,8,11,6

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto