DD Tips Solvalla 26/12

Publicerad på 25 Dec 2022 - 20:15

DrTrav

DrTrav

25 Dec 2022 - 20:15

DD Tips Solvalla Måndag 26/12

DD1: 2,3,9
DD2: 12 Hannibal Face

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
9 Nova Mahiron lyfte jag fram senast och då stod hon för en bra prestation trots sin andraplats. Hon fick utstå hård press i ledningen den gången och hade hon bara sluppit delar av den hårda pressen hade det troligtvis slutat med seger ändå. Nu jagar hon revansch och från ett tilltalande springspår kommer Nova Mahiron tidigt kunna vara ikapp hästarna på start. Från stallet är man uppåt och skulle det bära av hela vägen till ledningen efter en bit kommer detta vara ekipaget att slå. Men Nova Mahiron kan vinna loppet på flera sätt och är min tipsetta.

Nämner även 3 Shehuntyoudown som stod för en plusinsats senast när hon vann enkelt. Shehuntyoudown håller toppform för dagen och skulle hon hitta de rätta ryggarna här kommer hennes avslutning bita bra den sista biten. Given vid gardering.

På start hittar vi 2 Icecream In som också ska räknas tidigt vid gardering. Utgångsläget är passande och tillsammans med Örjan Kihlström kommer Icecream In vara den troliga ledaren. Oavsett om man sen väljer att köra i spets eller istället inta ryggen på Nova Mahiron så är man garanterad ett bra lopp och ska räknas tidig.

Min Vinnare: 9 Nova Mahiron
Spets efter 500m: 9 Nova Mahiron / 2 Icecream In
Skrällen: 2 Icecream In
Ranking: A 9 B 3,2,7,10,14,5,13,4,15 C 11,12,6,1,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar med en repris från senast. Spik på 12 Hannibal Face. Han stod för ett helt otroligt lopp senast när han trots stor galopp kom tillbaka storstilat och han fram till seger precis på linjen. Nu är utgångsläget inte det bästa, men samtidigt ökar detta chansen för att Hannibal Face kan trava in sig ordentligt. En felfri Hannibal Face kommer kunna avancera tidigt för att inta dödens. Väl från den positionen kommer Magnus A Djuse kunna styra fältet och blir pånytt svårslagna. Täta starter ses som ett plus och med tanke på kapaciteten och kunnandet han visade senast är jag inne på att Hannibal Face återigen bara är bäst. Spik.

Motbud
Framsäte motbudet på förhand är 4 Velten Swarovski som även han kommer från en topprestation senast. Senast på Bjerke i Norge vann Velten Swarovski från dödens i mersmakande stil, detta efter att brottat ner favoriten som satt i ledningen över upploppet. Nu blir det återigen Björn Goop i vagnen vilket är ett plus och från ett passande utgångsläge är Velten Swarovski den troliga ledaren av loppet efter en bit. Väl i den positionen är detta ekipaget att slå för min spik.

Nämner även 6 Zeolit som också stod för ett bra lopp senast. Han slutade då trea i samma lopp som Hannibal Face vann. Inför den starten hade Zeolit blivit behandlad och nu med lopp i kroppen borde formen knappast vara sämre idag. Han kan öppna kvickt och böra kunna få ett passande lopp. Skulle de två ovan nämnda köra lite för hårt mot varandra kommer det öppna upp för Zeolit tillslut. Skräll.

Min Vinnare: 12 Hannibal Face
Spets efter 500m: 4 Velten Swarovski
Skrällen: 6 Zeolit
Ranking: A 12 B 4,6,11,9,1,3 C 7,8,2,10,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto