DD Tips Umåker 6/1

Publicerad på 5 Feb 2023 - 18:10

DrTrav

DrTrav

5 Feb 2023 - 18:10

DD Tips Umåker Måndag 6/1

DD1: 6 Flap Setting
DD2: 1,2,4,8,9,11

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
6 Flap Setting är en individ med V75 meriter på kontot och kommer till kvällens start med siktet inställt på tredje raka segern. Senast vann han enkelt via en rapp avsltungign och Flap Setting har visat sig vara en häst som trivs extra bra under vinterhalvåret. Sett till kunnande och form är detta hästen att slå för övriga ikväll.

På start hittar vi 2 Charly du Tremble som visat sig vara en segervan individ där det blev fem segrar på tolv starter förra året. Han har även visat sig vara vass på speed och skulle Charly du Tremble få ett passande smyglopp i den främre träffen ikväll kommer han kunna utmana tilllsut om luckan uppstår i tid.

5 Conrads Gregor är inte att helt att lita på men detta är en individ med hög grundkapacitet. Han har galopperat i sex av de tio senaste starterna men när han sköter sig finns fart som räcker långt. Senast galopperade han med sparade krafter och skulle de krafterna komma väl till pass ikväll istället kan detta vara skrällen i loppet vid gardering.

Min Vinnare: 6 Flap Setting
Spets efter 500m: 1 Nuclear Håleryd
Skrällen: 5 Conrads Gregor
Ranking: A 6 B 2,5,1,7,11,8,3 C 9,4,10,2

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
2 Bond Eagle är en rejäl individ som avslutade bra i den senaste starterna och för två starter sedan visade Bond Eagle upp styrka och inställning när han vann från dödens på bra sätt. Han kan öppna bra och är min troliga ledare av loppet ikväll. Väl i spets trivs Bond Eagle bra och i den positionen är han sen hästen att slå i loppet.

Nämner även 11 Just Celebration som senast visade from via en snabb avslutnign i skymundan. Skulle det lösa sig någorlunda med positionerna under loppets gång ikväll är känslan att han kommer fälla många den sista biten. Tidig på kupongen.

Kioskvältaren är 1 Claire di Quattro som är stallkamrat med Bond Eagle och senast fick han ett snällt lopp, Claire di Quattro tackade för det genom att avsluta bra när luckan kom över upploppet. Från ett passande smygläge kommer han pånytt kunna få ett snällt lopp och här känns Claire di Quattro intressant från vinnarhålet till 1%.

Min Vinnare: 2 Bond Eagle
Spets efter 500m: 2 Bond Eagle
Skrällen: 1 Claire di Quattro
Ranking: A 2,11 B 1,8,9,4,12,3,6 C 5,7,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto