V64 Tips Åby 15/12

Publicerad på 15 Dec 2022 - 08:43

DrTrav

DrTrav

15 Dec 2022 - 08:43

V64 hämtar vi från Åby på torsdagskvällen. Nämnvärt är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet.

Jag spelar med en spik ikväll. 2 Hush Money i den fjärde avdelningen.

V64-tips Åby Torsdag 15/12
v64-1 2,4,6,11
v64-2 3,4,7,11,12
v64-3 1,9,11
v64-4 2 Hush Money
v64-5 2,4,5,9
v64-6 2,11,13

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 15/12
DD-1 5 Without A Doubt
DD-2 2,11,13

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
2 J.S.Peaky Blinders visade bra kunnande senast när han avslutade vasst den sista biten. Han kopplade greppet den sista biten och vann välförtjänt. Detta är en individ som lever på sin styrka. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand och ikväll från ett perfekt utgångsläge kommer han sitta bra på det direkt. Även om motstånd inte saknas ikväll så är J.S.Peaky Blinders mitt förstaval i loppet.

4 Darlington är en speedig individ och är min troliga ledare av loppet. Väl i spets har det blivit tre segrar på fyra starter i Sverige och kommer han dit även ikväll är detta hästen att slå i första hand för J.S.Peaky Blinders. Dessutom bör formkurvan peka uppåt då Darlington kommer med lopp i kroppen nu.

Nämner även 11 Redbull Pellini som visserligen galopperade dubbelt senast. Men det fanns gott om krafter obrukade när sista galoppen kom och sett till ren grundkapacitet står sig Redbull Pellini bra i loppet. Såklart är det aldrig positivt med dubbla galoppet men nu har Redbull Pellini fått ta igen sig lite och noterbart är att han har gjort det bra direkt efter vila tidigare.

Min Vinnare: 2 J.S.Peaky Blinders
Spets efter 500: 4 Darlington
Skrällen: 11 Redbull Pellini
Rankingen: A: 2 B 4,11,6,2,7,5 C 10,9,1,8

V64-2 2140m auto
4 Heavy Money är en spännande treåring där det hittills varit lite vinna eller försvinna för henne. Hon är allt annat än stabil men när Heavy Money fungerar har hon hittills imponerat. Senast vann hon på övertygande sätt från spets och Heavy Money visade även upp bra speed vid segern i oktober. Felfri räkna jag med ett offensivt upplägg och skulle Heavy Money hitta till spets bli hon svårslagen.

11 Best I Walk är ett år äldre och är också en individ som visat upp bra kunnande i karriären. Han orkade inte riktigt utvändigt ledaren senast men höll bra till tredjeplatsen. Best I Walk står bra inne i kvällens lopp sett till kunnande och gör han om prestationen vid segern för fyra starter sedan ikväll kommer han kunna utmana om ytterligare en seger här ikväll.

Min Vinnare: 4 Heavy Money
Spets efter 500: 4 Heavy Money
Skrällen: 11 Best I Walk
Rankingen: A: 4 B 11,7,12,3,9,2 C 8,1,5,10,6

V64-3 2140m volt
1 Gibson S.H. startar ikväll med passande förutsättningar. Senast fick han chansen försent men avslutade bra och visade då att formen sitter där. Jag är inne på att han ikväll kommer kunna hålla upp ledningen får start då Gibson S.H. visat sig vara rappare från start när det som nu handlar om volt. Väl i den positionen komme sen Gibson S.H. bli svårfångad. Han är tuff och rejäl och blir det bara inte någon speeduppgörelse tillslut så är Gibson S.H. min vinnare av loppet.

10 Princess Kloster är en härdad märr som kommer med en formkurva som pekar uppåt. Hon lever på sin speed och går alltid snabbt den sista biten. Skulle hon få lifta med i rätt ryggar ikväll samtidigt som det går lite för snabbt där framme under loppet så kommer hennes avslutning att bita extra bra. Trots dubbla tillägg ikväll ska hon räknas tidigt bakom favoriten.

8 Dali Pagadi har ingen munter programrad och kommer nu med tre raka galopper. Men detta är en individ med bra grundkapacitet och det fanns även krafter obrukade senast. Hon är dessutom van att tampas mot tuffa konkurrenter. Skullen Dali Pagadi gå felfritt ikväll duger hon gott i sammanhanget.

Min Vinnare: 1 Gibson S.H.
Spets efter 500: 1 Gibson S.H.
Skrällen: 8 Dali Pagadi
Rankingen: A: 1 B 10,8,9,6,5 C 3,7,4,2,8

V64-4 2140m auto
2 Hush Money är en spännande treåring som visat både bra kunnande och form hittills. Han är dock inte helt att lita på ännu vilket vi fick se prov på senast när det blev galopp i första sväng. Men upphämtningen var strålande och Hush Money lyckades blir trea trots allt. Vid segern i Danmark var han helt överlägsen och lämnade sina konkurrenter över upploppet trots dödens. Utgångsläget är bra och håller Hush Money sig bara till rätt gångart så ska detta vara en bra segerchans ikväll. Jag kommer lita på honom här och spika.

Motbud
En annan Dansk gäst som skulle kunna profitera på att Hush Money kommer bort är. 9 Cort Gauff. Jeppe Juels treåring har nu gjort tre starter för honom och hittills har det blivit två segrar och en andraplats. Cort Gauff besitter både fart och styrka och oavsett upplägg ikväll kommer hon vara med långt framme med en normal prestation.

Nämner även 1 Javelle som öppnar bra och verkar trivas fint med Stefan Persson. Båda segrarna är tagna med honom och båda segrarna är även tagna från spets. Oavsett om det blir ledningen eller inte ikväll är Javelle tidig vid gardering med tanke på att det finns Open-Stretch att tillgå över upploppet.

Min Vinnare: 2 Hush Money
Spets efter 500: 1 Javelle
Skrällen:
Rankingen: A: 2 B 9,2,10,,7,8 C 3,11,12,5,4

V64-5 1640m auto
5 Without A Doubt har visat bra kunnande för klassen. Men dessvärre blev han struken inför en tilltänkt start vilket gör att formen är svårbedömd här ikväll. Vi ska dock komma ihåg att Without A Doubt gjort det bar direkt efter vila tidigare. Två av sex starter när det gått mer än 30 dagar mellan starterna har slutat med seger. Without A Doubt är kvick iväg från start och utgångsläget är bra. Fyra av hans fem segrar i karriären är tagna från ledningen och med tanke på att Without A Doubt är min ledare av loppet så är detta också hästen att slå i loppet. Addera därtill att Without A Doubt är obesegrad över kort distans efter tre försök. Tipsetta.

Bakom Without A Doubt vill jag lyfta fram Björn Goops duo 2 Digital Eye och 4 Gazza B.R. Båda hästarna besitter bra kunnande när de presterar på topp och dessutom är utgångsläget tilltalande för båda två.

9 Muscle Lane tog senast första segern för Anders Svanstedt. Han har nu fått tre lopp i kroppen för honom. Han missgynnas av bakspår ikväll då han är kvick i benen från start. Men blir det lite överpace på loppet ikväll kommer Muscle Lane kunna profitera på det och avsluta snabbt den sista biten.

Min Vinnare: 5 Without A Doubt
Spets efter 500: 5 Without A Doubt
Skrällen: 9 Muscle Lane
Rankingen: A: 5 B 2,4,9,10,3,11,6 C 7,12,8,1

V64-6 2140m auto
11 Fritjof S.H. kommer till start med imponerande tre raka segrar. Senast vann han från dödens på bra sätt och visade då att styrkan finns där. För två starter sedan visade han också upp bra speed när han avslutade vasst över upploppet och det såg även ut att finnas krafter sparade. Fritjof S.H. är med andra ord allround och oavsett om det blir ett offensivt upplägg ikväll eller ett snällare lopp i ryggar så är detta en individ som är så pass bra att han ska ses med bra segerchans i loppet.

2 Ashanti Bi är inte helt att lita på. Men de gånger han väl fungerar har han visat upp bra fart och från ett passande utgångsläge är detta en individ som inte ska nonchaleras vid gardering.

Nämner även 13 Dig For Ember som kommer med bra form. Han står verkligen på tur för seger nu efter flera bra prestationer. Utgångsläget ikväll är dock vanskligt. Det är många att runda och Dig For Ember behöver lite klaff med tempo och positioner längs vägen ikväll. Men med lite klaff blir nog ingen förvånad om Dig For Ember slutar långt framme här.

Min Vinnare: 11 Fritjof S.H.
Spets efter 500: 4 Legacy H.H.
Skrällen: 13 Dig For Ember
Rankingen: A: 11 B 2,13,10,4,3,12,9 C 1,5,7,4,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto