V64 Tips Bollnäs 3/3

Publicerad på 3 Mar 2023 - 11:36

DrTrav

DrTrav

3 Mar 2023 - 11:36

V64 hämtar vi från Bollnäs denna fredagskväll och min lösning finner ni nedan.
Jag spelar med en spik ikväll. 6 Huddlestone i den femte avdelningen.

V64-tips Bollnäs Fredag 3/3
v64-1 4,5,6,8
v64-2 3,4,5,9
v64-3 1,8,9,10,13
v64-4 1,2,3,4,9,10
v64-5 6 Huddlestone
v64-6 2,10

960 x 1kr = 960kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Bollnäs Fredag 3/3
DD-1 6 Huddlestone
DD-2 2,10

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
Vi inleder V64 kvällens med ett kallblodslopp där Jan-Olov Persson har hela fyra av nio startande hästar i loppet. Men högkapabla 8 Tekno Jerven tränar han inte. Detta är hästen med högst kapacitet i loppet men som tyvärr inte helt är att lita på. Ikväll står han dessutom tufft inne i loppet, men med tanke på det lilla startfältet så är Tekno Jerven en tidig segerkandidat om han sköter sig. Men samtidigt är det givet för mig att gardera inledningen på V64.

5 Kavaleren är en segervan individ som vunnit 17 av sina totalt 44 starter i livet. För Jan-Olov Persson har det blivit fem segra på nio starter och senast var första gången han inte vann efter att travat felfritt. Men då satt han fast med allt sparat över linjen och han skrevs upp i boken för nästagångare. Nu är det nästa gång och även om spår fem i volten inte är optimalt så är Kavaleren given på min kupong.

4 Bäcklös Uriel var inte som bäst senast men han har visat högt kunnande vid segrarna. Bäcklös Uriel har en Kriterieseger på kontot och kan inte nonchaleras i detta lopp om han studsar tillbaka och presterar normalt ikväll.

Jan-Olov Persson sitter själv upp bakom 6 Wolt som gör årsdebut. Detta är en individ som hade ett fint fjolår. Han vann bland annat Dalarnas Femåringselit och en final av DubbelCupen. Wolt har presterat bra direkt efter vila tidigare. Han har vunnit två av fem gånger när det gått mer än 30 dagar mellan starterna. Ikväll är förutsättningarna spännande med springspår och han ska räknas i segerstriden ikväll.

Min Vinnare: 8 Tekno Jerven
Spets efter 500m: 6 Wolt
Skrällen:
Ranking: A 8, B 4,6,9,2 C 7,3,1

V64-2 1640m auto
9 Havannah Line gör ikväll en spännande debut för Daniel Wäjersten. Detta är en häst som visat bra kunnande i tidigare regi och nu hos formtränaren Wäjersten ska det bli spännande att se vilken utveckling Havannah Line får. Jag är inne på att vi kommer få se en bra prestation här direkt och toppar Havannah Line etta direkt i årsdebuten till tilltalande procent.

Mattias Djuses har även en duo med i loppet, 3 Field Of Dreams och 4 Global Dazzle. Mattias kör själv den förstnämnda. Field Of Dreams är kvick iväg från start och kommer med bra form. Två raka seger har det blivit och senast vann hon på bra sätt från rygg på ledaren och gången innan togs segern från spets.

Stallkompisen 4 Global Dazzle körs av Magnus A Djuse och är också kvick iväg från start och har visat sig trivas som bäst i spets. Därför är det inte helt otänkbart att vi ikväll får ett scenario där Mattias Djuse släpper spets till brorsan Magnus A Djuse. Väl i ledningen är sen Global Dazzle obesegrad efter två försök. Tidigt streck ikväll.

Min Vinnare: 9 Havannah Line
Spets efter 500m: 4 Global Dazzle
Skrällen:
Ranking: A 9,3,4 B 5,6,1,2,12,7 C 10,11,8

V64-3 2140m volt
Daniel Wäjerstens 8 Because The Night galopperade bort sig som favorit på V75 senast. Detta är en individ med mycket talang som som förra året kvalade in till bland annat långa E3-finalen efter en rejäl avslutngin. Att fart finns råder det inget tvivel om och nu är motståndet betydligt enklare än senast. Utgångsläget däremot är inte det bästa. Men löser han bara startmomentet finns det speed i Because The Night för att blåsa ner samtliga över upploppet.

På start hittar vi 1 Nachos som senast var ute med opassande förutsättningar men gjorde det helt okej i skymundan. Nachos trivs bäst när han får tuffa på i spets och med passande förutsättningar ikväll med spår ett i volten är han min troliga ledare och väl i den positionen kommer han sen leda loppet länge. Nachos har tävlat i pstes tre gånger tidigare och det har blivit lika många segrar. Även om motståndet är tuffare nu så ska han inte nonchaleras vid gardering.

Nämner även 10 Ares Face som har gjort det bra under vintern. Han trivs verkligen med Mats E Djuse i vagnen och från ett spännande utgångsläge ikväll kan man komma till vettigt direkt och måste räknas tidigt vid gardering.

Min Vinnare: 8 Because The Night
Spets efter 500m: 1 Nachos
Skrällen: 10 Ares Face
Ranking: A 8 B 1,10,9,13,5,11,12,2, C 15,13,7,6,4,14

V64-4 2140m auto
Ett spännande och öppet lopp på förhand där 1 Oss Can haft innerspår bakom bilen två gånger tidigare. Facit är spets en gång och galopp en gång. Men detta är en individ som besitter bra kunnande och vid senaste starten vann Oss Can och besegrade då 3 Eld Tekno. Nu är det visserligen årsdebut för Oss Can och formen är svårbedömd. Men skulle han hålla upp ledningen från start är mycket vunnet. Men vi ska komma ihåg att 4 B.W.Billie också är kvick iväg från start vilket innebär att det kan strula för Oss Can från start. Ett öppet lopp som är givet att gardera.

4 B.W.Billie som jag precis nämnde ovan gör också årsdebut ikväll men är som sagt kvick i benen och har segrat direkt efter uppehåll tidigare.

3 Eld Tekno är jämn och stabil i sina prestationer. Han står på tur för att ta första segern för Joakim Reiser. Utgångsläget är okej och han kommer kunna få ett bra lopp och ser man sen till form och kunnande är han en tidig segerkandidat.

Min Vinnare: 1 Oss Can
Spets efter 500m: 1 Oss Can / 4 B.W.Billie
Skrällen:4 B.W.Billie
Ranking: A 1,4,3 B 2,10,9,11,5,12 C 6,8,7

V64-5 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik 6 Huddlestone. Lars Wikströms sjuåring är onekligen i toppform för dagen. Senast var han ute i en V75 final och blev tvåa efter att fått ett snällt lopp u ryggar. Dessförinnan har Huddlestone imponerande tre raka seger på kontot. För två starter sedan vann han ett försök på V75 efter att öppnat 08,7 första 500m. Kort distans är ett plus, och med tanke på hans startsnabbhet är Huddlestone min givna ledare av loppet. Väl i den positionen har det blivit åtta segrar på tolv försök. Men med tanke på att det är enklare motstånd på pappret ikväll blir jag inte heller chockad om Huddlestone skulle vinna detta lopp från dödens. I min bok är detta en toppchans på förhand och jag väljer att spika trots hög procent.

Motbud
8 Donners Am är en rejäl individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Senast handlade det om comeback efter ett längre uppehåll. Men Donners Am visade ingen ringrost, utan vann direkt på bra sätt. Ikväll är utgångsläget såklart missgynnande och även om det väntar grovjobb för Donners Am ikväll är han en tidig utmanare till min spik.

Nämner även 9 Dwayne Zet som besitter bra grundkapacitet och är vass på speed. Ikväll ser det ut som Dwayne Zet skulle kunna lifta med i draget och skulle han sen sitta bra till när upploppet närmade sig kommer Dwayne Zet kunna speeda snabbt den sista biten.

Min Vinnare: 6 Huddlestone
Spets efter 500m: 6 Huddlestone
Skrällen: 9 Dwayne Zet
Ranking: A 6 B 8,9,7,2,10,5,12 C 4,1,3,11

V64-6 2640m volt
Lång distans och jag är inne på att det står mellan två hästar. Daniel Wäjerstens 2 Star Muscle som kommer sitta i spets och Robert Berghs 10 Mellby Indigo. En klassisk Wäjersten & Bergh uppgörelse att vänta alltså!

Star Muscle fick ge sig senast på V75 men han höll trots allt bra. Han har visat bra kunnande vid segrarna i programmet och formen finns där. Han är min troliga ledare av loppet och väl i den positionen kommer han sen bli svårslagen. Fem gånger tidigare har Star Muscle gått i spets och facit är två segrar och två andraplatser. Får man bestämma tempot en bit av loppet ökar också segerchansen.

Men jag dubblar som sagt med Robert Berghs 10 Mellby Indigo. Från ett spännande springspår på tillägg lär Mellby Indigo snabbt vara ifatt hästarna på start. Detta är en stark individ som trivs över distansen. Mellby Indigo har fem segrar på åtta starter över aktuell distans. Att han dessutom tävlar barfota fram nu är plus och jag ser fram emot en spännande duell här i avslutningen. 

Min Vinnare: 2 Star Muscle
Spets efter 500m: 2 Star Muscle
Skrällen: 15 Miss Lovelace
Ranking: A 2,10 B 15,12,6,8,11,13,3 C 7,5,1,14,9,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto