V64 Tips Eskilstuna 25/10

Publicerad på 25 Okt 2022 - 14:46

DrTrav

DrTrav

25 Okt 2022 - 14:46

V64 hämtar vi på från Eskilstuna denna tisdag. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 1 Never Mind’Em i den andra avdelningen.

V64-tips Eskilstuna Tisdag 25/10
v64-1 1,2,6,9
v64-2 1 Never Mind’Em
v64-3 1,8
v64-4 3,4,5,7,9,10,11
v64-5 1,6,11
v64-6 3,9,10,13

672 x 1kr = 672kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Eskilstuna Tisdag 25/10
DD-1 1,6,11
DD-2 3 Global Billboard

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
6 Point To Point är en vass sprinter som senast spetsade från innerspår ett innerspår men fick tyvärr ge sig i de sista stegen den gången. Men formen är fortsatt bra och innan andraplatsen senast har Point To Point två raka segrar på kontot. Han kan öppna bra och trivs i ledningen. Från spets har fyra av hans sex segrar tagits och kommer han dit även ikväll är han min vinnare av loppet.

2 Rio Alta Wine har stått för bra prestationer den senaste tiden och står verkligen på tur för seger. Han visade för tre starter sedan att han är väldigt kvick på speed och från ett tilltalande utgångsläge ikväll kommer Rio Alta Wine sitta bra på det. Med lite överpace på loppet kommer det bli tufft att stå emot Rio Alta Wine över upploppet.

Nämner även 1 Rally Inge som ikväll ska passas från ett spännande utgångsläge. Han kan öppna bra och bör kunna få ett snällt smyglopp ikväll. Uppenbarar sig bara luckan i tid är detta en häst med bra kapacitet för loppet.

9 Solar Wind har nu gjort två starter efter ett uppehåll och senast kom också hästens andra seger i karriären. Nu har hon visserligen varit struken för feber inför ikväll vilket gör Solar Wind aningen svårbedömd och att hon dessutom är anmäld med skor på hovarna ikväll ses som ett minus. Men trots detta ska hon inte nonchaleras helt vid gardering då fart och kunnande finns i hästen.

Min Vinnare: 6 Point To Point
Spets efter 500m: 6 Point To Point
Skrällen: 1 Rally Inge
Ranking: A 6 B 2,1,9,10,7,5,3 C 4,8,12,11

V64-2 2140m volt
1 Never Mind’Em är en en spännande Propulsion avkomma som dessutom har som Oaks-vinnaren Face’Em som mamma. Mind’Em brottades med magproblem under förra vinter och fick opereras för det. Därför har tävlandet fått flyttas fram en aning och han gjorde tävlingsdebut först i september iår. Men i debuten senast vann han på väldigt enkelt sätt från ledningen viva 1.14 sista 1000m. Intrycket var mersmakande och ikväll från ett passande innerspår kan det vara upplagt för repris här. Spik.

Motbud
2 Working Class Hero ser ut att vara en jämn och säker individ som gjort det bra i varje start han gjort. Ikväll skulle man kunna få loppet i rygg på Never Mind’Em och skulle sen med lucka i tid kunna vara den som kan utmana favoriten ikväll.

4 Dear John Letter har felfri aldrig varit sämre än tvåa och ser dessutom bara ut att bli bättre och bättre för varje start. Senast fick han göra jobbet utvändigt om ledaren och fick då se sig knappt slagen. Gången innan fick han se sig besegrad av Never Mind’Em utan att vara nära honom imål. Men skulle favoriten komma bort här ikväll är Dear John Letter ett tidigt bud där bakom.

Min Vinnare: 1 Never Mind’Em
Spets efter 500m:1 Never Mind’Em
Skrällen: 2 Working Class Hero
Ranking: A 1 B 2,4,8,7,9,5,6,3,12 C 13,5,14,10,11

V64-3 2140m volt
Ett lopp som på förhand ser ut att stå mellan talangen 1 Dee Godfather och den mer rutinerad 8 Phoenix Photo.

1 Dee Godfather är en treåring talang som ikväll ska ut och tampas mot äldre konkurrenter. Han startar ensam på start och med endast två lopp i kroppen är han helt klart den minst rutinerade i fältet. Men Dee Godfather har inlett karriären lovande, han vann tävlingsdebuten efter en bra avslutning och senast fick han fritt för sent ifrån rygg på ledaren och fick nöja sig med andraplatsen. Han är ikväll den givna ledaren av loppet och fortsätter utveckling för Dee Godfather här så kommer han bli svår att hinna ikapp här.

8 Phoenix Photo är den i loppet med bästa meriterna och har tjänat över 1,9 miljoner kronor. Detta är en V75 meriterad häst som ikväll ska försöka plocka in 60m tillägg på Dee Godfather. Phoenix Photo har även varit förkyld efter senaste starten vilket gör formen aningen svårbedömd. Men sett till ren grundkapacitet och med endast nio startande ekipage så är man en given segerkandidat trots allt.

Min Vinnare: 1 Dee Godfather
Spets efter 500m: 1 Dee Godfather
Skrällen:
Ranking: A 1 B 8,2,5,4 C 3,7,9

V64-4 2140m auto
3 Visual Alert besitter bra kunnande i grunden, men efter att inte fungerat i våras med flera galopper som följd fick man börja om igen. Han fick ta igen sig och träna i sex månader för att senast återigen göra comeback på tävlingsbanan. I comebacken gick hon ett bra slutvarv där hon fick göra jobbet utvändigt om ledaren. Nu kommer Visual Alert med en genomkörare i kroppen och bör således ha en formkurva som pekar uppåt ikväll. Hon står dessutom bra till i loppet och blir mitt förstaval. Men det är givet att gardera på förhand.

9 Global Currency vann senast på bra sätt från ledningen och även om uppgiften ser annorlunda ut här ikväll så är detta en individ som kommer med bra form. Jörgen Westholm som både tränar och kör har full snurr på stallet för dagen och Global Currency ska ses som ett givet bud i loppet.

Nämner även 11 Adorable Face som tidigare tränades av Adrian Kolgjini och visade då upp fina fartresurser. Ikväll gör stoet en spännande debut för Mathias Blomqvist och för den som letar en kioskvältare i omgången så kan Adorable Face vara värd att nämnas. Det ska dock noteras att hon tidigare gjort sina klart bästa lopp från den främre träffen. Men 1% är alltid 1%.

Min Vinnare: 3 Visual Alert
Spets efter 500m:
Skrällen: 11 Adorable Face
Ranking: A 3,9 B 11,5,7,4,10,8,6 C 1,2

V64-5 2140m volt
11 Zeolit kommer nu från två raka monté starter där han senast testade på SM-loppet på Åby och galopperade kort före start. Men efter att ha brottats med en formsvacka under sommaren ser nu Zeolit återigen ut att hittat formen. För två starter sedan höll han bra som tvåa från ledningen och för tre starter sedan avslutade han bra som tvåa bakom Chiru efter att avslutat sista 700m via 08,5. Trots bakspår ikväll är Zeolit min vinnare om han bara löper upp till sitt kunnande här.

6 Joy Alissa är lite ojämn i prestationerna och är därför svår för oss spelare att räkna på. Men kapacitet finns där när hon väl presterar på topp. Från ett spännande springspår ikväll skulle det kunna bära hela vägen till ledningen initialt. Väl i den positionen leder hon sen loppet länge.

Nämner även 1 Zagor Grif som har tre segrar på tio försök från ledningen och från ledningen har han ldigt varit sämre än trea. Ikväll har man innerspåret i volten och skulle skickliga Magnus A Djuse vända bort samtliga på volten ikväll och hitta till spets leder Zagor Grif loppet länge. Men oavsett om det blir spets eller inte så är ekipaget garanterad ett bra lopp och ska räknas tidigt för den som garderar.

Min Vinnare: 11 Zeolit
Spets efter 500m: 6 Joy Alissa / 1 Zagor Grif
Skrällen: 1 Zagor Grif
Ranking: A 11 B 6,1,12,7,9,10,5,4 C 2,3,8

V64-6 2640m auto
3 Global Billboard hade två raka segrar på kontot inför den senaste starten, men senast slutade det med galopp 600m från mål med sparade krafter. Näst senast vann han på lätta ben efter att han speedade ner samtliga. Han blev då serverad ett perfekt rygglopp. Nu jagar man revansch för plumpen senast och lång distans har Global Billboard hanterat väl tidigare och ska ikväll med ett passande utgångsläge ses med bra segerchans i loppet.

Skrällen är 9 Django Silver som senast gjorde comeback efter två månaders frånvaro. Det blev dessvärre galopp kort efter start men formkurvan bör peka uppåt nu. Lång distans gillar hästen och från bricka nio kommer han kunna sitta bra på det tidigt i loppet. Tidig bakom favoriten till 5%.

Nämner även 10 Al’s Starlicious som har visat bra form en längre tid nu. Hon går alltid bra tillslut och har i de två senaste starterna varit ute i lopp över 2600m. Al’s Starlicious trivs som bäst när hon får spara på speeden och smyga me i ryggar och med ett sådant upplägg ikväll kan hon bli farlig tillslut.

Min Vinnare: 3 Global Billboard
Spets efter 500m: 3 Global Billboard
Skrällen: 9 Django Silver
Ranking: A 3 B 9,10,13,7,2,6,5,1,11 C 12,4,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto