V64 Tips Färjestad 6/3

Publicerad på 6 Mar 2023 - 11:12

DrTrav

DrTrav

6 Mar 2023 - 11:12

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Färjestad och nedan följer min lösning av omgången.
Jag spelar med en spik. 8 Raya Maya i den tredje avdelningen och 1 Golden Guard i den femte avdelningen.

V64 Tips Färjestad Måndag 6/3
V64-1 1,2,6,10,11
V64-2 1,4,5,7,12
V64-3 8 Raya Maya
V64-4 1,2,3,4,5,6,8
V64-5 1 Golden Guard
V64-6 2,5,6,7

700 rader x 1 = 700 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Färjestad Måndag 6/3
DD1: 1 Golden Guard
DD2: 2,5,6,7

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
Vi inleder med ett lopp över kort distans där endast hälften av startfältet vunnit tidigare.

1 I Am Fredrik har gjort det bra för Svante Ericssons. För två starter sedan höll han fullt godkänt från ledningen senast och avslutade I Am Fredrik via 12,5 sista 800m. Det räckte också för att inkassera karriärens första seger. Intrycket vid segern var positivt och utvecklingen pekar nu uppåt för I Am Fredrik. Även om utgångsläget ikväll skulle kunna bli en fälla så är I Am Fredrik garanterad ett bra lopp och tippas etta i en öppen inledning.

Lyfter även fram Björn Goops duo här, 2 Javeline Jaune och 11 Brilliantsky. Formstarka Carl Johan Jepson kör den förstnämnda som till kvällen start kommer med två raka segrar på kontot. För två starter sedan vann Javeline Jaune trots att hon fick göra grovjobbet på egen hand ute i tredjespår och senast vann hon enkelt från spets. Ikväll är utgångsläget passande och Javeline Jaune är ett givet segerbud i loppet.

11 Brilliantsky som körs av chefen själv, Björn Goop. Senast var han inte som bäst, men dessförinnan har Brilliantsky visat upp bra kunnande. Studsar han tillbaka snabbt här samtidigt som utvecklingen fortsatt pekar uppåt så vill jag inte plocka bort Brilliantsky trots ett tufft utgångsläge.

Min Vinnare: 1 I Am Fredrik
Spets efter 500m: 1 I Am Fredrik / 2 Javeline Jaune
Skrällen:
Ranking: A 1,2,1 B 10,6,7,4,3,9 C 5,12,8

V64-2 2140m volt
Här startar 4 Sander med bra segerchans felfri. Detta är en individ som inlett karriären lovande, Senast visar både bra styrka och inställning när han fick göra jobbet utvändigt om ledaren hela vägen. Visserligen blev det galopp på upploppet och men han ställde sig snabbt och kom tillbaka bra som tvåa. Vid segern i debuten vann han helt överlägsen från ledningen. Utgångsläget är visserligen snävt ikväll men skulle 4 Sander köras till spets så segerchansen hög.

På tillägg hittar vi 12 Hornnes Junior som är en fin individ som besitter bra fart. Senast vann han på bra sätt efter att travat sista varvet på 31,5. Klaffar det med positionerna längs vägen ikväll kommer Hornnes Junior återigen ha ett rejält slutvarv att tillgå.

Även 7 Moas Heja Mera har inlett karriären lovande. Vid segern i programmet vann han på överlägset sätt och skulle Moas Heja Mera få spara speeden in i det sista kommer hon kunna blanda sig i slutsegern ikväll.

Min Vinnare: 4 Sander
Spets efter 500m: 4 Sander
Skrällen: 7 Moas Heja Mera
Ranking: A 4,12 B 7,5,1,9,10,8 C 2,3,11,6

V64-3 2640m auto
Ett B-tränarlopp med spårtrappa där jag väljer att ta ställning för 8 Raya Maya trots utgångsläget. I en spårtrappa är nämligen de sämre spåren inte lika missgynnande som i vanliga lopp. Senast var Raya Maya ute på V86 och var då inblandad i en tuff öppning från start, men trots detta höll han klart bra hela vägen in i mål. Raya Maya är kvick i benen och kan öppna snabbt. Jag är inne på att Marcus Hamberg kommer vara offensiv från start och tidigt sitta i spets. Väl i den positionen är sen segerchansen bra. Men Raya Maya är även vass på speed och är inte beroende av ledningen för att vinna ikväll. För mig är Raya Maya kvällens första singelstreck.

Motbud
9 Super Express S.W. avslutade 2022 på bra sätt med flera gedigna prestationer. Ikväll handlar det om årsdebut och formen är såklart svårbedömd. Men Super Express S.W. har vunnit efter uppehåll tidigare och trivs även över distansen.. Från ett passande smygläge är detta en tidig utmanare till min spik.

Nämner även 11 Broadway Oro som visat sig besitta bra grundkapacitet för klassen och kommer han bara upp i nivå ikväll kommer han vara med långt framme i ett lopp som detta.

Min Vinnare: 8 Raya Maya
Spets efter 500m: 8 Raya Maya
Skrällen: 7 Moas Heja Mera
Ranking: A 4,12 B 7,5,1,9,10,8 C 2,3,11,6

V64-4 2140m volt
Tipsetta i detta öppna kallblodslopp är 5 Isejerva som är stark och rejäl. Hon tål att göra mycket jobb på egen hand vilket Isejerva visat genom att hon tagit tre av sina fem segrar från dödens. Hon vann senast på bra sätt och vann då över 1 Hassel Linda som galopperade bort sig. Jag är inne på att Isejerva öppnar bra ikväll och med ett offensivt upplägg från start sitter troligtvis hon i spets efter en bit. I den positionen blir Isejerva sen svårslagen.

1 Hassel Linda håller bra form för dagen och är en allround individ. Senast fick hon se sig slagen precis på linjen från spets. Ikväll är utgångsläget passande och Hassel Linda är garanterad ett bra lopp. Från ledningen eller i rygg på ledaren ska Hassel Linda inte nonchaleras.

2 Saganatt var ute i samma lopp som 1 Hassel Linda senaste och var då mer påpassad av spelarna. Saganatt gjorde då ett bra lopp trots att han fick göra jobbet på egen hand först i tredjespår sista 800m. Saganatt har även visat sig besitta en vas avslutning som med menre grovjobb på egen hand denna gången kommer kunna bita bra över upploppet.

Min Vinnare: 5 Isejerva
Spets efter 500m: 5 Isejerva / 1 Hassel Linda
Skrällen:
Ranking: A 5,1,2 B 6,4,8,3 C 7,9,10,11

V64-5 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 1 Golden Guard tillsammans med formkusken Stefan Persson. Detta är en indivi som direkt i sin årsdebut fått passande förutsättningar. Golden Guard är väldig startsnabb och har spetsat från innerspåret tidigare. Ikväll gör Golden Guard debut för Sofia Aronssons och är han bara väl förberedd för uppgiften kommer han bli svårslagen från spets. Till 25% är spelvärdet högt och jag spikar.

Motbud
7 Uncle Töll kommer med toppform till kvällens start. Han har varvat monté och sulky på slutet och vann senast på riktigt bra sätt från dödens i ett sulkylopp. Nu är det anmält barfota runt om vilket är intressant. Det väntar dock pånytt troligen en hel del jobb på egen hand och visst finns det på kartan att Uncle Töll kan vinna loppet. Men sett till procenten och de olika loppsenarion som finns är det i min bok givet att gå emot och istället spika Golden Guard.

Nämner även 5 Falcom Am som ikväll gör debut för Viktor Lyck. Detta är en individ som besitter bra grundkapacitet och skulle Falcom Am ikväll komma ut i fin författning ikväll kan han absolut utmana i ett lopp som detta. Skräll för den som vill gardera.

Min Vinnare: 1 Golden Guard
Spets efter 500m: 1 Golden Guard
Skrällen: 5 Falcom Am
Ranking: A 1 B 7,5,6,8,2 C 3,4

V64-6 2140m volt
7 Bold Request besitter bra grundkapacitet och har nu fått ett lopp i kroppen efter sitt uppehåll. Det är även anmält barfota runt om vilket är ett plus. Vid segrarna i programmet har Bold Request visat bra fart och till endast 13% är han ikväll ett spännande streck i avslutningen.

6 Benita Winner är kvick i benen och visade senast upp en rapp avslutning. Att det nu är täta starter är även något som ses som positivt för Benita Winner. Även här är det anmält barfota runt om vilket är spännande. Skulle Benita Winner få lifta med i passande ryggar ikväll kommer hennes avslutning bita bra över upploppet.

5 Sweet Lins gjorde senast debut för Björn Goop och blev då fast med sparade krafter över linjen. Nu kommer Sweet Lins med ett lopp i kroppen och formkurvan bör peka uppåt. Utgångsläget är även passande och till låg procent vill jag lyfta fram Sweet Lins för den som garderar.

Min Vinnare: 7 Bold Request
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Sweet Lins
Ranking: A 7,6 B 5,2,9,11,5,1,12 C 8,10,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto