V64 Tips Gävle 22/12

Publicerad på 22 Dec 2022 - 10:22

DrTrav

DrTrav

22 Dec 2022 - 10:22

V64 hämtar vi på från Gävle denna torsdagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med två spikar, 9 Vice Versa Diamant i den tredje avdelningen och 1 Mitzy Gold i den femte avdelningen.

V64-tips Gävle Torsdag 22/12
v64-1 2,3,4,6
v64-2 2,5,7,8,10
v64-3 9 Vice Versa Diamant
v64-4 1,3,8,12,13
v64-5 1 Mitzy Gold
v64-6 2,5,7,10,11,12

600 x 1kr = 600kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle Torsdag 22/12
DD-1 1 Mitzy Gold
DD-2 2,5,7,10,11,12

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
2 Staro Onyourmarks har fått passande förutsättningar ikväll. Detta är en är startsnabb individ och även om det finns flera konkurrenter som också kan kliva iväg rappt från start är Staro Onyourmarks den med bäst utgångsläge. Väl i spets har det blivit fyra seger på sex försök. Dock är det nu skor runt om för första gången på länge vilket ska ses som ett litet minus. Men samtidigt har Staro Onyourmarks vunnit sex av sina totalt tio segrar med skor på hovarna. Tipsetta i min bok.

4 Krakas var ute i ett tufft Diamantstoförsök på V75 senast och räckte då inte till från ett svårt utgångsläge. Men Krakas har visat bra form i starterna dessförinnan och med tanke på att det kan bli bra fart på loppet från start ikväll kommer hans vassa avslutning kunna bita extra bra tillslut denna gången. Till endast 9% är han en given skräll att betala för.

Nämner även 6 Cab Frontline som kommer med formen på topp och har nu två raka seger på kontot. Insatserna har varit bra och Tomas Pettersson verkar hitta rätt med sin adapt just nu. Från bricka sex ikväll väntas troligtvis en del jobb på egen han denna gången. Men trots detta ska hann inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Staro Onyourmarks
Spets efter 500: 2 Staro Onyourmarks
Skrällen: 4 Krakas
Rankingen: A: 2 B 4,6,3,5,9 C 1,7,8

V64-2 2140m volt
10 B.W.Harry kommer närmast från två raka andraplatser. Jan-Ove Olsens treåring har då stått för bra prestationer, senast fick han göra jobbet i dödens egen hand och höll trots det bra hela vägen. B.W.Harry har tidigare visat upp bra kunnande för ett lopp som detta och med tanke på stallformen Jan-Ove har just nu håller jag B.W.Harry högt. Utgångsläget är bra trots tillägg och B.W.Harry besitter helt klart kapacitet för att kliva runt samtliga här ikväll. Förstavalet.

2 Tekno Filur står billigt inne på start sett till kapacitet. Men det är just det att Jan-Olov Perssons treåring inte är helt att lita på. Han började karriären med två raka segrar men efter det har inte fått det att stämma fullt ut. Kunnandet finns där och skulle Tekno Filur bestämma sig för att trava hela vägen ikväll kommer det inte bli helt enkelt för övriga att plocka in tillägg på honom.

8 Borkvinn S.K tog senast en välförtjänt och efterlängtad seger. Han har visat bra kunnande och fart i flera starter nu och utvecklingen pekar rakt uppåt. Löser det sig bara någorlunda från start ikväll ska det bli spännande att se vad Ulf Ohlsson kan uträtta med sin uppsittning här.

Min Vinnare: 10 B.W.Harry
Spets efter 500: 2 Tekno Filur
Skrällen:
Rankingen: A: 10,2,8 B 5,7,6,11,1,9 C 3,4

V64-3 2640m volt
9 Vice Versa Diamant har utvecklats och imponerat stort på slutet. Han kommer nu med tre raka segrar på kontot och han är dessutom obesegrad på just Gävle efter fyra starter där. Lång distans är ett plus och när motståndet knappast skrämmer på förhand ska detta vara en bra segermöjlighet trots 20m tillägg ikväll. Jag spikar.

Motbud
6 M.T.Ravishing tar sannolikt hand om ledningen ikväll från sitt springspår på start. Väl i den positionen är sen M.T.Ravishing främsat motbudet till min spik. Hon har segrat över distansen tidigare och skulle det strula lite för Vice Versa Diamant kommer M.T.Ravishing vara hästen att slå.

Nämner även 1 Miss Lovelace som vann efter en rapp avslutning senast. Då fick Miss Lovelace visa upp sin speed och även om hon ikväll möter tuffare konkurrenter så kommer hon från ett passande utgångsläge få ett bra lopp. Uppenbarar sig bara luckan tillslut kommer Miss Lovelace återigen kunde avsluta rappt.

Min Vinnare: 9 Vice Versa Diamant
Spets efter 500: 6 M.T.Ravishing
Skrällen: 6 M.T.Ravishing
Rankingen: A: 9 B 6,1,7,10,3,4 C 8,5,2

V64-4 2640m volt
3 Kullungen har visat upp bra kunnande när han väl travar. Det har hittills blivit fem segrar på sina nio framträdanden. Men anmärkningsvärt är att Kullungen fortfarande är obesegrad felfri. Kullungen har visat sig vara kvick i benen och det är från just ledningen samtliga fem segrar bärgats. Skulle hon återigen tidigt hitta till spets blir Kullungen svårpasserad felfri.

1 Ackssonfaksen har ett spännande utgångsläge. Han är garanterad ett bra lopp och skulle det rentav bli rygg på ledaren är Ackssonfaksen en tidig skräll att betala fört vid gardering. Han har segrat två gånger tidigare på just Gävle och 2% är väldigt lite.

Min Vinnare: 3 Kullungen
Spets efter 500: 3 Kullungen
Skrällen: 1 Ackssonfaksen
Rankingen: A: 3 B 1,8,12,13,9,5,10 C 7,4,6,11,2

V64-5 1640m auto
1 Mitzy Gold har visat fint kunnande hos Oskar Kylin Blom. Det har blivit tre segrar på fyra starter. Mitzy Gold har visat sig vara kvick iväg från start och från innerspåret ikväll är detta min troliga ledare av loppet. Väl från ledningen har det blivit två segrar på fem försök. Bra chans att leda från start till mål ikväll. Spik!

Framhåller även 3 Quantity Of Time som kommer med bra form. Han har vunnit två av sina tre senaste starter och har dessutom gjort det på mersmakande sätt. För tre starter sedan vann Quantity Of Time efter ett lopp utvändigt ledaren. Det troliga är att hon återigen kommer behöva gör endel jobb på egen hand ikväll. Men trots detta ska hon ses som en tidig utmanare till segern ikväll.

Nämner även 9 Rocket Boy som senast galopperade bort segern på upploppet. Då handlade det om comeback och travet flöt inte helt hundra den gången. Men nu har Rocket Boy fått ett lopp i kroppen och skulle travet dessutom flyta bättre ikväll är detta en kioskvältare man inte ska nonchalera helt vid gardering.

Min Vinnare: 1 Mitzy Gold
Spets efter 500: 1 Mitzy Gold
Skrällen: 9 Rocket Boy
Rankingen: A:1 B 3,9,6,5,8,2,4 C 10,7,11,12

V64-6 3140m volt
12 Ares Face är kanske i sitt livs form just nu. För två starter sedan vann han på överlägset sätt via en rapp avslutning. Senast avslutande han återigen bra och det räckte tllslut till en andraplats. Utvecklingen pekar nu rakt uppåt och den långa distansen har Ares Face behärskat tidigare. Styrkan finns där och med Mats E Djuse upp i vagnen igen så är detta mitt förstaval i loppet.

11 Campari galopperade senast som slagen men han har visat bra kunnande dessförinnan. Även detta är en individ som gillar lång distans och han lever på sin styrka. Campari tål att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas och skulle det strula aningen mer för Ares Face ikväll är Campari en tidig utmanare.

På start hittar vin 2 Atom Bet som är kvick iväg från start och med endast två hästar på start är detta min troliga ledare av loppet. Väl i den positionen är hittills enda segern tagen och skulle Atom Bet få fuska bort en bit av loppet ikväll kommer han leda länge pånytt.

Min Vinnare: 12 Ares Face
Spets efter 500: 2 Atom Bet
Skrällen: 2 Atom Bet
Rankingen: A: 12,11 B 2,10,7,5,4,9,1 C 6,9,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto