V64 Tips Gävle 9/1

Publicerad på 9 Jan 2023 - 10:19

DrTrav

DrTrav

9 Jan 2023 - 10:19

V64 hämtar vi på från Gävle denna måndagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan och notera även att vi bjuds på en JACKPOT på 5 Miljoner ikväll.

Jag spelar med två spikar, 7 Guli Fantom i den tredje avdelningen och 2 Chitchat i den sjätte avdelningen.

V64-tips Gävle Måndag 9/1
v64-1 1,2,3,4
v64-2 1,3,4,9,11,12
v64-3 7 Guli Fantom
v64-4 1,3,5,7,8,10
v64-5 1,2,5,9,10,11
v64-6 2 Chitchat

864 x 1kr = 864kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Gävle Måndag 9/1
DD-1 1,2,5,9,10,11
DD-2 2 Chitchat

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2640m auto
2 Blues Brother är en spännande fyraåring som hittills varit på pallen i samtliga tre framtädanden på banan. Dessutom har tre av dessa starter slutat med seger. Utgångsläget är perfekt och detta är en rejäl individ som troligtvis kommer passa över den långa distansen som han gör debut över ikväll. Men det ska sägas att det är även debut bakom bilen ikväll och det är alltid en riskfaktor som är svårbedömd på förhand. Håll koll på bilprov starten under tävlingsdagen och gör er bedömning utifrån den. Men på förhand är detta en given tipsetta i loppet.

Där bakom hittar vi också 4 Everon som ser ut att vara en härlig travare. Även han gör debut över lång distans ikväll. Detta är en allround individ som inlett karriären med två segrar på fem starter. Han kan öppna okej och skulle Everon hitta till spets är detta hästen att slå. Han plockas med tidigt på kupongen.

Nämner även 1 Alabama Slammer som satt fast med sparade krafter senast och såg då mersmakande ut. Ikväll är utgångsläget passande och skulle han få luckan efter ett snällare lopp i rygg på ledaren kan hans avslutning bita bra.

Min Vinnare: 2 Blues Brother
Spets efter 500: 4 Everon
Skrällen: 1 Alabama Slammer
Ranking: A 2,4 B 1,3,10,9 C 7,8,5,6,12,11

V64-2 1640m auto Monté
1 Campari Jet har visat att han trivs bra i monté och har en seger på sina två montéstarter. Segern togs dessutom på rejält sätt efter att Campari Jet sått för en rapp avslutning sista 500m. Det är återigen Satu Liitiäinen i sadeln och från ett gynnsamt utgångsläge är ekipaget tilltalande till 21%.

9 Gumman Sisu var uppsnackad inför sin monté debut men tyvärr blev dagen förstörd av en galopp. Galoppen menade tränaren berodde på att det var barfota den dagen vilket inte fungerade. Nu jagar man revansch och dessutom för landets bästa ryttare chansen i sadeln, Jonathan Carre. Gumman Sisu trivs bra i den främre träffen och jag räknar med att Jonathan Carr kommer vara offensiv från start. Hittar man till och med till ledningen efter en bit kommer Gumman Sisun bli svårslagen.

Nämner även 3 Åcknes Elliot som visat flera gånger att han trivs i monté. För fyra starter sedan vann han på bra sätt med liknande förutsättningar. Ikväll ska han återigen räknas tidigt och känns given på kupongen på förhand.

Min Vinnare: 1 Campari Jet
Spets efter 500: 9 Gumman Sisu
Skrällen:
Ranking: A 1,9,3 B 11,4,12,10,5,7 C 6,2,8

V64-3 2140m volt
Här hittar vi omgångens första spik, 7 Guli Fantom. Detta är en individ som har alldeles för lite pengar på sig sett till vilken kapacitet han besitter. Visst har det blivit en del galopper genom karriären vilket kostat en hel del. Men nu kommer Guli Fantom med fyra felfria lopp i rad, vilket också resulterat i lika många segra. Kapacitetsmässigt startar en felfri Guli Fantom med tre ben imål redan innan loppet startar. För Jörgen Westholms del handlar det om att låta Guli Fantom f en lugn start och trava in sig ordentligt. När han väl gjort det är det bara att sända fram. Jag har även svårt att se vem som skulle vilja svara när Guli Fantom kommer fram och ställer en fråga och då kan det även vara så att sitter i spets efter en bit. Oavsett så är segerchansen bra och jag spikar trots hög procent.

Motbud
Främsta motbudet på förhand är 5 Järvsömalla som nu gjort två starter efter vila och bör komma med en formkurva som pekar uppåt. Skulle hon ikväll även kunna få ett passande lopp så är detta en fin häst som ska ha goda chanser att sluta tvåa bakom favoriten.

Min Vinnare: 7 Guli Fantom
Spets efter 500: 7 Guli Fantom
Skrällen:
Ranking: A 7 B 5,4,1,2 C 9,6,8,3

V64-4 1640m auto
1 Bottnas Intense har visat härlig utveckling den senaste tiden. På de fyra senaste starterna har det blivit tre segrar och en andraplats. Bottnas Intense visade även senast att hon kan öppna bra och från innerspåret bakom bilen ikväll är siktet inställt på ledningen från start. Lyckas hon komma till spets utan att det kostar allt för mycket ska också segerchansen vara bra. Men hon är stor favorit och det finns en del konkurrenter som också kan lägga iväg från start vilket gör att jag kommer gardera ikväll.

8 Myrsjös Timeout visade upp sitt kunnande vid segern för tre starter sedan. Utgångsläget kommer visserligen vara utmanade ikväll men skulle det bli överpace på loppet är detta en speedig individ som kommer kunna plocka många längde den sista biten.

En som däremot kan öppna kvickt är 7 Eau Du Vie. Detta är ett sto som visat upp högt kunnande över aktuell distans tidigare och skulle hon få ett passande lopp ikväll kommer Eau Du Vie kunna utmana om segern.

Min Vinnare: 7 Guli Fantom
Spets efter 500: 7 Guli Fantom
Skrällen:
Ranking: A 7 B 5,4,1,2 C 9,6,8,3

V64-5 2140m auto
5 Jerka Sting har utvecklats under hösten och vintern. Senast var jag på plats på Solvalla när han vann på smått överlägsen från ledningen i en Klass I-final på V75. Claes Sjöström lyfta då fram hästen både innan och efter loppet. Nu ser förutsättningarna passande ut pånytt. Han är den troliga ledaren av loppet och i den positionen är detta hästen att slå.

11 Borups Victory var en lovande treåring som nu efter en lång tids strul och svacka ser ut att vara tillbaka på rätt köl igen. Senast gjorde han debut för Daniel Wäjersten och vann direkt enkelt från spets. Nu med lopp i kroppen bör även formen vara bättre. Utgångsläget är visserligen chansartat men han är given vid gardering.

Nämner även 9 Enge Eros som kommer med bevisad form och han skulle gynnas om det blir jämnt hårt tempo på loppet ikväll. En skräll värd att betala för vid gardering.

Min Vinnare: 5 Jerka Sting
Spets efter 500: 5 Jerka Sting
Skrällen: 9 Enge Eros
Ranking: A 5 B 11,9,1,10,2,7,4 C 3,6,8

V64-6 2140m auto
2 Chitchat har aldrig varit sämre än tvåa på sina sju framträdanden och dessutom har fem av dessa starter slutat med seger. Senast gjorde han comeback och debut för Daniel Wäjersten. Men visade ingen ringrost utan Chitchat vann enkelt med sparade krafter. Nu med lopp i kroppen kommer troligtvis formen vara ännu bättre ikväll. Från ett perfekt utgångsläge är detta min troliga ledare efter en bit och väl i den position ska detta sen vara en toppchans. Jag spikar.

Motbud
Främsta motbudet på förhand är 5 Djang Limit som kommer här med bevisad form .Senast avslutade han positivt som tvåa och skulle favoriten komma bort på något sätt ikväll står Djang Limi redo för att inkassera livet tredje seger här.

Min Vinnare: 2 Chitchat
Spets efter 500: 2 Chitchat
Skrällen:
Ranking: A 2 B 5,6,7,13,14,8,1,2,9,10 C 3,15,11,4

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto