V64 Tips Halmstad 16/1

Publicerad på 16 Jan 2023 - 10:20

DrTrav

DrTrav

16 Jan 2023 - 10:20

Veckan inleds med V64 tävlingar från Halmstad och min lösning på omgången finner ni nedan.
Jag spelar med en spik, 8 Frankie Godiva i den fjärde avdelningen.

V64-tips Halmstad Måndag 16/1
v64-1 2,6,7
v64-2 1,5
v64-3 1,2,5,9,11,13
v64-4 8 Frankie Godiva
v64-5 4,5,7,9,11
v64-6 2,3,5,7

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Måndag 16/1
DD-1 4,5,7,9,11
DD-2 3 Con Crowe

5 rader x 40 = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
7 Big Best Helvin har nu gjort två starter för Jerry Riordan och svarat stått för bra prestationer båda gångerna. För två starter sedan satt han fast med sparat efter tidig galopp och senast avslutade han rappt efter en snäll resa. Nu med dessa genomkörare i kroppen förväntar jag mig ett mer offensivt upplägg ikväll och med tanke på farten och Big Best Helvin visat upp är hgan mitt förstaval i loppet.

En annan som också kommer med två starter innanför västen till kvällens start är 6 Valnes New Love. Denna gången handlar det om comeback efter ett längre uppehåll. Senast fick han ett snällt lopp och fick fritt senast. Det vara sparade krafter imål även här och med ett mer offensivt upplägg ikväll kommer Valnes New Love utmana om segern här.

2 Hobitten Shadow är en individ som inlett karriären bra. På sina tre framträdanden har det blivit en seger, en andraplats och en tredjeplats. Vid segern vann han enkelt från spets sista 1000m och senast var han i Danmark och var då inte långt ifrån segern trots ett tufft lopp. Utgångsläget är bra ikväll och även Hobitten Shadow är ett tidigt segerbud i loppet.

Min Vinnare: 7 Big Best Helvin
Spets efter 500m: 2 Hobitten Shadow
Skrällen:
Ranking: A 7,6,2 B 10,5,4,1 C 8,3,9

V64-2 2140m auto
Hästen med bäst kapacitet i loppet är 1 Roman Tile. Detta är en individ doms visat både fart och fin styrka. Senast vann han på mersmakande sätt men det som oroar är att han för tre starter sedan hade just innerspår bakom bilen. Då blev det galopp från start men det stoppade honom däremot inte från att vinna loppet. Utan strul från innern ikväll är detta en bra segerchans.

Jag väljer ändå att dubbla systemet med 5 Ozak Vivantis som är kvick iväg från start och som från ett bra utgångsläge är min troliga ledare av loppet. Senast vann han på bra sätt och kommer nu med bra form. Skulle favoriten komma bort på något sätt ska det vara bra chans att Ozak Vivantis leder från start till mål.

Min Vinnare: 1 Roman Tile
Spets efter 500m: 5 Ozak Vivantis
Skrällen:
Ranking: A 1,5 B 2,3,4,7 C 8,6

V64-3 2140m volt
Ett lopp för B-tränade hästar där Hanna Lähdekorpi har favoriten i loppet och mitt förstaval. 2 Nob Hill galopperade från innerspåret senast, då handlar det om debut bakom bilen och att det är voltstart ikväll ses som ett plus. För två starter sedan vann han väldigt enkelt från spets och i min bok sitter Nob Hill återigen tidigt i ledningen här. Väl i den positionen kommer han sen vara hästen att slå för övriga.

Skrällen i loppet hittar vi också på start, 1 Cavat Vendi. Detta är en individ som inte är helt att lita på. Han har fem galopper i raden på de tio senaste starterna. Men de gångerna han håller reda på sina ben hela vägen har Cavat Vendi visat upp bra kapacitet och kunnande. Skulle han få ett passande smyglopp i rygg på ledaren ikväll och sen lucka tillslut är detta en skräll jag tidigt betalar för vid gardering.

Nämner även 11 Chef Axe som visserligen har galopperat i de två senaste starterna men vid segern i programmet visade han upp sitt fulla kunnande när han vann efter en hel del grovjobb längs vägen. En liknande prestation ikväll räcker långt.

Min Vinnare: 2 Nob Hill
Spets efter 500m: 2 Nob Hill
Skrällen: 1 Cavat Vendi
Ranking: A 2 B 1,11,5,9,13,4,8 C 6,3,10,12,7

V64-4 1640m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 8 Frankie Godiva. Att han fick åtta bakom bilen över kort distans var såklart inte optimalt. Men nu är han nedstruken ett hack vilket är positivt och sett till kunnandet Frankie Godiva besitter så har jag svårt att se vem som ska kunna rå på honom ikväll. Senast vann han på mersmakande sätt från spets med sparade krafter över linjen. Han kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna. I mitt badkar står det att Frankie Godiva köra offensivt från start och efter en bit sitter han även i spets. Väl i den positionen har han sen aldrig förlorat på tre försök. Frankie Godiva är min vinnare och jag spikar.

Motbud
9 Galant Lund gör ikväll debut på svensk mark och kommer med färsk seger i bagaget nu. Han vann senast från ledningen på bra sätt. Detta är en segervan häst som ikväll kanske missgynnas lite av den korta distansen samt bakspår. Men Galant Lund är stark och rejäl och ska definitivt inte nonchaleras vid gardering om det skulle bli överpace på loppet här.

Nämner även 4 Dynamica Wise som gjorde debut på svensk mark senast. Då avslutade han bra i vida spår över upploppet efter ett snällare lopp. Nu har man fått lopp i kroppen och bör gå framåt formmässigt till kvällens start.

Min Vinnare: 8 Frankie Godiva
Spets efter 500m: 8 Frankie Godiva
Skrällen: 9 Galant Lund
Ranking: A 8 B 9,4,10,1,11,2 C 7,3,12,5

V64-5 2140m auto
7 Chiffchaff visade både bra form och kapacitet för klassen senast när han stod för en bra insatt i ett bronsförsök på Färjestad. Ikväll gynnas han av att enbart möta ston och med tanke på att hon står perfekt inne i loppet och kommer med bevisad form så känns Chiffchaff tidig. Visst det finns risk för vingel från bricka sju men, men hon är å andra sidan väldigt kvick iväg från start och till 11% kan man inte få allt. Chiffchaff är min förstahäst i loppet och står påtur för seger.

4 Excuse Me fick trötta ben senast efter att gått fram i dödens i Diamantstoet senast. Men gången före visade hon bra fart då det gick väldigt fort den sista biten. För tre starter sedan vann hon på enkelt sätt och ikväll från ett bra utgångsläge ska Excuse Me räknas tidigt.

Vill även lyfta fram 11 Nanny’s Girl som varit ute på V75 en hel del här under vinter och gjort det bra. Hon står bra inne i klassen och besitter en rejäl avslutning som kommer bita bra om det blir lite tempo på loppet här ikväll. 10% är intressant.

5 Tilda Express rankas ner ikväll med tanke på att hon varit struken två gånger efter senast och har som bäst en andraplats på sex försök efter längre uppehåll. Men i grunden är detta en väldigt kapabelt sto som är kvick iväg från start och som älskar ledningen.

Min Vinnare: 7 Chiffchaff
Spets efter 500m: 7 Chiffchaff / 5 Tilda Express
Skrällen: 11 Nanny’s Girl
Ranking: A 7 B 4,11,5,9,1,10 C 8,3,2,6

V64-6 2140m volt
3 Con Crowe gjorde senast debut för Stefan Persson efter två månaders frånvaro. Men Con Crowe visade ingen ringrost, utan vann direkt på enkelt från ledningen. Nu med lopp i kroppen lär knappast formen vara sämre här och ser man till hästens kapacitet och kunnande finns potential för att klättra en bit upp i klasserna framöver. Con Crowe har sju segrar på tio starter och har aldrig förlorat med Stefan Persson i vagnen. Oavsett om det blir ledningen från start ikväll eller inte så startar Con Crowe med en bra segerchans och är mitt förstaval.

5 Conte Prad var ute i bronsdivisionen senast och gjorde det bra efter att ha släppt ledningen efter 600 meter. Detta är en tuff och rejäl individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle krävas. Formen sitter där och Conte Prad ska inte nonchaleras vid gardering ikväll.

2 Arturo Beech kommer med en formkurva som pekar uppåt. Senast stod han för e bra insats. Öppningen på loppet blev tuff, men trots detta kunde Arturo Beech avsluat bra och fullfölja hela vägen in i mål.

Min Vinnare: 3 Con Crowe
Spets efter 500m: 3 Con Crowe
Skrällen: 5 Conte Prad
Ranking: A 3 B 5,2,7,14 C 6,8,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto