V64 Tips Halmstad 29/8

Publicerad på 29 Aug 2022 - 13:06

DrTrav

DrTrav

29 Aug 2022 - 13:06

Veckan inleds med V64 tävlingar från Halmstad. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik, 2 Emma Häggenäs i den fjärde avdelningen.

V64-tips Halmstad Måndag 29/8
v64-1 12,4,8
v64-2 2,5,7,11,13
v64-3 4,5,6
v64-4 2 Emma Häggenäs
v64-5 1,5,6,7
v64-6 1,6,10

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Halmstad 29/8
DD-1 1,5,6,7
DD-2 1 Laradja Vrijthout

4 rader x 50 = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
1 Marabou Brodda ska bli spännande att följa för Thomas Uhrberg, hon gjorde debut för honom senast och stod direkt för en bra prestation. Marabou Brodda vann via en rapp avslutning efter att fått ett passande rygglopp. Nu med det loppet i kroppen bör formkurvan dessutom peka uppåt ikväll. Hon har tidigare visat sig vara kvick iväg från start och med passande förutsättningar ikväll ska hon ses som den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen är Marabou Brodda sen hästen att slå.

Skrällen är 2 Al's Showmethehill som var ute i E3-uttagning senast och avslutade då vasst den sista biten, klockan stannade på 12,5 sista 800m. Detta är en individ som vunnit lopp på olika sätt och från ett passande utgångsläge kommer hon kunna få ett bra lopp ikväll. Till endasr 5% är spelvärdet högt.

Nämner även 4 Rania Crow som visat att hon besitter den rätta inställningen vid sina segrar. Nu är det första starten efter ett längre uppehåll, vilket gör formen svårbedömd. Men kapaciteten finns hos Rania Crow som ska streckas tidigt här ikväll.

Min Vinnare: 1 Marabou Brodda
Spets efter 500m: 1 Marabou Brodda
Skrällen: 2 Al's Showmethehill
Ranking: A 1 B 2,4,8,9,7 C 3,5,6

V64-2 2140m auto
13 T.Walls Kastor har nu tre lopp i kroppen efter uppehåll och formtoppen närmar sig. Voltstart har visat sig inte vara T.Walls Kastor melodi och därför gynnas han ikväll av att det är bilstart. Men trots galopperna i raden har T.Walls Kastor visat att farten och formen finns där. För två starter sedan travade han sista 1900m på 12,7. Senast var det bilstart och då skötte sig T.Walls Kastor som som vann enkelt och gick i mål med sparade krafter. Jag är inne på att man ikväll kommer bli lite underspelad med tanke på galopperna och därav ökar spelvärdet i min bok. Spännande förstahäst till 14%.

11 Mayhem Mary är en fartfylld fyraåring som visserligen missgynnas av bakspår ikväll. Men han har nu fått ett lopp i kroppen efter längre uppehåll och bör ha en formkurva som pekar uppåt här. Med de rätta ryggarna ikväll blir han att räkna med trots bricka elva ikväll.

Nämner även 7 Delight Kronos som inte har en smickrande programrad men som visat tidigare att hon är bättre än så. I de tre senaste starterna har hon mött tufft motstånd i uttagningslopp till Breeders Course samt E3-uttagning. Ikväll är motståndet enklare. Hon är kvick iväg från start och trots bricka sju bakom bilen bör hon kunna hitta till ledningen här. Väl i den positionen ska sen de andra vara bra för att slå en felfri Delight Kronos.

Min Vinnare: 13 T.Walls Kastor
Spets efter 500m: 7 Delight Kronos
Skrällen:
Ranking: A 13,11,7 B 2,5,14,3,6 C 10,9,1,8,12

V64-3 1640m auto
5 Runaway Day kommer med en färsk seger i bagaget, senast vann hon på bra sätt efter att varit inblandad i en tuff öppning. Formen är uppåt och detta är en kvick dam som kan öppna rappt. För två starter sedan såg man mersmakande ut som fastslås med allt sparat. Visst finns det flera andra startsnabba med i loppet men jag håller Fredrik Perssons femåring som spetsfavorit och i den positionen ska återigen segerchansen vara god.

4 Västerbo Garonne mötte Runaway Day senast och var då trea bakom henne. Västerbo Garonne var dessutom mer spelad och har nu spår innanför Runaway Day vilket är positivt. Rick Ebbinge är ute efter revansch denna gången och med ett bättre läkningsförlopp än värsta motståndaren ikväll kommer man utmana hela vägen in på linjen.

Kioskvältaren i loppet är 6 A Whispering Angel. Hon har nu pausat inför ikväll då hon inte presterade med täta starter senast. Men nu har hon fått ta igen sig och detta är en individ som egentligen baar har en gas, och det är fullt ös från start och så länge lampan lyser. Thomas Uhrberg sitter i vagnen vilket är spännande och kort distans är ett plus sett till hästens egenskaper. Att man nu kommer från vila ser jag också som ett plus, detta med anledning av att just A Whispering Angel bara kommer gasa på och med nyladdat batteri ikväll är känslan att det kommer räcka en bit ikväll. Endast 1% är för lågt och hon blir min storskräll i omgången.

Min Vinnare: 5 Runaway Day
Spets efter 500m: 5 Runaway Day / 4 Västerbo Garonne / 6 A Whispering Angel
Skrällen: 6 A Whispering Ange
Ranking: A 5,4 B 6,7,2,1 C 9,10,8,3

V64-4 2140m auto
Här hittade vi omgångens första spik, 2 Emma Häggenäs. Hon göt ikväll sitt tredje framträdande för Joakim Lövgren. Hittills har det blivit två pallplatser och senast stod hon för en mersmakande andraplats då slutrundan var mycket positivt. Emma Häggenäs gick från sista plats med 700m kvar till att vara tvåa i mål. Nu med två lopp i kroppen kommer är formtoppen nära och från ett perfekt utgångsläge startar hon med bra segerchans ikväll och jag spikar.

Motbud
Främsta motbudet är 1 Bridge Jumper som gjorde det bra från dödens senast och med tanke på att det var första starten på väldigt länge så räknar jag med att vi kommer få se en ännu bättre prestation här ikväll. Han kan öppna bra från start och har tagit samtliga sina sex segrar i karriären från ledningen. Det troliga är att Bridge Jumper håller upp sitt innerspår från start och väl i ledningen är detta hästen att slå för min spik på förhand.

Min Vinnare: 2 Emma Häggenäs
Spets efter 500m: 1 Bridge Jumper
Skrällen:
Ranking: A 2 B 1,10,7,8,9 C 3,4,1,5

V64-5 1640m auto
6 Maltese Magic kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Hon fick då en snällt lopp i tredje invändigt, men när luckan väl kom avslutade Maltese Magic mycket bra. Han hade dessutom varit struken inför den starten och lär gå framåt nu med lopp i kroppen. Maltese Magic besitter bra kapacitet för den här klassen i grunden och med en felfri insats ikväll är detta en tidig segerkandidat till 14%.

5 Classic Sparkle gör tredje starten för Sofia Aronsson ikväll och toppformen närmar sig allt mer. Senast vann han och klockan stannade på 11,5 sista 700m från ledningen och segern blev tillslut helt överlägsen. Classic Sparkle är kvick iväg från start och trivs som bäst i spets, skulle han komma till ledningen på nytt är detta sen hästen att slå för övriga.

1 Dream Fashion gjorde första starten i Rick Ebbinge senast och då det slutade med en seger direkt. Dream Fashion var inte helt rumsren i aktionen då men ska ha fått behandling efter det och nu med lopp i kroppen plus behandling lär formkurvan vara framflyttad ytterligare tills ikväll. Han kan öppna bra och oavsett om han lyckas hålla upp innerspåret från start eller inte så är Dream Fashion garanterad ett bra lopp ska räknas med bra segerchans.

Min Vinnare: 6 Maltese Magic
Spets efter 500m: 5 Classic Sparkle / 1 Dream Fashion
Skrällen:
Ranking: A 6,5,1 B 7,8,12,2,10 C 3,4,11

V64-6 2140m auto
1 Laradja Vrijthout besitter skyhög kapacitet när hon väl tävlar på topp och vid båda segrarna i programmet så har hon varit smått otrolig när hon bara bombat runt ovalen och vunnit på imponerande sätt. Att Laradja Vrijthout trivs bäst i spets är ingen hemlighet, samtliga åtta segrar i karriären är nämligen tagna därifrån och hon har även utan problem försvarat innerspår bakom bilen tidigare. Ikväll är Laradja Vrijthout min ledare av loppet och väl i den positionen vet att hon kommer bli svårpasserad. Det som dock är ett litet minus ikväll är det första starten sedan slutat på Juni och formen är svårbedömd. Men samtidigt har Laradja Vrijthout vunnit flera lopp efter långt uppehåll tidigare och måste ses med bra vinstchans direkt ikväll.

6 Global Agreement är en annan individ som också trivs som allra bäst i ledningen. Han har tagit åtta av sina nio segrar från ledningen och kommer med bevisad form till kvällens start. Han fick ge sig precis på mållinjen senast efter att ha gjort grovjobbet på egen hand i dödens hela loppet. Han kommer här utmana Laradja Vrijthout initialt och skulle Global Agreement lyckas med att sno åt sig ledningen blir han sen svårslagen.

Skrällen är 10 Golden Guard som visserligen gav sig lite väl enkelt senast men har tidigare visat upp bra kunnande och kapacitet för klassen. Avslutningen är bra vilket han visade på V75 för två starter sedan. Skulle det två ovan nämnda köra lite för mycket mot varandra initialt gynnar det Golden Guard som kommer kunna fälla många över upploppet.

Min Vinnare: 1 Laradja Vrijthout
Spets efter 500m: 1 Laradja Vrijthout / 6 Global Agreement
Skrällen: 10 Golden Guard
Ranking: A 1,6 B 10,5,2,8,9 C 3,4,7,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto