V64 Tips Mantorp 31/10

Publicerad på 30 Okt 2022 - 22:11

DrTrav

DrTrav

30 Okt 2022 - 22:11

V64 tävlingarna hämtar vi från Mantorp denna måndagskväll. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik. 6 Fighter Simoni i den femte avdelningen.

V64-tips Mantorp Måndag 31/10
v64-1 4,6,12
v64-2 1,5,6,9
v64-3 2,4,10
v64-4 2,3,4,5,6
v64-5 6 Fighter Simoni
v64-6 2,4,5,6

720 x 1kr = 720kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Mantorp Måndag 31/10
DD-1 6 Fighter Simoni
DD-2 2,4,5,6

4 rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
6 Tailored Arrival är en riktigt sprinter som kommer från Joakim Lövgrens stall. Fyraåringen har tagit fyra av sina fem segrar på sprintdistansen och även om utgångsläget är aningen långt ut bakom bilen kan Tailored Arrival öppna rappt. Han är min troliga ledare av loppet och i den positionen är han sen hästen att slå. Dock ska nämnas att Tailored Arrival inte startat på drygt två månader nu vilket gör formen svårbedömd samt att det är givet att gardera loppet.

4 O.M.Gogentle är en annan individ som trivs över korta häcken, tre av sex segrar i karriären är tagna över 1640m. Nu har man i de två senaste starterna fått göra jobbet utvändigt om ledaren men trots detta visat bra form. Med ett bättre upplägg på kvällens lopp är detta en tidig segerkandidat bakom Tailored Arrival.

Nämner även 12 La Merida som slutade tvåa på V75 över aktuell distans under sommaren och gjorde det även bra i den efterföljande V75 finalen på Åby. Ikväll är hon bortlottad en aning, men skulle det bli lite tempo på loppet bjuds La Merida in i matchen och hon ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Tailored Arrival
Spets efter 500m: 6 Tailored Arrival
Skrällen: 12 La Merida
Ranking: A 6,4 B 12,5,10,2,1,3 C 7,11,9,8

V64-2 2140m volt
9 Henessi Jubilee är en Propulsion avkomma som nu fått två lopp i kroppen och ser ut att ta varje framträdande på rätt sätt. Senast visade hon upp bra kunnande på en krävande bana och segern togs tillslut på bra sätt. Ikväll ser motståndet överkomlig ut på förhand och strular det inte för mycket för Henessi Jubilee inledningsvis så ska hon ses med vettig segerchans på nytt.

1 Juliette B. är en treåring som inte går att lita fullt ut på ännu. Hon har galopperat i fler än hälften av starterna så här långt och är osäker av sig. Men samtidigt har Juliette B. visat upp bra kunnande de gånger hon travat hela vägen. Skulle Nuncio avkomman lösa startmomentet här ikväll är hon garanterad ett bra lopp och till 5% är hon på tok för lite spelad sett till sin kapacitet.

Nämner även 6 Wingait Johanna som är bättre än vad resultatraden antyder.Ikväll har hon ett spännande springspår och enda segern i karriären hittills är tagen från ledningen. Skulle Wingait Johanna öppna bra och hitta till spets efter en bit kan hon mycket väl kunna dubbla sin segerskörd ikväll.

Min Vinnare:9 Henessi Jubilee
Spets efter 500m: 6 Wingait Johann / 1 Juliette B.
Skrällen: 1 Juliette B.
Ranking: A 9 B 1,6,5,8,3 C 2,4,7

V64-3 2640m auto
10 Histoire Dry har utvecklats en del på slutet och har sett klart bättre aktionsmässigt ut vid segern i programmet. Histoire Dry har även visat att hon fungerar bra bakifrån. Sett till motståndet så står Alexander Nilssons sto sig bra ikväll och när det återigen aviseras barfota fram är detta mitt förstaval i loppet.

2 Nemo M.L. tog karriärens första seger på Lindesberg i augusti och har därefter fortsatt utvecklingskurvan i rätt riktning. Ikväll har konkurrenterna mer pengar på kontot men sett till kunnande står Nemo M.L. fortsatt bra inne i loppet. Utgångsläget är bra och hon ska räknas tidigt ikväll.

Nämner även 4 Lord Tobin som är loppets enda treåring. Detta är en individ som man från stallet tror endel på men som ännu inte fått visa det på tävlingsbanan. Ikväll sitter Carl Johan Jepson i vagnen vilket är spännande och skulle han hitta ett vettigt slagläge med Lord Tobin ikväll borde man kunna vara med långt framme.

Min Vinnare: 10 Histoire Dry
Spets efter 500m: 2 Nemo M.L.
Skrällen: 4 Lord Tobin
Ranking: A 10,2 B 4,8,7,11,6,14,9,12 C 5,15,13,1,3

V64-4 2140m auto
2 Molly Avant är kvick iväg från start och från ett perfekt utgångsläge är han min troliga ledare av loppet. Molly Avant har tagit två segrar i karriären tidigare och båda är tagna från spets. Att det dessutom är anmält amerikansk vagn för första gången är såklart spännande, addera därtill Björn Goop i vagnen så är detta faktorer som gör Molly Avant till mitt förstaval.

4 Greenhill's Dancer har precis som Molly Avant varit ifrån lite inför ikväll vilket gör formen svårbedömd. Men detta är en treåring som senast imponerade som tvåa från dödens bakom Henry Palema. Fortsätter utvecklingen i samma riktning nu efter lite mer träning så är man en given utmanare till segern ikväll.

3 Chip Shop tog karriärens första seger senast efter att Carl Johan Jepson lotsat Chip Shop till en perfekt resa i andra utvändigt. Nu har man dessvärre varit struken för feber efter detta och formen är svårbedömd. Men utgångsläget är bra och Chip Shop ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Molly Avant
Spets efter 500m: 2 Molly Avant
Skrällen: 3 Chip Shop
Ranking: A 2 B 4,3,6,5,8,1,12,10 C 9,7,11

V64-5 3140m volt
Här hittar vi min spik i omgången. 6 Fighter Simoni är en stenhård femåring som trivs över den längre distansen. Han lever på sin styrka och båda segrarna under året har tagits i lopp över 3500m. Ikväll står Fighter Simoni bra inne i loppet och med ett fjärdespår på 20m tillägg utan hästar utvändigt ser jag inte utgångsläget som något negativt. Tränaren Maria Törnqvists har dessutom bra snurr på stallet för dagen. Jag har ikväll svårt att se att många av konkurrenterna skulle vara starkare än just Fighter Simoni och när han då ser ut att bli lågt streckad i kvällens omgång är spelvärdet högt. Endast 7% i nuläget!? Jag lägger inga fingrar emellan här utan spikar rakt ut!

Motbud
2 Estrella Diamante är en jämn och stabil häst som hslutat topp-3 i nio av sina 13 starter i karriären. Han har visat härlig inställning och styrka vilket kommer vara till hans fördel här ikväll. Björn Goop gör resan till Mantorp och trots att det nu gått två månader sedan Estrella Diamante senast startade så är jag inne på att stallet kommer till start med en häst som är förberedd. Men minsta lilla att det fattas något hos Estrella Diamante så kommer det bli tufft att stå emot Fighter Simoni ikväll.

Nämner även 4 Persos Otello som visade vid sina tre raka segrar i raden att han besitter kapacitet och att han dessutom har styrkan som sitt främsta vapen är positivt inför kvällens start.

Min Vinnare: 6 Fighter Simoni
Spets efter 500m:
Skrällen: 4 Persos Otello
Ranking: A 6 B 2,4,5,10,8,1,11 C 9,7,3

V64-6 2140m auto
2 Gambino Brick kommer från en bra insats senast efter att fått ett tufft lopp ute i spåren, han höll bra hela vägen och var tillslut endast slagen av Reshevsky. Linnea Perssons fyraåringen har nu också äntligen fått ett bra utgångsläge efter en tid med otur i spårlotten. Gambino Brick kan öppna rappt och är härdad i årgångslopp. Addera därtill Björn Goop i vagnen för första gången, vilket är spännande. Förstahäst.

5 Stepping Dreamboy kommer senast från en relativt enkel seger och har flera gånger visat att han trivs som bäst i den främre träffen. Samtliga åtta segrar i karriären är tagna från spets. Så räkna med att Carl Johan Jepson kommer ladda vad som går med Stepping Dreamboy från start ikväll. Hittar ekipaget till ledningen är mycket vunnet och ska således tidigt räknas in i segerstriden.

Nämner även 4 Darlington Fame som har vunnit V75 tidigare i år och hon var även trea i sitt uttagningslopp till Stochampionatet. Senast vann hon på enkelt sätt och visade att formen är god. Nu möter hon hingstar och valacker vilket kan bli tufft. Men kunnandet och kapaciteten är hög hos Darlington Fame.

Min Vinnare: 2 Gambino Brick
Spets efter 500m: 2 Gambino Brick / 5 Stepping Dreamboy
Skrällen:
Ranking: A 2,5,4 B 6,3,11,10,1 C 8,7,9,12

Lycka till
DrTrav