V64 Tips Romme & Umåker 18/11

Publicerad på 17 Nov 2022 - 23:20

DrTrav

DrTrav

17 Nov 2022 - 23:20

V64-express denna fredagskväll Tävlingen arrangeras av två banor och ska vara över på under 60min. Spelstopp 20:30. Omgången delas mellan Romme och Umåker. Min lösning finner ni nedan.

Jag spelar med två spikar ikväll, 4 Global Crossover i den sjätte avdelningen och i den fjärde avdelningen.

V64-tips Romme & Umåker Fredag 18/11
v64-1 1,3,5,8,9,10,11
v64-2 2,3,4,5,7
v64-3 1,2,3,4,7,8,10,13
v64-4 3,5
v64-5 4 Global Crossover
v64-6 6 Mellby Ironman

560 x 1kr = 560kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Romme & Umåker Fredag 18/11
DD-1 4 Global Crossover
DD-2 6 Mellby Ironman

1 rader x 200kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m auto
Ett treåringslopp där 1 Hilfiger kommer med fyra raka andraplatser men står fortsatt utan seger efter fem starter i livet. Gan var visserligen först över linjen i tävlingsdebuten men det blev dessvärre galopp kort före mål den gången. Hilfiger har visat sig vara en rejäl sort som bara måste stå på tur för seger snart. Innerspåret bakom bilen ikväll är inte det bästa, men löser det sig bara någorlunda från start är Hilfiger mitt förstaval i loppet.

5 In Your Time vann för två starter sedan efter att fått ett perfekt lopp i rygg på ledaren. Senast avslutade han återigen bra, denna gången från tredje utvändigt. Skulle In Your Time få ett smyglopp här ikväll kommer hans speed bita bra den sista biten och han ska inte nonchaleras vid gardering.

11 Exhausted har även hon ett tufft utgångsläge ikväll med bakspår. Men senast visade hon bra kunnande som två från dödens. Exhausted tål att göra en hel del jobb på egen hand och visade även näst senast att hon är går bra med lopp på rulle. En given utmanare till segern här trots bricka elva.

3 Everglo Lemon är lite svårbedömd formmässigt då det ikväll är comeback efter lite vila. Men Everglo Lemon visade bra kunnande i våras och har utvecklingen fortsatt i samma riktning nu under hans viloperiod ska det bli spännande att följa honom direkt här ikväll. Utgångsläget är bra och även han måste ses med segerchans i loppet.

Min Vinnare: 1 Hilfiger
Spets efter 500:
Skrällen: 11 Exhausted
Rankingen: A: 1,5 B 11,3,8,10,9 C 2,4,7,6,12

V64-2 1640m auto
3 Selmer I.H. visade senast bra form när han vann på bra sätt från ledningen. Dessförinnan har han varit ute på V75 och gjort det bra. Utgångsläget ikväll är tilltalande och på förhand är jag inne på att Selmer I.H. kommer bli släppt till spets efter en bit. Väl i den positionen har det blivit 13 segrare på 16 försök och med en normal prestation ikväll ska Selmer I.H. ha bra segerchans ikväll.

7 Maesteraemon satt fast i rygg på Selmer I.H. senast och gick i mål med krafter sparade. Bricka sju är dock inte optimalt men Maesteraemon kan öppna kvickt och skulle han lyckas snuva Selmer I.H. på ledningen är han ett givet motbud här över den korta distansen.

Nämner även 5 Swagger som besitter bra kunnande för sammanhanget. Han är inte helt att lita på men felfri finns fart som kommer räcka långt här. Dessutom trivs han bra under årstiden, det visade han inte minst förra året när det blev två raka segrar under november månad.

Min Vinnare: 3 Selmer I.H.
Spets efter 500: 3 Selmer I.H.
Skrällen: 5 Swagger
Rankingen: A: 3 B 7,5,2,4,6,8 C 1,9,10

V64-3 2140m volt
1 Järvsö Henrik är en intressant häst på start. Han kommer med tre segrar på sina fem senaste starten, men samtidigt är han inte helt att lita på. Men noterbart är att galoppen senast är inget som hästen ska lastas för, utan då fastnade man hjul mot hjul och galoppen kom ofrånkomligt. Hästen visade bra form efter galoppen och en felfri Järvsö Henrik ikväll är ett givet segerbud.

Tidig är även 3 Solstjärna A.C. som senast satt fast med sparade krafter i mål. Gången innan vann man på bra sätt och formen är fortsatt bra. Ikväll sitter Magnus A Djuse i vagnen för första gången vilket är spännande och skulle man nå ledningen dessutom är mycket vunnet. Till 9% är man en tidig skräll.

4 Reine W. gjorde det bra när han för två starter sedan gick undan till en enkel seger från ledningen trots att han blivit utsatt för press under vägens gång. Tillsammans med Kevin Svedlund har ekipaget två segrar på fyra försök och kommer man bara iväg från bricka fyra på startvolten ikväll är även detta en tidig skräll att betala för.

På tillägg vill jag lyfta fram 13 Alfred R.G. som visserligen galopperade dubbelt senast och inte är helt att lita på. Men han har visat bra kunnande när han sköter sig. För två starter sedan vann han säkert efter ha gått utvändigt om ledaren sista 800m. Han tål att göra en hel del jobb på egen hand och vid gardering är han ett intressant bud.

Min Vinnare: 1 Järvsö Henrik
Spets efter 500: 1 Järvsö Henrik / 3 Solstjärna A.C.
Skrällen: 3 Solstjärna A.C. / 4 Reine W.
Rankingen: A: 1 B 3,4,13,10,8,7,2,14,12 C 9,6,11,15,5

V64-4 1640m auto
5 Nose High visade bra form senast när han avslutade vasst till andraplatsen. Från stallet är man optimistiska inför ikväll. Utgångsläget är tilltalande och i vagnen hittar vi återigen Daniel Wäjersten vilket ses som ett plus. Dessutom är det anmält barfota runt om samt amerikansk vagn för första vilket känns väldigt spännande. Hon besitter en vass avslutning och skulle hon få smyga med här ikväll kommer det bita bra tillslut för Nose High.

Den troliga ledaren av loppet är 3 Jessica Brodda som vann i bra stil från just spets senast och har nu återigen fått ett passande utgångsläge bakom bilen. Jessica Brodda har nu två raka seger på kontot och det troliga ikväll är att hon tidigt tar han om spets och väl i den positionen ser sen uppgiften lämplig ut på förhand.

Jag väljer därför att låsa loppet på ledaren och den som jag tror kommer kunna speeda snabbast tillslut.

Min Vinnare: 5 Nose High
Spets efter 500: 3 Jessica Brodda
Skrällen:
Rankingen: A: 5,3 B 8,6,9,7,1 C 4,2

V64-5 2140m auto
4 Global Crossover har varit ute och tampats i tuffa sammanhang på slutet. Senast var han med i en Breeders Crown-semifinal där Francesco Zet vann och Global Crossover slutade som första häst utanför finalplatsen. För två starter sedan visade han upp sitt kunnande pånytt när han stod för en rejäl insats. Global Crossover står på tur för seger nu och jag är inne på att det blir full utdelning här ikväll. Uppgiften ser passande ut och motståndet skrämmer inte. Jag ser Global Crossover tidigt hitta till ledningen och väl i den positionen blir han sen svårslagen.

Motbud
8 Ninja’s Kiss kommer med bra form och har stått för flera bra insatser på slutet. Senast fick hon göra jobbet utvändigt om ledaren och höll starkt som tvåa. Nu är utgångsläget visserligen inte det bästa och det blir normalt sett svårt att rå på Global Crossover. Men för den som garderar så kommer Ninja’s Kiss med bra form och tål att göra en hel del jobb på egen hand.

Nämner även 1 Pelas Ethos som vann från ledningen senast och har ikväll fått ett spännande smygläge. Det är anmält amerikansk vagn nu vilket är spännande. Med lucka tillslut kan Pelas Ethos plocka ner många över upploppet.

Min Vinnare: 4 Global Crossover
Spets efter 500: 4 Global Crossover
Skrällen: 1 Pelas Ethos
Rankingen: A: 4 B 8,1,12,5,10,7,9 C 2,6,3,11

V64-6 2140m auto
Det ser upplagt ut för 6 Mellby Ironman i avslutningen. För två starter sedan vann han enkelt efter en vass avslutning och senast tog han hand om ledningen tidigt, fick sedan bestämma tempot en bit men fick tillslut se sig besegrad av en för dagen bättre Trumpie. Utgångsläget kunde visserligen vara bättre, men Mellby Ironman kan öppna bra och i mitt badkar kör Daniel Wäjersten tidigt fram och övertar ledningen. Väl i spets känns sen loppet över och jag spikar.

Motbud
9 Albert Zonett är en kapabel individ som det dessvärre har strulat en hel del för på slutet. Senast var dock ett steg i rätt riktning. Då vann man också efter en felfri och rejäl insats. Bricka nio ikväll är dock inte det bästa men han är allround och tål att göra en hel del jobb på egen hand. På förhand är detta givna utmanaren ikväll till min spik.

Min Vinnare: 6 Mellby Ironman
Spets efter 500: 6 Mellby Ironman
Skrällen:
Rankingen: A: 6 B 9,2,10,3,1 C 5,4,7,8

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto