V64 Tips Umåker 6/1

Publicerad på 5 Feb 2023 - 18:08

DrTrav

DrTrav

5 Feb 2023 - 18:08

Kvällens V64 tävlingar hämtar vi från Umåker. Det är en isbana som gäller och nedan följer min lösning på omgången.

Jag spelar med två spikar, 3 Soccerbox i den andra avdelningen och 2 Saga Ray i den fjärde avdelningen.

V64 Tips Umåker Måndag 6/1
V64-1 1,3,6,7
V64-2 3 Soccerbox
V64-3 3,4,5,9,10,11
V64-4 2 Saga Ray
V64-5 1,2,5,6,7
V64-6 1,2,4,8,9,11

720 rader x 1 = 720 kr (spelar utdelning endast på 6 rätt)

DD Tips Umåker Måndag 6/1
DD1: 6 Flap Setting
DD2: 1,2,4,8,9,11

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
6 Emperor gjorde det bra som tvåa senast efter att fått ett snällt lopp i rygg på ledande och vinnande Last Dying Breath. Dessförinnan har man två raka segrar på kontot och ser man till den kapacitet och kunnande som Emperor visat på slutet så kommer han vara given i segerstriden pånytt ikväll. Skulle han lyckas komma till ledningen tidigt här är mycket vunnet men oavsett så är han min tipsetta i loppet.

Nämner även 7 Bugs Bunny Buzz är en gäst från Finland som kommer med bra form. Han är kvick iväg från start och vann överlägset från spets för två starter sedan. Senast visade han även styrka och inställning när han fick göra grovjobbet först i tredjespår sista 700m. Kommer man till bra från start ikväll är Bugs Bunny Buzz en tidig utmanare till segern.

Skrällen är 1 Tour Possession som fick styrkas inför en tilltänkt start för transportproblem och har därför fått lite längre vila än tänkt. Men noterbart är att Tour Possession presterat bra direkt efter vila tidigare och har ikväll ett spännande utgångsläge med tanke på hans startsnabbhet. Tour Possession är här garanterad ett bra lopp oavsett hur det blir kört och till låg procent ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 6 Emperor
Spets efter 500m: 6 Emperor / 1 Tour Possession
Skrällen: 1 Tour Possession.
Ranking: A 6 B 7,1,3,10,2,11,5 C 8,4,12,9

V64-2 2140m volt
Ett lopp med endast sju startande ekipage.

Att det endast är så få hästar med i loppet gynnar tilläggshästarna där jag lyfter fram 3 Soccerbox som kommer till kvällens start med full form och två raka segrar på kontot. För två starter sedan avslutade Soccerbox snabbt ute i spåren efter att hon blivit serverad ett fint lopp. Senast visade hon en annan sida när segern togs knappt men säkert från dödens. Hon kan öppnar bra och bör kunna få ta över ledningen i ett tidigt skede vid ett offensivt upplägg och jag väljer att gå på henne rakt ut. Spik.

Motbud
Främsta motbudet är  7 Coco Prince som trivs bra på Umåker och har ett spännande springspår på tillägg ikväll. För tre starter sedan vann han enkelt från dödens och senast var han inte långt ifrån segern efter rapp avslutning. 

Min Vinnare: 3 Soccerbox
Spets efter 500m: 3 Soccerbox
Skrällen: 7 Coco Prince
Ranking: A 3 B 7,4 C 5,1,6,2

V64-3 1640m auto
9 Pineapple Tour har inlett karriären lovande och kommer med fyra pallplatser på sina fem starter. Även Pineapple Tour har varit struken på grund av för transporthinder inför en tilltänkt start vilket gör formen svårbedömd. Men Pineapple Tour har presterat bra efter vila tidigare och med tanke på utvecklingen hästen är inne i behöver inte den extra vilan inför ikväll vara missgynnande. Han höll bra från dödens i den senaste starten och från ett passande smygläge ikväll är Pineapple Tour mitt förstaval.

4 Luke Pine är kvick iväg från start och tog senast om ledningen från innerspåret och sen höll han bra hela vägen även om han fick se sig passerad den sista biten. Ikväll är Luke Pine återigen min troliga ledare av loppet och i den positionen kan det mycket väl räcka hela vägen denna gången om han skulle få bestämma tempot en bit från ledningen.

10 Meadow de Lux är en finsk gäst som visat sig trivas allra bäst i ledningen, en position han knappast kommer hitta till ikväll. Samtliga tre segrar är tagna från den positionen. Men från bricka tio ikväll minskar risken för att han ska hetsa upp sig och ser man till kapacitet och fart ska Meadow de Lux inte nonchaleras här vid överpace.

Min Vinnare: 9 Pineapple Tour
Spets efter 500m: 4 Luke Pine
Skrällen:
Ranking: A 9 B 4,10,3,11,5 C 7,6,2,1,8

V64-4 2140m auto
2 Saga Ray ser ut att ha en passande uppgift på förhand i denna spårtrappa. Från ett perfekt utgångsläge kan Hannu Torvinen välja lite själv vilken taktik hon vill ha med formtoppade Saga Ray som kommer med två raka segrar på just Umåkers travbana. För två starter sedan vann hon enkelt från spets och senast avslutade hon på ett mersmakande sätt. Det har hittills blivit fyra segrar och en andraplats på sex starter och ser man till utvecklingen Saga Ray visat så är känslan att detta är en individ vi kommer få se högre upp i klasserna framöver. I min bok kommer Saga Ray bli svårslagen ikväll, given tipsetta. Spik! 

Motbud
Främsta motbudet på förhand är 3 Sweet Candy Girl som även detta är en individ som inlett karriären lovande. Det har blivit sju pallplaceringar på nio starter. Sweet Candy Girl har två segrar på tre försök i spets och skulle hon komma till ledningen ikväll är mycket vunnet.

Nämner även 7 A Gift From Love som har visat form på slutet och har med sina rappa avslutnignar visat att det finns en hel del fartresurser inombords.Senast passerade hon linjen med sparade krafter och vid gardering ikväll är A Gift From Love ett tidigt bud.

Min Vinnare: 2 Saga Ray
Spets efter 500m: 2 Saga Ray
Skrällen:
Ranking: A 2 B 3,7,5,8,1 C 6,9,4

V64-5 2140m volt
6 Flap Setting är en individ med V75 meriter på kontot och kommer till kvällens start med siktet inställt på tredje raka segern. Senast vann han enkelt via en rapp avsltungign och Flap Setting har visat sig vara en häst som trivs extra bra under vinterhalvåret. Sett till kunnande och form är detta hästen att slå för övriga ikväll.

På start hittar vi 2 Charly du Tremble som visat sig vara en segervan individ där det blev fem segrar på tolv starter förra året. Han har även visat sig vara vass på speed och skulle Charly du Tremble få ett passande smyglopp i den främre träffen ikväll kommer han kunna utmana tilllsut om luckan uppstår i tid.

5 Conrads Gregor är inte att helt att lita på men detta är en individ med hög grundkapacitet. Han har galopperat i sex av de tio senaste starterna men när han sköter sig finns fart som räcker långt. Senast galopperade han med sparade krafter och skulle de krafterna komma väl till pass ikväll istället kan detta vara skrällen i loppet vid gardering.

Min Vinnare: 6 Flap Setting
Spets efter 500m: 1 Nuclear Håleryd
Skrällen: 5 Conrads Gregor
Ranking: A 6 B 2,5,1,7,11,8,3 C 9,4,10,2

V64-6 2140m auto
2 Bond Eagle är en rejäl individ som avslutade bra i den senaste starterna och för två starter sedan visade Bond Eagle upp styrka och inställning när han vann från dödens på bra sätt. Han kan öppna bra och är min troliga ledare av loppet ikväll. Väl i spets trivs Bond Eagle bra och i den positionen är han sen hästen att slå i loppet.

Nämner även 11 Just Celebration som senast visade from via en snabb avslutnign i skymundan. Skulle det lösa sig någorlunda med positionerna under loppets gång ikväll är känslan att han kommer fälla många den sista biten. Tidig på kupongen.

Kioskvältaren är 1 Claire di Quattro som är stallkamrat med Bond Eagle och senast fick han ett snällt lopp, Claire di Quattro tackade för det genom att avsluta bra när luckan kom över upploppet. Från ett passande smygläge kommer han pånytt kunna få ett snällt lopp och här känns Claire di Quattro intressant från vinnarhålet till 1%.

Min Vinnare: 2 Bond Eagle
Spets efter 500m: 2 Bond Eagle
Skrällen: 1 Claire di Quattro
Ranking: A 2,11 B 1,8,9,4,12,3,6 C 5,7,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto