V86 Tips Jägersro & Solvalla 15/2

Publicerad på 14 Feb 2023 - 23:05

DrTrav

DrTrav

14 Feb 2023 - 23:05

V86 denna onsdags står Jägersro och Solvalla som värdar för. Jag spelar med två spikar, 1 Talija i den tredje avdelningen och 4 Feel The Benefit i den fjärde avdelningen.

Ni hittar numera våra andelar genom att klicka här på länken här nedan eller gå in via andelsbutiken Direkten Tobaksboden hos ATG.se.

KLICKA HÄR FÖR TA DIG TILL OMBUDET DÄR VÅRA ANDELAR FINNS!
(Obs! Glöm ej hjärta-markera butiken så missas inga spel!)

V86 Tips Jägersro/Solvalla 15/2
V86-1 4,6
V86-2 5,9,10,12
V86-3 1 Talija
V86-4 4 Feel The Benefit
V86-5 1,3,7,8,9,10
V86-6 5,7,9,10,13,15
V86-7 1,5,8,9
V86-8 1,4,5,10,11,12

6912 rader x 0.25kr = 1728kr

DD Tips Jägersro/Solvalla 15/2
DD-1 1 D.J.Spritz
DD-2 4,5,10,11,12

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m auto
4 Four Guys Dream har vi fått följa en hel del här under vintern. Senast fick han visserligen stå över en tilltänkt V75-start på Halmstadtravet men enligt stallet ska det inte betyda att Four Guys Dream tappat form. Kunnandet är högt och han har även visat sig vara allround i loppen. Vid segrarna i raden har han imponerat och från ett passande utgångsläge ikväll startar han med bra segerchans. Men procenten är därefter också.

6 Aetos Kronos är en topphäst i grunden som efter sin sjukdomsproblematik inte kunnat komma tillbaka till samma höga nivå. Men Magnus A Djuse som kört hästen meddelar att även om det senast blev galopp så kändes Aetos Kronos fin och Djuse menar på att utan galopp så hade man utmanat om segern. Tidigare har jag sagt att jag gärna vill se Aetos Kronos fungera först innan jag vill gå på honom. Men Magnus A Djuses ord väger tungt och när han som suttit bakom hästen påstår att det finns mer att hämta så lockar 11%! När många andra spelare tänkt som jag att de vill se en bra prestation innan man plockar med honom på kupongen så vill jag nu ligga steget före och sträcka honom på kupongen.

Nämner även 2 Arvid S.H. som senast hade ett tufft utgångsläge men intrycket var mersmakande när han passerade linjen som fastlåst. Ikväll är utgångsläget bättre och en ett snällt lopp är att vänta.

Min Vinnare: 4 Four Guys Dream
Spets efter 500m: 4 Four Guys Dream
Skrällen: 6 Aetos Kronos
Ranking: A 5,4 B 2,9,1,3 C 8,7,5

V86-2 2140m auto
9 Bugatti Hall vann från bakspår på bra sätt senast i ett tufft Margareta lopp senast. Dessutom togs segern den tunga vägen. Utvecklingskurvan för Bugatti Hall pekar rakt upp och nu i ett lopp som inte håller samma höga klass kommer han bli svår att stå emot pånytt.

Jag vill dock lyfta fram två skrällar som också kommer med en trevlig utvecklingskurva och som verkar bli lågt streckade ikväll.

5 S.G.Mistral har gjort flera bra insatser på slutet och står onekligen på tur för seger. Senaste avslutade han rappt som tvåa bakom vinnande Frankie Godiva. Han kommer kunna få ett lopp i den främre träffen ikväll och tillsammans med Örjan Kihlström till 8% är ekipaget spännande.

Även 12 Bottnas Justin ska nämnas. Utgångsläget är missgynnande men detta är en finfin travare som visat hög kapacitet. Senast var man ute i samma lopp som Bugatti Hall vann och då gick man imål med sparade krafter. Skulle det blir tempo på loppet ikväll och Bottnas Justin får lifta med i de rätta ryggarna är även detta en spännande segerkandidat till låg procent.

Min Vinnare: 9 Bugatti Hall
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 S.G.Mistral
Ranking: A 9 B 5,12,10,4,11,8 C 7,6,1,2,3

V86-3 1640m auto
1 Talija är en spännande individ som nu gjort tre starter för Joakim Lövgren. Det har blivit två segrar och en andraplats på dessa starter och Talija har visat upp både fart och inställning. Ikväll är det första gången Talija startar med framspår på svensk mark men sexåringen har tidigare visat att hon kan öppna kvickt. Blir bara inte innerspåret en fälla här ikväll så är kapaciteten bra för klassen och segerchansen är pånytt bra. Spik. 

Motbud
Bakom favoriten är det vidöppet och jag vill nämna 2 All For Love som kanske inte riktigt övertygat hittills. Men ikväll gör hon sin tredje starten för Johan Untersteiner och det bör finnas endel utveckling i henne. Utgångsläget är dessutom perfekt och över kort distans lockar 3% vid gardering.

11 Eketorpets Nellie är Johan Untersteiners andra häst i loppet. Hon har hittills visat mer talang än stallkamraten All For Love men missgynnas såklart av utgångsläget ikväll. Men skulle det bli tempo på loppet och Eketorpets Nellie hittar en vettig position ska hon inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 Talija
Spets efter 500m: 1 Talija
Skrällen: 2 All For Love
Ranking: A 1 B 2,11,8,10,7,4 C 9,5,6

V86-4 2140m auto
4 Feel The Benefit har visat prov på fin utveckling en längre tid nu och verkar trivas ypperligt med Magnus A Djuse i vagnen. Feel The Benefit har äve visat sig klara av att göra en hel del jobb på egen hand om det behövs. Men förutom bra inställning och styrka har Feel The Benefit även visat sig snabb från start och ikväll är han min troliga ledare av loppet. Väl i spets är han obesegrad felfri och i min bok är segerchansen så pass bra att jag kommer piska.

Motbud
Främsta motbudet är 3 Final Whistle som man låg man lågt med inför comebacken senast. Men Final Whistle visade ingen ringrost utan slog till med seger direkt. Nu med lopp i kroppen bör dessutom formen förbättras ytterligare tills ikväll och även om man förväntas få ett tuffare lopp än min spik ikväll så är Final Whistle ett givet motbud på förhand.

Nämner även 1 Ciak Bi som också fått ett lopp i kroppen efter lite vila inför ikväll. Formkurvan lär vara framflyttad och från innerspåret ikväll väntar ett bra lopp och med tanke på kapaciteten som Ciak Bi besitter ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 4 Feel The Benefit
Spets efter 500m: 4 Feel The Benefit
Skrällen:
Ranking: A 4 B 3,1,11,5,9,2 C 8,7,12,10,6

V86-5 1640m auto
3 Global Believer startar med passande förutsättningar ikväll. Sexåringen är kvick iväg från start och skulle han ta sig tidigt till ledningen är mycket vunnet. Han kommer dock utmanas initialt av 1 Precious Lord och med tanke på att det inte är helt givet att Global Believer kommer till ledningen vill jag gardera.

Vid högt tempo på loppet kommer 9 Zinfandel bjudas in i matchen. Han avslutade för två starter sedan vasst som tvåa V75. Ikväll kommer Zinfandel kunna sitta bra på det tidigt och vid minsta överpace kommer han bli tuff att stå emot den sista biten.

Min Vinnare: 3 Global Believer
Spets efter 500m: 3 Global Believer / 1 Precious Lord
Skrällen: 9 Zinfandel
Ranking: A 3 B 9,10,7,8,1,5,11 C 2,4,6

V86-6 2140m volt
Mitt drag i loppet är 9 Fighter Simoni som flera gånger visat upp sitt kunnande på V75 och var inte långt ifrån att få sätta nosen först över linjen senast. Kapacitetsmässigt står han bra inne i loppet och dessutom står han verkligen påtur för seger. I ett öppet lopp på förhand är Fighter Simoni spännande till 7%.

7 Radetzky tog enkelt hand om ledningen senast och efter att Mika Forss valt att tydligt köra i den positionen såg Radetzky länge ut som en vinnare. Men det blev trötta ben över upploppet och det är inget att säga om. Radetzky har nu fått två lopp i kroppen vilket bör innebära att toppformen är i antågande. Utgångsläget ikväll är spännande med springspår på start. Radetzky är min troliga ledare av loppet och i den positionen har det tidigare blivit fyra seger på sju försök. Tidig segerkandidat här ikväll.

15 Electrical Storm hade en tuff uppgift framför sig senast, då handlade det om bakspår över kort distans. Men Magnus A Djuse serverade då Electrical Storm ett perfekt lopp som tackade för det genom att avsluta rappt och sätta nosen först. Ikväll handlar det om 20 meters tillägg pånytt, men distansen är 500 meter längre och vilket ses som ett klart plus. Lyckas Magnus A Djuse upprepa styrningen från senast så fäller han många till slut även ikväll.

Nämner även 10 Dream Creation som besitter hög grundkapacitet och bör ha en formkurva som är framflyttad nu med lopp i kroppen. Svante Erikssons hästar är ofta lite svårbedömda men skulle det lösa sig med positionerna längs vägen ikväll är detta en outsider som inte ska nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 9 Fighter Simoni
Spets efter 500m: 7 Radetzky
Skrällen: 10 Dream Creation
Ranking: A 9,7,15 B 10,5,13,14,11,6 C 4,8,3,2,1,12

V86-7 3140m volt
1 D.J.Spritz är en segervan italienare som stod för en mersmakande insats i sen Sverige debut senast. Han kördes då till ledningen efter första sväng och gick sen undan på bra sätt över upploppet. Han visade då att långdistans inte är några problem och av det man sett i D.J.Spritz så står han billigt inne i denna typen av lopp. Han är hästen att slå från spets. 

9 Olga Utca kommer med toppform och har stått för flera bra prestationer den senaste tiden. Senast blev hon visserligen oplacerad, men då blev allt fel och Olga Utca fastnade i en dålig rygg i sista sväng. I ett lopp med få hästar på start och på mellanvolten talar för att hästarna på 40m och skulle det bara klaffa aningen bättre med positionerna ikväll kommer Olga Utca fälla många den sista biten.


Favorit i nuläget är 8 Elephant, men notera här att tränaren Steen Juul ligger lågt på förhand och meddelar att han vill ge Elephant ett snällt lopp i ryggar ikväll. Men hästen besitter hög kapacitet och ska inte nonchaleras helt vid gardering.

Min Vinnare: 1 D.J.Spritz
Spets efter 500m: 1 D.J.Spritz
Skrällen: 9 Olga Utca
Ranking: A 1 B 9,8,4,5,7,12,6 C 10,11,2,3

V86-8 2140m auto
Mitt drag i loppet är 12 Global Above All som visade toppform senast när han besegrade stallkamraten Everglo Lemon från ett liknande läge. Utgångsläget är tufft, men formen är på topp och blir det bara lite tempo på loppet från start ikväll så kommer Global Above All kunna passera samtliga den sista biten.

5 Vincent C.D. vann senast på bra sätt. Han kommer nu med två segrar på de tre senaste starterna. För två starter sedan visade han även upp sin speed när avslutnignen som tvåa bakom Mercenary var rapp. Utgångsläget ikväll är passande och fungerar Vincent C.D. på täta starter ikväll är han e given segerkandidat även här.

Nämner även 11 Global Classified som ikväll jagar tredje raka segern vilket är imponerande. Dessutom sitter Magnus A Djuse i vagnen som alltid är farlig att nonchalera.

Min Vinnare: 12 Global Above All
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 12,5,11 B 10,4,1,6,2,8 C 7,3,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto