Bears vs Eagles i wildcard-runda. Det är två lag som jag själv trodde skulle gå till slutspel, men kanske tvärtom vad gäller deras poäng och upplägg. När Bears satte Khalil Mack, då förstod jag att det skulle bli väldigt intressant redan i år emedan Eagles, som försvarande SB-vinnare, skulle ta sig enklare till slutspel. MEN varje säsong är helt unik. Eagles har haft ett h-vete med skador under början av året (det har iofs alla lag, men många nyckelspelare har varit borta) och i vanlig ordning har QB Wentz blivit skadad IGEN i elfte timman och då kliver Nick Foles in och dominerar IGEN. Det är något förbenat vackert runt sagan Nick Foles och romantikern i mig har feeling för att Eagles kan häxa mot Bears idag, MEN då måste Eagles steppa upp och rent defensivt har laget "äntligen" kommit ikapp fjolårets toppar.

Jag spelar Eagles +7 till oddset 1,80 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

Värt att notera:

1. Eagles har tänt till igen på slutet och är i zonen som under fjolåret och har underdog-stämpeln igen inför slutspelet. Inget lag vill möta dem i detta nu. Bears nerver får inte vara på tok för mycket utanför tröjan, då kommer de få kapitulera.

2. Eagles är som sagt äntligen skadefritt och deras defense är brutalt när deras edge är på tå. Fletcher Cox (10,5 sacks och hela 95 pressures), Michael Bennett (9 sacks och 68 pressures). Lägg sedan till edge rushers Long och Graham = totalt 10,5 sacks under säsongen. Då har jag inte nämnt varken center Kelce, left tackle Peters och även Lane Johnson som verkligen levererat på slutet. MEN trots all superinfo; orkar man möta Bears och stå upp defensivt?!

3. Bears motsvarighet ovan är ässet Khalil Mack, Akiem Hicks, Leonard Floyd, Eddie Goldman och Bilal Nichols. OM de konstant kan pressa Foles = då blir det riktigt lurigt, samtidigt som Bears secondary inte är alltför stekhet. Hhmm.

4. Det Eagles måste lyckas med på Soldier Field i afton är att säkerställa lång drives. Det är få som har klarat det under året. OM Eagles får till det och även kan säkerställa points på tavlan; ja, då kan det bli en skräll här.

5. Bears QB Mitch Trubisky har varit klart sevärd och bra för laget de senaste tre outings. Han har tagit bättre hand om bollen och skött sig exemplariskt. 76% i completion pass rate, 644 yards med tre touchdowns och ingen interception. OM inte Eagles kommer åt Trubisky kommer det bli tufft för Eagles att skrälla.

6. Eagles QB Nick Foles. Vad säger man om denne herre? I fjol blev han MVP i Super Bowl mot Patriots och spelade sitt livs boll. Allt såg så enkelt ut. Varför jag är inne på att Eagles kan skrälla i afton är att han ser exakt likadan ut NU som DÅ. Det borde skrämma Bears och HC Nagy.

7. Bears har bara förlorat en match hemma i år och det var mot Patriots.

Jag tänker så här; Bears kanske bara är strået vassare, men jag är inne på en jämn match och då är Eagles +7 faktiskt spelbart. Jag kör det hos Unibet , LeoVegas eller 888sport . Jag tycker oddssättarna ligger fel i money line-delen. Bears till 1,36 är inte OK och om du har lite stake är allt från Eagles +1 och uppåt intressant.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip