Efter Thanksgivingförrätten med Lions-Bears serveras huvudrätten i form av Cowboys-Raiders.

Cowboys är 7-3 och på god väg mot slutspel till stor del tack vare att konkurrensen i divisionen inte är särskilt stor, övriga lag i divisionen är under .500.

Raiders inledde säsongen riktigt bra, men har tappat på slutet och är nu trea i sin division bakom både Chiefs och Chargers, ungefär som förväntat.

Cowboys har ett riktigt bra anfall med QB Prescott som har massor av vapen framåt med både Elliott och Pollard som springer bra med bollen, och hot i passningsspelet som Lamb, Cooper och TE Schultz.

Cooper missar dock matchen, och Lamb är fortfarande i hjärnskakningstrappan och är tveksam till start (även om Cowboys hoppas att han ska kunna spela).

Oavsett om Lamb kommer till start eller inte så är det som sagt klart att Cooper missar matchen, och passningarna som brukar gå mot honom måste gå någon annanstans. Schultz har varit tydlig 3:a i passningsmottagandet bakom Lamb och Cooper, och lär vara involverad även här, och han lär inte få mindre att göra när Cooper (och ev Lamb) missar matchen.

Schultz har tagit emot minst 50 receiving yards 6 av 10 matcher (6 av de 8 senaste matcherna!) och jag tycker att chansen ska vara hög att han går över den linan även här mot ett Raiders som varit svaga på att försvara sig mot TE:s.

Rek: Dalton Schultz över 49,5 receiving yards @1,88 ( Unibet ) 10/10

Rygga på egen risk, och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip