Då är vi framme vid efterrätten för denna Thanksgiving, då Saints tar emot Bills.

Bills slaktades senast av Colts (eller rättare sagt Jonathan Taylor som gjorde 5 TD:s…(!)) och lär nog vilja skaka av sig den förnedringen omgående.

För motståndet stor ett Saints som vanligtvis skulle kunna innebära ett svårt motstånd, men som är kraftigt försvagade till den här matchen då superstjärnan Alvin Kamara fortfarande är skadad. I hans ställe har Mark Ingram gjort det bra senaste veckorna, men nu är det också osäkert om han kan komma till spel då han knappt tränat i veckan pga knäskada, och då börjar det bli tunt vad gäller RB:s hos Saints.

Sen en lite nördig statistik som jag såg på en amerikansk sida är att Saints är ett av de lag som spelar mest man mot man i försvarsspelet, och det är något som Bills QB Allen är en av de bästa i ligan på att spela emot, statistiskt sett. Det är alltså en matchup som ska kunna passa Allen, och när Saints dessutom har skadeproblem på nyckelspelare och dessutom kommer från 3 raka förluster (mot bla Falcons, och senast med 11p mot Eagles) så har jag svårt att se ett på sig själva revanschsugna Bills inte vara överlägsna i den här matchen.

Rek: Bills -6 @1,90 ( Unibet ) 10/10

Rygga på egen risk, och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip