Saints vs Eagles. En fantastisk match att få ta del av. Jag kan direkt säga att Saints är på tok för stora favoriter. All press är på dem och sagan om Nick Foles fortsätter. Saints och Brees har spelat "lights out" hela säsongen och skall vara favoriter i grund och botten, men linorna är sneda enligt mitt tycke. Saints QB Brees har sina två favorit-targets att tillgå i Thomas och Kamara. Brees completion rate när han passar till dessa två herrar är 85% och 78%. Riktigt starka papper. Eagles å sida har fått slita hårt för att få till sin secondary. Jag tror de har använt ett helt reservlag i sin secondary pga skador, men de yngre killarna har steppat upp och Schwartz har fått till det. Imponerad över Maddox, Douglas och LeBlanc den senaste tiden. Sedan vecka 12 har denna trio fått ner sin motståndares completion rate ganska mycket. De litar på varandra och har fått ihop det. Det här kommer bli en suverän match att se fram emot! Vi pratar om de regerande Super Bowl-mästarna mot de som är Super Bowl-favoriter för dagen. Håll i hatten!

Jag kommer spela Eagles +10 till oddset 1,70 hos LeoVegas , 888sport eller Unibet .

Värt att notera:

1. QB Foles var inte helt fläckfri mot NFLs bästa defense senast. Han satte 25/37 pass för 266 yards med två TD's och två interceptions. MEN det du kommer ihåg är hur grym han var på sista drajven - game winning drive - mot ligans bästa försvar och på vilket sätt sedan. Foles är iskall. Han är clutch när det behövs och det är det som skrämmer mig lite idag vad gäller speltipset. Jag kan se att Eagles vinner den här matchen.

2. Eagles offense möter ett enklare defense idag, men Saints var nr 2 gällande run defense i NFL genom att bara tillåta 3,6 yards per försök. Eagles har Smallwood, Adams och Sproles att tillgå. Det kommer bli en varvad spelbok, men Foles kommer ta sina försök på de djupa bollarna. Sanna mina ord. Ha då koll på Ertz och Jeffery.

3. Saints har fått vila och tränat på precis som de själva ville. De har alla förutsättningar att gå vidare idag.

4. Saints spelar på hemmaplan. Saints defense är starka. Deras special teams är riktigt bra och QB Brees en av de allra bästa som någonsin spelat. Det är det här som du måste beakta före du spelar.

5. Saints är 5-0 på hemmaplan i slutspel med Sean Payton vid rodret.

6. Saints har fått ihop +40 poäng på poängtavlan vid hela sex tillfällen under säsongen.

Puh. Vilken outing vi får se. Jag kommer landa i Eagles +10 till oddset 1,70 hos LeoVegas , 888sport eller Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip