Speltips Jotko - Cirkunov

Sport: Annat
Spelstopp: 2021-10-02 01:00
Land: Brasilien
Liga: UFC
Odds: 2.40
Tips: Cirkunov vinnare
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Rätt läst, men lite variansbetingat och olyckligt utfall. Så kan föregående helg sammanfattas. Volkanovski var precis så dominant som förutspått men Ortega vägrade gå ner i det som för övrigt var en helt otrolig match. Bigi boy satte sen dessutom ett par träffar där millimeterna var på Blaydes sida i sidomatchen. Träffar knät lite åt sidan i stället för pannan så hade det varit ilfart till UFC-världens motsvarighet till Nangijala. Så är det ibland men bra läge att återgå till grunderna och leta solida vinnare kring dubbla pengen.

Precis en sån har jag hittat till helgen när UFC drar till Brasilien och spelar Misha Cirkunov som vinnare mot Jotko till kittlande 2.40 på ATG.

Krzysztof Jotko har förhållandevis många matcher i bagaget men aldrig egentligen imponerat på mig. Skulle gissa att hans existens i organisationen hängt löst många gånger, men då har det kommit nån nödvändig vinst. En styrka i överlevnadsinstinkten naturligtvis men de motståndare som slagits tillbaka inger knappeligen någon utmärkande respekt. Det gör heller inte metoden då det generellt varit på domslut efter att ha grindat på mot fighters utan någon vidare brottning.

Det kommer han däremot ställas mot i helgen då Cirkunov enligt mig har underskattad brottning och är rätt vass på marken med många avslutsmöjligheter. Jag tycker också att har tuffare motstånd i bagaget. Crute, Cutelaba, Krylov, Spann, Walker, Teixera och Ozdemir hade nog ärligt samtliga gått in som det svåraste i Jotkos historik, med senaste torsken Strickland som möjligt undantag. Cirkunov vann dessutom mot de tre förstnämnda.

Sammanfattningsvis alltså fighters som borde vara åtminstone jämna färdighetsmässigt men där Cirkunov har vassare avslut och gått hårdare matcher. Jag tar gladeligen 2.40 här och lastar på så långt lädret räcker. Om man ska ge sig på lite nyansering så tycker jag detta är bland de mest spelvärda oddsen på mången god dag.

—-
Jag håller också ett öga på rörelserna inför main event där Walker kan locka. Thiago Santos har inte alls sett bra ut efter att han kraschade knät mot Jones. Nedsidan med detta spel är att Walker är fladdrigare än det mesta och man vet aldrig vad som kommer. Därför får det bara bli ett potentiellt sidospår.

Jag önskar eventuella ryggare stort lycka till.

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Jotko - Cirkunov
Spela på Speltips Jotko - Cirkunov
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+
Pannben - 27 September 2021 - 12:32
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örebro - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian +0
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västervik - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.50
20:45  AC Milan - Torino
Fotboll - Serie A - 2 asian +1
1.98
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
21:30  Villarreal - Cadiz
Fotboll - La Liga - 2 asian +1,5
1.71
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.0
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Tis
Insats: 100 kr -  
Köp här!
18:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming