Föregående helg kom så första reken där jag var på rejäl snedsegling och köpte korv på cykeln. Extra bittert att det mer var på grund av en vedervärdigt tam Hall än att Strickland var utmärkande bra. Nåja, bara ta nya tag precis som alltid.

Till helgen har vi en riktigt spännande match mellan Vicente Luque och Michael Chiesa där jag spelar den senare som vinnare till fina 2.10 på bet365 .

Luque har radat upp ett antal fina segrar och är en riktigt bra fighter som kan hantera alla typer av motstånd. Jag tycker dock att den till synes kompletta stilen samtidigt innebär att han inte är utmärkande bra på något specifikt. Det är dock Chiesa som antagligen är welterviktens bästa grappler. Som bäst acceptabel striking men han är å andra sidan imponerande skicklig på att clincha och så lägga sig som en blöt handduk över motståndet. Jag tycker också att han ser väldigt stor ut för viktklassen väl till match, vilket naturligtvis är en fördel med tanke på hans strategi.

Det är alltså två bra fighters men där Chiesa har en edge i att vara utmärkande duktig på brottningen. When in doubt - välj brottaren, där har ni visdomsord att följa när det gäller UFC. Vi får alltså spelet till 2.10 och det tar jag ögonblickligen.

Ser också potential i Munhoz mot Aldo men skulle vilja ha liknande odds för att kliva in. Det ger 2x i nuläget så mitt tips är att hålla ett litet öga där också. Dels för att Munhoz är bra men också för att Aldo gått många och långa rejäla krig senaste åren. Nån gång upphör powerbaren att laddas fullt ut, precis på samma sätt som att King Hippo hade problem med kroppsslagen.

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip