Khalil Rountree Jr löste spelet senast det begav sig till fina 2.53. Domslutet var minst sagt tight, möjligen hela vägen till tveksamt, men vinsten tar vi gladeligen ändå. Tyvärr kraschade sen Cattar knät rätt snabbt så det blev ingen riktig klang-och-jubel-kväll. Till helgen är det ny numrerad gala och som vanligt när kvaliteten på matcherna stiger så korrelerar spelvärdet med det. Galan håller inte samma klass som den föregående men det finns matcher med potential hela vägen från underkortet till main event mellan Adesanya och Pereira. Jag har framför allt hittat flera roliga spel till kanonodds som vanligt på underdogs och på Pinnacle.

Tredje matchen blir från underkortets huvudmatch och med Riddell som vinnare mot Renato Moicano. Oddset är inte superspännande i nuläget men finns till 2x. Ändå värd att skriva eftersom oddsen på underdogs alltså gärna drar iväg ytterligare.

Jag tycker att Ridell ska vara favorit här och det ganska klart. Märkligt nog är han ganska underskattad överhuvudtaget, men det handlar om en riktigt vass striker som har bra rörelse och rejält klipp i nävarna. Han kommer med två raka förluster mot Fiziev och Turner – två fighters som börjar nämnas i titelsammanhang. Ridell hade innan det slagit respektabla namn som Dober, Mustafaev och Mullarkey.

Renato Moicano har också mött ganska bra motstånd, men kanske då såna som inte direkt haft karriären i zenit. Aldo, TKZ och RDA är alla bra namn men också på väg nedåt. Brassen har då dessutom torskat mot alla nämnda. Han har ett ok stående och har en del farliga saker på mattan med sin BJJ. Moicano kommer också ha en räckviddsfördel på söndag. Det är dock ingenting han brukar utnyttja särskilt bra utan kortare fighters har ganska lätt att stänga distansen och då brukar det också vara fara och färde. Hakan har sett lite glasig ut och jag tror Riddells rörelse och boxning blir för mycket att hantera.

Oddset är som skrivet inte jättespännande i nuläget men kan att Riddell avslutar matchen med ovanstående som motiv och det kryddar hela vägen upp till 4.50-5.00x om man känner för det. Spelvärdet är i alla fall högt även här.
This is the stats tab
This is the post tip