Bucks tar sig en trip till Colorado för att ta sig an Nuggets i detta icke-conference möte. Båda lagen är klara för playoff, Bucks som NBA's bästa lag och Nuggets som ligger 3'a i Western. Milwaukee åker till Denver utan någon vila efter deras match mot Phoenix. Nuggets fick en dags vila efter den katastrofala förlusten mot Cavs som 7.5 favorit.

Bucks har varit dominanta hela säsongen och håller bästa rekordet i NBA. Man har nästan säkrat Top Seed men vinner man sina hemmamatcher så är det nog lungt på den fronten. Ikväll måste man vända sig till Khris Middleton för att förra årets "Greek Freak" saknas ikväll för borta laget. På scoring fronten borde det inte vara några problem men utan Giannis ifrågasätter jag rebound kapaciteten.

Dags vilan kunde inte kommit lämpligare för Nuggets då man återhämtar sig efter en dålig förlust mot NBA's sämsta lag, Cavs. Offensiven total krascha i andra halvan av matchen men det är nog första gången jag sett Denver så impotent denna säsong. Jokic hölls till bara 8 poäng vilket bevisar vilken off day han hade. Sista han hade velat är möta Giannis men nu att det är bekräftat att han saknas så kommer han dominerar rebounds både defensivt och offensivt ikväll. Jag måste bara lägga till formen av Jamal Murray också vilket blir bara bättre med varje match.

Speltips:
Utan Giannis är Bucks ett helt annat lag. Man kan dra exemplet av Lebron igår då man ser hur viktiga kuggar dessa storspelare är för sina lag. Ypperligt läge för Denver ikväll då deras bästa spelare spelar lågt i plan och har ingen Giannis att störa. Det enda hotet för Jokic är Brook Lopez men jag anser Jokic vinner den duellen.

Nuggets -3.5 hos bet365 taget. Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip